Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 10:27)
ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ?

Jei neklystu, tai Zubriukui taip buvo, nieko nejaute. Gaila, kad jos vis maziau matosi, papasakotu gal ka nors..

xex:), geras:) kokia grazi mums siandien diena, vieni vienetukai biggrin.gif

Klausykit merginos, as atsipeikejau jau ir noriu varyti toliau biggrin.gif Gal galit patarti pas koki gyd. nueiti del tos histero? (as Kaune)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 26 birželio 2011 - 12:33
ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ?

Ramiai, juk rašiau, kad man absoliučiai jokių jokių pojūčių nebuvo. Tikrai, pati mane raminai, o dabar atvirkščiai gaunasi 4u.gif . Dar sykį kartoju - jokių pojūčių apskritai, nei krūtys jautrios buvo, nei pilvo nemaudė niekada iki HCG dienos, nei sapnų jokių tongue.gif , nu nieko V I S I Š K A I.

Tik papuliai siaubingai jautrus, bet jie tokie pradejo darytis dar pries isodinima, kai tik pradejau Crinona detis.

O kas čia biggrin.gif ? Nebūtinai nuo vaistukų jie tokie turi būti. Man ir to nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 26 birželio 2011 - 12:40
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 26, 11:45)
Niekur nedingus,saslus kept ruosiuos vaziuot  smile.gif

Pojuciai pas mane irgi nei tokie nei anokie-(.)(.) kazkiek atleido,9cd,lygiai taip kaip ir praeita cikla.Pilva maudzia,kartais nueina i kirksni duriai,bet tik tiek.Nu ka zinau,visi cia tokie gali ir reiksti ir nereiksti.Ryt kraujas ir suzinosiu,nors nuojauta nieko gero nesako.

Nu,tik nesakyk,kad sian NT nedarei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 26, 13:44)
Nu,tik nesakyk,kad sian NT nedarei ax.gif

ir aš taip galvoju-nu negali būti, ne Keberiokšt stiliuje lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilmuk,svarbiausia,kad atsiltu. Mano ne visi atsilo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 26, 13:14)
Papildyta:
Cia jau ne nuojauta o paranoja manau mum, ta baime kad vel teksnusivilti, bet ei mergyt nosyte auksciau viskas turi buti gerai smile.gif Lauksim geru naujienu smile.gif
Papildyta:

biggrin.gif O, pagaliau kazkas tiksliai ivardino sita busena biggrin.gif bet teisingai, laikomes, bandom nenudurnet pradziai bent iki tavo rezultato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 26, 13:40)
Ramiai, juk rašiau, kad man absoliučiai jokių jokių pojūčių nebuvo. Tikrai, pati mane raminai, o dabar atvirkščiai gaunasi 4u.gif . Dar sykį kartoju - jokių pojūčių apskritai, nei krūtys jautrios buvo, nei pilvo nemaudė niekada iki HCG dienos, nei sapnų jokių tongue.gif , nu nieko V I S I Š K A I.
O kas čia biggrin.gif ? Nebūtinai nuo vaistukų jie tokie turi būti. Man ir to nebuvo.

LediDidi - kai skaiciau tavo posta, kazkaip nenorom bandziau isivaizduoti tavo veido israiska kaip tu man visa tai aiskintum jeigu salia sedeciau biggrin.gif Bet tu teisi.Viskas ka mes cia sapaliojam iki testo dienos yra fantazija.Viska pasako ir atsako tiktai testas (bet kuria forma).Taip kad nera nei prasmes nei reikalo gadinti nervu ir taip tik bloginti savo emocine ir viskokia kokia busena.Viskas, bandau ramintis.Va, mintys dar logiskos deliojasi, iki kitos savaites galo gal nepamesiu to plono sveiko proto siulo hihihi.gif

Keberiokst - rimtai, ka testas parode si ryta ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 14:26)
Viskas, bandau ramintis.Va, mintys dar logiskos deliojasi, iki kitos savaites galo gal nepamesiu to plono sveiko proto siulo  hihihi.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
labukas visoms,visa laika skaitau jusu skyreli ir pasnekesius labai daug suzinojau is jusu ir labai daug kas beskaitinejant padejo man,as taip pat dariausi ivf pirmaji karta labai neramus laukimas 2 savaites buvo kadangi atostogavau tai lovoje prakiurksojau visa laika ir kuo toliau tuo visi simptomai silpnejo kol visai nieko nejauciau nei krutines nemaude,8 ir 10 dpi dariausi testus jie buvo neigiami labai nusiminiau ir jau nebetikejau kad kas bus tik pradejo labai mausti pilva kaip pries mmm,14 diena daktare padare testuka jis teigiamas o hcg 261,antradieni laukia echo ziures kiek zirniuku,nepykit kad labai issipleciau norejau tik palaikyti jus kad nenusimintumet per anksti, nevisada testukai buna draugiski biggrin.gif o simptomai ne visi taip pat atsiranda sekmes visoms laukiancioms jums tikrai pasiseks tik reikia tiketi laikau kumstukus ir as uz jus visas
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 26, 11:55)
ir aš taip galvoju-nu negali būti, ne Keberiokšt stiliuje  lotuliukas.gif

Geriau nepasakosiu,bo uzsijuoks ne tiks visas forumas,bet ir Lietuva rolleyes.gif
Atsakyti
Keberiokst,suintrigavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 26, 17:45)
Geriau nepasakosiu,bo uzsijuoks ne tiks visas forumas,bet ir Lietuva  rolleyes.gif

ėėė, nu nemalk š.... biggrin.gif rėžk, mes pasižadam nesijuokti rolleyes.gif

stella, gera girdeti nestuke.gif naujienas 4u.gif
Dominyka, o tu jau po histero pasiėmei snaigutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 26, 16:40)
ėėė, nu nemalk š....  biggrin.gif rėžk, mes pasižadam nesijuokti  rolleyes.gif

stella, gera girdeti  nestuke.gif naujienas  4u.gif
Dominyka, o tu jau po histero pasiėmei snaigutes?  4u.gif

Nu gerai,bet nebandot juoktis,nors man paciai juokinga hihihi.gif

Zodziu taip,dariau testus du-vakar nieko nerode,siandien gal vos vos vos matoma kazkokia neaiski juostele,geriau matoma normalioj saules sviesoj ir ziurint pro lupa lotuliukas.gif Dar gerai,kad pas pazistma juvelyra nenuvariau pasiskolint tu darbiniu ockariku kur vaizda isdidina(cia as tik dabar sugalvojau,bet manau buciau gerai pasirodzius).As labai tikiuosi,kad ryt vaikai is siaip parodys truputi hcg,kad mamkai sitaip akiu lauzyt nereiketu.Nes tokiems ekperimentams geresnes technikos aprt lupos neturiu.Jei kas koki mikroskopa nereikalinga turit,sakykit,nepasikuklinsiu priglausiu lotuliukas.gif

Zodziu,as labai dziaugiuosi,kad kraujo hcg rytoj,tai bus viskas aisku ir konkretu.Nes su tokiais bajeriais,tai as jau nebezinau ar normaliai atrodau lotuliukas.gif Sitas iskreizejimas,vaistuku salutinis poveikis,jei ka cool.gif
Atsakyti