ryt jau jusu lauktas pirmadienis merginos... laikysim kumstukus ...
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 26, 19:27)
Nu brangioji duodi, galėtum sekliu morka dirbt labai džiaugiuosi, kad vieną besislapstantį vaiduokliuką į dienos šviesą ištraukei laukiam ryt užtvirtinimo
mergaites grizau pailsejus is pajurio , oras buvo sss
laikysiu kumsius uz jus mergaites:*
keberiokst ir ledididi1 ir visas kitas busimas mamytes
laikysiu kumsius uz jus mergaites:*
keberiokst ir ledididi1 ir visas kitas busimas mamytes
Keberiokst - malonu matyti dar viena nusikreizejusia belaukiant testo dienos Jau maniau, kad man vienai cia stogas ciuozia
Merginos,laikau stipriau kumstukus uz rytoju! Laukiam geru naujienu!!!
Merginos,stipriai suspaudusi kumstukus ir as labai laukiu jusu nuostabiu ir laime nesanciu skaiciuku Lauksiu ryt nuo ryto
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 26, 19:27)
Nu gerai,bet nebandot juoktis,nors man paciai juokinga
Zodziu taip,dariau testus du-vakar nieko nerode,siandien gal vos vos vos matoma kazkokia neaiski juostele,geriau matoma normalioj saules sviesoj ir ziurint pro lupa Dar gerai,kad pas pazistma juvelyra nenuvariau pasiskolint tu darbiniu ockariku kur vaizda isdidina(cia as tik dabar sugalvojau,bet manau buciau gerai pasirodzius).As labai tikiuosi,kad ryt vaikai is siaip parodys truputi hcg,kad mamkai sitaip akiu lauzyt nereiketu.Nes tokiems ekperimentams geresnes technikos aprt lupos neturiu.Jei kas koki mikroskopa nereikalinga turit,sakykit,nepasikuklinsiu priglausiu
Zodziu,as labai dziaugiuosi,kad kraujo hcg rytoj,tai bus viskas aisku ir konkretu.Nes su tokiais bajeriais,tai as jau nebezinau ar normaliai atrodau Sitas iskreizejimas,vaistuku salutinis poveikis,jei ka
Zodziu taip,dariau testus du-vakar nieko nerode,siandien gal vos vos vos matoma kazkokia neaiski juostele,geriau matoma normalioj saules sviesoj ir ziurint pro lupa Dar gerai,kad pas pazistma juvelyra nenuvariau pasiskolint tu darbiniu ockariku kur vaizda isdidina(cia as tik dabar sugalvojau,bet manau buciau gerai pasirodzius).As labai tikiuosi,kad ryt vaikai is siaip parodys truputi hcg,kad mamkai sitaip akiu lauzyt nereiketu.Nes tokiems ekperimentams geresnes technikos aprt lupos neturiu.Jei kas koki mikroskopa nereikalinga turit,sakykit,nepasikuklinsiu priglausiu
Zodziu,as labai dziaugiuosi,kad kraujo hcg rytoj,tai bus viskas aisku ir konkretu.Nes su tokiais bajeriais,tai as jau nebezinau ar normaliai atrodau Sitas iskreizejimas,vaistuku salutinis poveikis,jei ka
Tikrai gerai,kad ryt jau hcg,nes jau pasireiskia nestumo salutinis poveikis - sveiko proto atostogos Jei rimtai,tai labai dziaugiuosi,kad turi ta lupa ir bent su ja pamatei vaiduokli Graziu skaiciuku ryt
Ir tau Betute diiiideliu skaiciuku (cia jei nusprestum sekti Keberiokst pedom ir ryt nubegtum hcg darytis )
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 09:27)
Labas rytas damos
ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ? As protu suvokiu, kad anksciau visom aiskindavau, kad nera cia ko jaust tokia ankstybe, bet nu negaliu si karta saves kontroliuot Sorry, kad triznioju Cia mano negera nuojauta, matyt taip reiskias......
ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ? As protu suvokiu, kad anksciau visom aiskindavau, kad nera cia ko jaust tokia ankstybe, bet nu negaliu si karta saves kontroliuot Sorry, kad triznioju Cia mano negera nuojauta, matyt taip reiskias......
Gal ir mazai paguosiu,bet galiu pasakyt,kad mums antradieni bus 8 savaites,o as jokiu nestumo pojuciu nejauciu ir vis begu pasiziureti i scano nuotraukyte,kad priminciau sau,kad tai vyksta realybeje,tad,prasau kantrybes Ir aisku daug sekmes,viskas bus gerai
QUOTE(vasareuk @ 2011 06 26, 22:23)
Gal ir mazai paguosiu,bet galiu pasakyt,kad mums antradieni bus 8 savaites,o as jokiu nestumo pojuciu nejauciu ir vis begu pasiziureti i scano nuotraukyte,kad priminciau sau,kad tai vyksta realybeje,tad,prasau kantrybes Ir aisku daug sekmes,viskas bus gerai
o kaip tau skaiciavo nestumo savaites?mes viska darem tuo paciu laiku ,bet man gydytojas pasake kad 5 ar 6 nestumo savaite,bet pagal mano skaiciavimus tai daugiau ir taskiuko dydis didesnis nei 6 savaitciu,nu reiks paklausti dar karta kaip cia su tais skaiciavimais
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 26, 21:47)
o kaip tau skaiciavo nestumo savaites?mes viska darem tuo paciu laiku ,bet man gydytojas pasake kad 5 ar 6 nestumo savaite,bet pagal mano skaiciavimus tai daugiau ir taskiuko dydis didesnis nei 6 savaitciu,nu reiks paklausti dar karta kaip cia su tais skaiciavimais
As pati buvau pasiskaiciavusi pagal si kalendoriu Ivf pregnancy ir klinikoje paskaiciavo lygiai taip pat,kaip supratu tai ten kompas suskaiciuoja,nes scano nuotraukyteje jau buvo parasyta kiek mums laiko,koks dydis (11 mm ) ir net numatoma gimdymo data.Tiesa scano diena mums buvo 7 savaite ir 3 dienos,o pagal issivystyma rode 7 sav ir 4 dienas,taigi mazylis auga kaip ant mieliu. Gal lietuviski daktarai skaiciuoja pagal kita sistema o jus turit scano nuotraukyte,paziurekit ka ant jos raso?
[quote=stella**,2011 06 26, 16:40]labukas visoms,visa laika skaitau jusu skyreli ir pasnekesius labai daug suzinojau is jusu ir labai daug kas beskaitinejant padejo man,as taip pat dariausi ivf pirmaji karta labai neramus laukimas 2 savaites buvo kadangi atostogavau tai lovoje prakiurksojau visa laika ir kuo toliau tuo visi simptomai silpnejo kol visai nieko nejauciau nei krutines nemaude,8 ir 10 dpi dariausi testus jie buvo neigiami labai nusiminiau ir jau nebetikejau kad kas bus tik pradejo labai mausti pilva kaip pries mmm,14 diena daktare padare testuka jis teigiamas o hcg 261,antradieni laukia echo ziures kiek zirniuku,nepykit kad labai issipleciau norejau tik palaikyti jus kad nenusimintumet per anksti, nevisada testukai buna draugiski o simptomai ne visi taip pat atsiranda sekmes visoms laukiancioms jums tikrai pasiseks tik reikia tiketi laikau kumstukus ir as uz jus visas
[/quote]
Labai nudziuginai, ir man siandien ta testo diena, testas neigimas bet tikiuos tik kad per anksti dariausi Na viskas paaiskes treciadieni
Papildyta:
[/quote]
Tisa vaiduokli ir as meginau iziureti bet bijau kad jo nemaciau...
[/quote]
Labai nudziuginai, ir man siandien ta testo diena, testas neigimas bet tikiuos tik kad per anksti dariausi Na viskas paaiskes treciadieni
Papildyta:
[/quote]
Tisa vaiduokli ir as meginau iziureti bet bijau kad jo nemaciau...
Zaliuze - kelinta tavo dpi ? kada cia ta vaiduokli bandei iziureti ? mes cia su Keberiokst tau darom bloga itaka, matau
As siandien irgi pasidariau testa Maciau irgi nieko Bandziau iziureti kazka, vaipiausi prie lango atsistojus, net i darba velavau bet paskui meciau ta reikala, nes suvokiau, kad jeigu dar ir toliau ziuresiu, tas antros juosteles islindimas greiciausiai bus mano vaizduotes vaisius Protingai galvojant, 6 dpi neturetu buti net teorines galimybes apie joki HCG.
Keberiokst - laukiu ziniu is taves
LediDidi - tai tu kartosi ta HCG ar ne ?
Labas rytas
As siandien irgi pasidariau testa Maciau irgi nieko Bandziau iziureti kazka, vaipiausi prie lango atsistojus, net i darba velavau bet paskui meciau ta reikala, nes suvokiau, kad jeigu dar ir toliau ziuresiu, tas antros juosteles islindimas greiciausiai bus mano vaizduotes vaisius Protingai galvojant, 6 dpi neturetu buti net teorines galimybes apie joki HCG.
Keberiokst - laukiu ziniu is taves
LediDidi - tai tu kartosi ta HCG ar ne ?
Labas rytas