Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 11:54)
Citai, as matau, bandau tavo kantrybe  lotuliukas.gif

Oi tu nesijaudink as kantri ir labai rami ir leta (tikiuosi sekancio karto ivf hormonai sia savybe pakeis ir as gal pagreitesiu tongue.gif ) ir dar as mastau nepaveikta jokiu hormonu einamuoju momentu ir mato protas sviesus, kai tuo tarpu tu nepakaltinama siuo metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Itariu kad prisisnekesiu as cia, ot bus bajeris kai ir pati sutrizniuosiu sekanti karta. Tai kada varai pirkti naujo NT tongue.gif ?

O beje Keberiokst, Beta , zaliuze - ar jus visos atostogaujat situo laukimo laikotarpiu? Nu dvieju savaiciu tai man neiseis pasiimti, bet labai rimtai galvoju bet savaite, kad ramiai implantuotusi ten tie maziukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 birželio 2011 - 10:59
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:55)
http://www.camelia.l...?id=10000159878

Va sitas,tik as Gintarinej vaistinej pirkau.

***** dar dvi valandos liko iki ats,gal nueit dar koki testa nusipirkt?  lotuliukas.gif

O, man Camelia vaistine tiesiai po langais biggrin.gif Kai pasidarysiu kavos pertraukele nuleksiu nusipirkt bigsmile.gif

O tu del egzotikos gali Viola pabandyt lotuliukas.gif Ten jis brangus rupuze, bet gerai rodo mirksiukas.gif

Citukai - neatostogauju as......Pasiemiau biuleteni ana savaite porai dienu kai buvo isodinimas ir baigta.Siandien kaip pareiginga darbuotoja rimtu veidu sedziu prie kompo, imituoju darba tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 birželio 2011 - 11:02
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 12:01)
O, man Camelia vaistine tiesiai po langais  biggrin.gif  Kai pasidarysiu kavos pertraukele nuleksiu nusipirkt  bigsmile.gif

O tu del egzotikos gali Viola pabandyt  lotuliukas.gif  Ten jis brangus rupuze, bet gerai rodo  mirksiukas.gif

Citukai - neatostogauju as......Pasiemiau biuleteni ana savaite porai dienu kai buvo isodinimas ir baigta.Siandien kaip pareiginga darbuotoja rimtu veidu sedziu prie kompo, imituoju darba tongue.gif

Taip ir matau tave imituojancia darba lotuliukas.gif Tavo ekrano niekas negali matyti? tongue.gif

Jo jo Betute - butinai pasidaryk siandien bent jau kokiu 5 testus tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, damos!
Ziuriu naujienu cia geru yra! Tai smagu! wub.gif wub.gif wub.gif

Betuk, nu tu duodi, 6DPI testa gadinti! Linkiu, kad po 3-4 dienu rezultatas butu zymiai geresnis smile.gif

Cituk, skaiciau tavo pradzia nauaj irgi ne uz kalnu! Tai super! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 birželio 2011 - 11:13
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:12)
Sveikos, damos!
Ziuriu naujienu cia geru yra! Tai smagu!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Betuk, nu tu duodi, 6DPI testa gadinti! Linkiu, kad po 3-4 dienu rezultatas butu zymiai geresnis smile.gif

Cituk, skaiciau tavo pradzia nauaj irgi ne uz kalnu! Tai super!  wub.gif

Labas prapuolene musu 4u.gif dar nezinau del tos pradzios tik treciadieni daugiau gal suzinosiu ax.gif O kada tavo, as kazkaip maniau mes panasiu laiku gal?
Atsakyti
Citas
O kada tavo, as kazkaip maniau mes panasiu laiku gal?

Gal smile.gif Jei viskas oki-doki, tai planuoju uz 5 savaiciu jau isodinima aptureti.
Bet iki to dar tiek jeigu...

As cia buvau, skaiciau. Bet nerasiau. Nes buvo man labai, labai bloga. Praeijau visas pykcio stadijas, man pagerejo. Ko arciau proceso pradzia, to ruzavesni akiniai. Nu ir tegu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 birželio 2011 - 11:22
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:21)
As cia buvau, skaiciau. Bet nerasiau. Nes buvo man labai, labai bloga. Praeijau visas pykcio stadijas, man pagerejo. Ko arciau proceso pradzia, to ruzavesni akiniai. Nu ir tegu  thumbup.gif

Gera matyti, kad kyli is naujo wub.gif

Kaip sfinksas is pelenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:21)
Citas

Gal smile.gif Jei viskas oki-doki, tai planuoju uz 5 savaiciu jau isodinima aptureti.
Bet iki to dar tiek jeigu...

As cia buvau, skaiciau. Bet nerasiau. Nes buvo man labai, labai bloga. Praeijau visas pykcio stadijas, man pagerejo. Ko arciau proceso pradzia, to ruzavesni akiniai. Nu ir tegu  thumbup.gif

Saunuole,kad vel kyli ir eini link tikslo thumbup.gif Laikykis ir tikek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Beta1
Gera matyti, kad kyli is naujo

Tam reikejo prisigerti kaip reikalas, vyrui prisneketi nesamoniu, ryte pakraupti blink.gif Ot sako gi geri zmones - problemos reikia garsiai ivardinti blush2.gif

Afrodite69
Laikykis ir tikek
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Keberiokst, o tu via medicoj pridavei krauja? as visad ten pridudavau, tai anksciau skambindavomes nei 14h ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:35)
Beta1

Tam reikejo prisigerti kaip reikalas, vyrui prisneketi nesamoniu, ryte pakraupti  blink.gif  Ot sako gi geri zmones - problemos reikia garsiai ivardinti  blush2.gif

Nu bet ka dabar.Issispjaudei, issikeikei, isgerei backa kazkokio stipraus geralo, issiblaivei, gal dar ir issivemei, nu zodziu totalus ir visapusis organizmo valymas butinas tam, kad butu galima vel eiti ir ziureti i prieki 4u.gif As taip visada darau ir man pasiteisina sita technika visu 100 proc. ax.gif

As tai jau ir dabar karts nuo karto pagalvoju ka darysiu, ko imsiuos jei teste taip ir nepasirodys nei antras bruksnys nei vaiduoklis.....Isgersiu kiek galesiu, prisirukysiu, pati sau ir siaip visiems pasakysiu, kokia as nelaimele, kaip man nepasiseke, tada numirsiu, o ryte prisikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 birželio 2011 - 11:46
HCG 7.55 biggrin.gif
PRG 166.8

nu tai nezinau,ka su tokiais skaiciais daryt dabar lotuliukas.gif
Dabar eisiu treciadieni.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 06 27, 10:46)
Keberiokst, o tu via medicoj pridavei krauja? as visad ten pridudavau, tai anksciau skambindavomes nei 14h  ax.gif

Jo,gi as ten salia gyvenu.

Einu skambint Bykovai.
Atsakyti