Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Keberiokst, nu as tai nesijuokiau schmoll.gif esu ne viena maciusi tokia, kuri ieskojo ir RADO antraja vos matoma juosta 4u.gif siandienos skaiciukai patvirtins wub.gif
Beta1, dabar tu pasakok, kokiomis lupomis naudojies iziureti II? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 27, 08:42)
Beta1, dabar tu pasakok, kokiomis lupomis naudojies iziureti II?  rolleyes.gif

Savo prastu regejimu bandau iziureti II biggrin.gif Vis galvoju, kad vien nuo savo zudancio zvilgsnio turetu kazkas pradet rodytis, bet nifiga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 07:40)
Zaliuze - kelinta tavo dpi ? kada cia ta vaiduokli bandei iziureti ?  g.gif  mes cia su Keberiokst tau darom bloga itaka, matau  biggrin.gif

Na jei gerai skaiciuoju tai 8 dpi (19 diena velu vakara sudejo mano turtus)...Nezinau nezinau mergaites imu prarasti vilti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 27, 08:53)
Na jei gerai skaiciuoju tai 8 dpi (19 diena velu vakara sudejo mano turtus)...Nezinau nezinau mergaites imu prarasti vilti... g.gif

E, nu cia dabar.8 dpi jinai jau nori teigiamo testo doh.gif Sakyciau 10 dpi, vis dar neigiamas, bet ir tai....Laukiam rytojaus, gal atklys koks vaiduoklis i tavo testa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 08:40)
Protingai galvojant, 6 dpi neturetu buti net teorines galimybes apie joki HCG.

Tai tau tik 6dpi? blink.gif Oi,man visai susisuko galva,kazkaip galvojau,kad jus su Keberiokst koja kojon blush2.gif Tai tu sedek sau rami ir lauk bent 10dpi,ner ten ko i NT ziuret,nes gi NT ne stebukladariai,kad 6dpi II rodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 27, 09:01)
Tai tau tik 6dpi? blink.gif Oi,man visai susisuko galva,kazkaip galvojau,kad jus su Keberiokst koja kojon blush2.gif Tai tu sedek sau rami ir lauk bent 10dpi,ner ten ko i NT ziuret,nes gi NT ne stebukladariai,kad 6dpi II rodytu biggrin.gif

Nu o maza ka biggrin.gif ivairiu stebuklu siam pasauly kartais buna lotuliukas.gif

Jo, Keberiokst viena diena toliau pazengusi nei as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 27, 08:53)
Na jei gerai skaiciuoju tai 8 dpi

labai anksti NT darytis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 08:56)
E, nu cia dabar.8 dpi jinai jau nori teigiamo testo  doh.gif  Sakyciau 10 dpi, vis dar neigiamas, bet ir tai....Laukiam rytojaus, gal atklys koks vaiduoklis i tavo testa  mirksiukas.gif

ale kas kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms, 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 07:40)
LediDidi - tai tu kartosi ta HCG ar ne ?  g.gif

Betute, nežinau, bet šiandien tai jau tikrai nelaukit, nes sėdžiu darbe ir nežinau, nuo ko pradėti verysad.gif . Į Vilnių tikrai nevažiuosiu šiandien. Jei matysiu, kad ne tiek jau daug tų darbelių prisikaupė, gal kurį rytą ir palėksiu.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 27, 09:09)
ale kas kalba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet nesakyk, gerus patarimus duodu, ane ? bigsmile.gif lotuliukas.gif

LediDidi moterie, pavydziu tau tavo ramybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 birželio 2011 - 08:15
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 27, 07:01)

Kad ta Keberiokst ne ka toliau nuzingsniavus,jei ka lotuliukas.gif Siandien 7dpi (10 dpo) tongue.gif
Bykova liepe siandien daryt,tai dziaugiuosi tokiu sprendimu, tiesa pasakius, ir darau siandien.Jei teigiama,reikia skubiai pas ja lekti kazkokius tyrimus daryti ir dar cia LT lasaline pasistatyti.
Dariau NT,tokia mizerna juostele ir vel islindo,bet turint omeny ,kad tai juosteles ji gali ir siaip islyst.Tikiuosi hcg bus daugiau nei kokie 2,nes tada uzpyksiu ant visu testu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 09:19)
Kad ta Keberiokst ne ka toliau nuzingsniavus,jei ka  lotuliukas.gif Siandien 7dpi (10 dpo)  tongue.gif
Bykova liepe siandien daryt,tai dziaugiuosi tokiu sprendimu, tiesa pasakius, ir darau siandien.Jei teigiama,reikia skubiai pas ja lekti kazkokius tyrimus daryti ir dar cia LT lasaline pasistatyti.
Dariau NT,tokia mizerna juostele ir vel islindo,bet turint omeny ,kad tai juosteles ji gali ir siaip islyst.Tikiuosi hcg bus daugiau nei kokie 2,nes tada uzpyksiu ant visu testu.

Kada jau zinosi ats ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 07:28)
Kada jau zinosi ats ?  g.gif

Siandien tureciau zinoti.Gal net iki pietu padarys (labai tikiuosi) smile.gif
Atsakyti