Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Iride,as pradejau nuo 3 cd 4u.gif

Mano tesmenys i senaji DD jau nebetelpa.Jei HCG virs penkiu,teks eiti naujo tesmenu laikiklio ieskoti lotuliukas.gif Rezai antra valanda smile.gif

Beta,nieko man nesake del skyscio,tik po punkcijos minejo,kad gali buti ir jei bus,tai pagalbos ieskociau lt.Po isodinimo nieko nesake.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:17)
Iride,as pradejau nuo 3 cd  4u.gif

Mano tesmenys i senaji DD jau nebetelpa.Jei HCG virs penkiu,teks eiti naujo tesmenu laikiklio ieskoti  lotuliukas.gif Rezai antra valanda  smile.gif

Beta,nieko man nesake del skyscio,tik po punkcijos minejo,kad gali buti  ir jei bus,tai pagalbos ieskociau lt.Po isodinimo nieko nesake.

kazkaip manau ir jauciu kad jau teks eiti laikiklio naujo ziuretis mirksiukas.gif Laikau kumstukus ir laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:17)
Iride,as pradejau nuo 3 cd  4u.gif

Mano tesmenys i senaji DD jau nebetelpa.Jei HCG virs penkiu,teks eiti naujo tesmenu laikiklio ieskoti  lotuliukas.gif Rezai antra valanda  smile.gif

Mano vis dar telpa, bet tokia sexy pati sau atrodau biggrin.gif Vyras, deja, tik is tolo pasiziuret gali biggrin.gif

Tu zinok as laaaabai laukiu tavo atsakymu..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 11:27)
Mano vis dar telpa, bet tokia sexy pati sau atrodau  biggrin.gif  Vyras, deja, tik is tolo pasiziuret gali  biggrin.gif

Tu zinok as laaaabai laukiu tavo atsakymu.....  ax.gif

isivaizduoju kaip jis kankinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet per kancias i zvaigzdes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 27 birželio 2011 - 10:31
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 09:27)
Mano vis dar telpa, bet tokia sexy pati sau atrodau  biggrin.gif  Vyras, deja, tik is tolo pasiziuret gali  biggrin.gif

Tu zinok as laaaabai laukiu tavo atsakymu.....  ax.gif

As irgi laukiu,ir labai del to,kad paziureti ar gali testai nugrybauti ar ne.Kad nebutu liudna laukti eidama dar nusipirkau viena testa,nu vaiduoklis matosi tikrai,jau net be lupos lotuliukas.gif Nezinau tik nuo kiek hcg jautrus,nes raso,kad nuo pirmos mm nesulaukimo dienos galima darytis.Didelio hcg nelaukiu,svarbu virs 5 butu ir treciadieni dvigubetu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:38)
As irgi laukiu,ir labai del to,kad paziureti ar gali testai nugrybauti ar ne.Kad nebutu liudna laukti eidama dar nusipirkau viena testa,nu vaiduoklis matosi tikrai,jau net be lupos  lotuliukas.gif Nezinau tik nuo kiek hcg jautrus,nes raso,kad nuo pirmos mm nesulaukimo dienos galima darytis.Didelio hcg nelaukiu,svarbu virs 5 butu ir treciadieni dvigubetu.

Greit sakyk koki testa pirkai, ir as eisiu tokio ieskot kur is karto rodo vaiduoklius, o ne isdziuve tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 09:42)
Greit sakyk koki testa pirkai, ir as eisiu tokio ieskot kur is karto rodo vaiduoklius, o ne isdziuve  tongue.gif

Gerai mes cia atrodom lotuliukas.gif Maniakes smile.gif

Biocard testas ..Radau info,kad jautrumas nuo 25 hcg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 27 birželio 2011 - 10:50
Sveiki! Šiandien 14 val. delfi http://conference.delfi.lt/web/conference.show.sym?id=101 vyks konferencija apie pagalbinio apvaisinimo istatymo situacija ir gaires-prašom gausiai prisijungti ir paraginti prisijungti kitus prie diskusijos, ir savo argumentais bei jausmais ir išgyvenimais pateikti savo nuomonę apie norimą priimti mums nepalankų istatyma!Būkime vienis!Ačiu! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:45)
Gerai mes cia atrodom  lotuliukas.gif Maniakes smile.gif

Biocard testas ..

As jau nebekreipiu demesio kaip atrodau lotuliukas.gif Protingos, racionalios moters ivaizdis sugadintas jau negriztamai, tai nebesivarzau lotuliukas.gif

O kur cia toki radai ? g.gif Kokioj vaistinej, kiek kainavo ? gal bent pagal kaina bandysiu atsirinkti tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:38)
As irgi laukiu,ir labai del to,kad paziureti ar gali testai nugrybauti ar ne.Kad nebutu liudna laukti eidama dar nusipirkau viena testa,nu vaiduoklis matosi tikrai,jau net be lupos  lotuliukas.gif Nezinau tik nuo kiek hcg jautrus,nes raso,kad nuo pirmos mm nesulaukimo dienos galima darytis.Didelio hcg nelaukiu,svarbu virs 5 butu ir treciadieni dvigubetu.

Eik tu sau, tai jau tikrai skaiciukai bus virs 5 bigsmile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 11:42)
Greit sakyk koki testa pirkai, ir as eisiu tokio ieskot kur is karto rodo vaiduoklius, o ne isdziuve  tongue.gif

dar karta priminsiu tau 6dpi, tesmuo skausmingas - vaiduoklis atsiras tik duog jam laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 11:51)
dar karta priminsiu tau 6dpi, tesmuo skausmingas - vaiduoklis atsiras tik duog jam laiko  lotuliukas.gif

Citai, as matau, bandau tavo kantrybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 09:50)
As jau nebekreipiu demesio kaip atrodau  lotuliukas.gif  Protingos, racionalios moters ivaizdis sugadintas jau negriztamai, tai nebesivarzau  lotuliukas.gif

O kur cia toki radai ?  g.gif  Kokioj vaistinej, kiek kainavo ? gal bent pagal kaina bandysiu atsirinkti tada  g.gif

http://www.camelia.l...?id=10000159878

Va sitas,tik as Gintarinej vaistinej pirkau.

***** dar dvi valandos liko iki ats,gal nueit dar koki testa nusipirkt? lotuliukas.gif
Atsakyti