Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 09:30)
Siandien tureciau zinoti.Gal net iki pietu padarys (labai tikiuosi) smile.gif

Nepamirsk is tos laimes ir mum pasisakyt kuo greiciau.... ax.gif Labai lauksim gi 4u.gif
Atsakyti
keberiokst laikom kumscius suspaudusios stipriai stipriai wub.gif
man irgi rode vaiduokliuka, o po keliu dienu jau ryskias II juosteles,tad manau ,kad tu nestuke.gif ,tikiuosi ir linkiu labai ,kad taip ir butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 08:40)
As siandien irgi pasidariau testa  rolleyes.gif  Maciau irgi nieko  biggrin.gif  Bandziau iziureti kazka, vaipiausi prie lango atsistojus, net i darba velavau  doh.gif  bet paskui meciau ta reikala, nes suvokiau, kad jeigu dar ir toliau ziuresiu, tas antros juosteles islindimas greiciausiai bus mano vaizduotes vaisius  biggrin.gif  Protingai galvojant, 6 dpi neturetu buti net teorines galimybes apie joki HCG.

Net nezinau kokiu balsu rekti ar is juoko ar is pykcio lotuliukas.gif 6DPI!!!!! Betute ma atrodo kad po vestuviu is meiles tau visai saratai susisuko, implantacija vyksta 4-9 dpi, nu ar pabludai? Jau tada jei norejai pamatyti ta antra juostele tai daryt reikejo kaip as planuoju si karta kokia1 ar 2dpi kol dar vaistu rodys lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zaliuze @ 2011 06 27, 08:53)
Na jei gerai skaiciuoju tai 8 dpi (19 diena velu vakara sudejo mano turtus)...Nezinau nezinau mergaites imu prarasti vilti... g.gif

Ir 8dpi per anksti, zinau kad kai kurioms rodo vaiduokiukus, bet tai tik isimtis is taisykles 4u.gif Laikom kumscius ir laukiam ax.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 09:19)
Kad ta Keberiokst ne ka toliau nuzingsniavus,jei ka  lotuliukas.gif Siandien 7dpi (10 dpo)  tongue.gif
Bykova liepe siandien daryt,tai dziaugiuosi tokiu sprendimu, tiesa pasakius, ir darau siandien.Jei teigiama,reikia skubiai pas ja lekti kazkokius tyrimus daryti ir dar cia LT lasaline pasistatyti.
Dariau NT,tokia mizerna juostele ir vel islindo,bet turint omeny ,kad tai juosteles ji gali ir siaip islyst.Tikiuosi hcg bus daugiau nei kokie 2,nes tada uzpyksiu ant visu testu.

Nu va ir dar viena anksytvuole, tik tavo atveju yra geras pateisinimas, visu pirma gydytoja siandien krauja liepe tirtis o antra tu beveik visada pastoji ane, svarbiausia uzkirsti kelia leliuko pabegimui. Tai as uz tave siandien ypatingai spaudziu viska ka turiu ir laukiu nesulaukiu padrasinanciu skaiciuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 09:56)
Net nezinau kokiu balsu rekti ar is juoko ar is pykcio  lotuliukas.gif  6DPI!!!!! Betute ma atrodo kad po vestuviu is meiles tau visai saratai susisuko, implantacija vyksta 4-9 dpi, nu ar pabludai? Jau tada jei norejai pamatyti ta antra juostele tai daryt reikejo kaip as planuoju si karta kokia1 ar 2dpi kol dar vaistu rodys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nugi zinau, bet negaliu saves valdyt biggrin.gif Beje, dabar jau pradeda nerimas imt, kad man nepasireiskia jokia hyperstimuliacija g.gif Treijsas sake, kad jeigu pastosiu, tai jinai garantuota.O tai dabar kada cia ji turetu prasideti pastojimo atveju ? g.gif Keberiokst - o tau Treijsas nieko nesake apie ta laisva skysti po punkcijos ? juk pas tave irgi buvo nemazai folikulu ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 10:05)
Nugi zinau, bet negaliu saves valdyt  biggrin.gif  Beje, dabar jau pradeda nerimas imt, kad man nepasireiskia jokia hyperstimuliacija  g.gif  Treijsas sake, kad jeigu pastosiu, tai jinai garantuota.O tai dabar kada cia ji turetu prasideti pastojimo atveju ?  g.gif  Keberiokst - o tau Treijsas nieko nesake apie ta laisva skysti po punkcijos ? juk pas tave irgi buvo nemazai folikulu ?

As isvis nezinau kas tai yra ir kokie jos pozymiai, berods labai ispucia ir skauda pilva g.gif Bet velgi ar tai ne veliau siek tiek turi pasireiksti? Mergaites ja minedavo veliau jau po hcg ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 10:05)
Beje, dabar jau pradeda nerimas imt, kad man nepasireiskia jokia hyperstimuliacija  g.gif  Treijsas sake, kad jeigu pastosiu, tai jinai garantuota.O tai dabar kada cia ji turetu prasideti pastojimo atveju ?  g.gif 

o tau skaudejo pilva ilgai po punkcijos?
manau hyperst. dar anksti, nes tik 6dpi-jie dar tik kuiciasi pas tave! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 27, 10:08)
o tau skaudejo pilva ilgai po punkcijos?
manau hyperst. dar anksti, nes tik 6dpi-jie dar tik kuiciasi pas tave!  4u.gif

Sekancia diena po punkcijos lakiojau kaip uzvesta biggrin.gif Nieko neskaudejo, isskyrus ta pacia punkcijos diena maudimas buvo.Ir iki dabar tylu ramu.Tai ir mastau, ar cia pradet jaudintis jau, kad tos hyperstimuliacijos dar nera ar cia jos dar ir neturetu buti ? g.gif
Beje, ()() nesveikai jautrus doh.gif paskutini karta tokius turejau tik po gimdymo.Esu kaip karve su tesmeniu dabar biggrin.gif Net po dusu negaliu stovet.Bet nurasau sita Crinonui.Bandau ignora uzdet sitoj vietoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 10:07)
Bet velgi ar tai ne veliau siek tiek turi pasireiksti? Mergaites ja minedavo veliau jau po hcg ar ne?

Tai vat mane ir domina, kada gi cia TA diena turetu ateit ax.gif jeigu ateis, zinoma..... ax.gif Gal kas jau patyrusiu sita reiskini po pastojimo zino ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 10:19)
Beje, ()() nesveikai jautrus  doh.gif  paskutini karta tokius turejau tik po gimdymo.Esu kaip karve su tesmeniu dabar  biggrin.gif  Net po dusu negaliu stovet.Bet nurasau sita Crinonui.Bandau ignora uzdet sitoj vietoj  biggrin.gif

Niekada nenuvertink skaudanciu tesmenu!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tai nesuprantu taves, tu ieskai pozymiu isitempus, bet ignoruoji viena is pagrindiniu ir labiausiai pasitaikanciu pozymiu. Nu crinonas gal ir padidina efekta skausmo bet manau kad skauda labai geras zenklas !!
Atsakyti
Gal žinote nuo ko priklauso stimuliacijos pradžia? Nuo ciklo trukmės? Pirmame psl. rašoma, kad trumpą schemą pradeda taikyti 1-3 cd. Man vakar netikėtai anksti parkeliavo mm, o pas gydytoja tik rytoj ir šiandien ji nedirba. Gausis 3 cd., bijau pavėluoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 27, 09:26)
Gal žinote nuo ko priklauso stimuliacijos pradžia? Nuo ciklo trukmės? Pirmame psl. rašoma, kad trumpą schemą pradeda taikyti 1-3 cd. Man vakar netikėtai anksti parkeliavo mm, o pas gydytoja tik rytoj ir šiandien ji nedirba. Gausis 3 cd., bijau pavėluoti  g.gif

paskambink savo gydytojai
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 27, 10:26)
Gal žinote nuo ko priklauso stimuliacijos pradžia? Nuo ciklo trukmės? Pirmame psl. rašoma, kad trumpą schemą pradeda taikyti 1-3 cd. Man vakar netikėtai anksti parkeliavo mm, o pas gydytoja tik rytoj ir šiandien ji nedirba. Gausis 3 cd., bijau pavėluoti  g.gif

Manau 3 cd nepaveluosi mirksiukas.gif Jeigu LT darysi, ir vis gi neramu,tai gal gali tam vienam vizitui nueiti pas savo gydytojos kolege ? esu taip darius ir visai gerai.Lankiausi pas U, bet 2 cd jos nebuvo, lygiai kaip ir tu pradejau bijoti, kad 3 cd jau bus per velu, tai paskambinau seselei, paaiskinau sutuacija ir dar ta pacia diena nulekiau pas M.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 10:26)
Niekada nenuvertink skaudanciu tesmenu!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As tai nesuprantu taves, tu ieskai pozymiu isitempus, bet ignoruoji viena is pagrindiniu ir labiausiai pasitaikanciu pozymiu. Nu crinonas gal ir padidina efekta skausmo bet manau kad skauda labai geras zenklas !!

Noriu ko nors itikinamesnio lotuliukas.gif Kazkaip labai nepatikimas sitas pozymis, ypatingai Crinono fone g.gif Kita vertus, bet koks pozymis dabar butu hormonu fone doh.gif Aij, gera zina ta, kad savaites eigoje tikrai zinosiu kas ten vyksta arba nevyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 09:19)
Kad ta Keberiokst ne ka toliau nuzingsniavus,jei ka  lotuliukas.gif Siandien 7dpi (10 dpo)  tongue.gif
Bykova liepe siandien daryt,tai dziaugiuosi tokiu sprendimu, tiesa pasakius, ir darau siandien.Jei teigiama,reikia skubiai pas ja lekti kazkokius tyrimus daryti ir dar cia LT lasaline pasistatyti.
Dariau NT,tokia mizerna juostele ir vel islindo,bet turint omeny ,kad tai juosteles ji gali ir siaip islyst.Tikiuosi hcg bus daugiau nei kokie 2,nes tada uzpyksiu ant visu testu.

Bet tai kaip anksti doh.gif Tai kokie skaiciukai jau skaitytusi,kad yra nestumas 7dpi?
Atsakyti