QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 10:27)
Labas rytas damos
Kur musu
Keberiokst dingus ?
Paliko cia mane viena dienas skaiciuot
Zaliuze, nu siaubingai laukiu tavo teigiamo testo rytoj
LediDiDi, o tavo laukiam skaiciuku.Juk darysies krauja ?
Nu o as atejau raportuoti savo busenos
Jauciu nieko
Taip nieko, kad net baisu
Jauciuosi kaip per normalu eilini PMS ir viskas
Tik papuliai siaubingai jautrus, bet jie tokie pradejo darytis dar pries isodinima, kai tik pradejau Crinona detis.Tai nekreipiu demesio i sita dalyka.Bet siaip gi si savaitgali turetu buti implantacija, o toooookia tustuma ten, kad nors nusisauk su rankom
ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ? As protu suvokiu, kad anksciau visom aiskindavau, kad nera cia ko jaust tokia ankstybe, bet nu negaliu si karta saves kontroliuot
Sorry, kad triznioju
Cia mano negera nuojauta, matyt taip reiskias......
Galetu aisku testas but teigiamas bet siandien ir as nieko nejauciu...visi mano pozymiai dingo atrodo, na papuliai paauge bet nejautrus(nors jie niekad pas mane nebuna labai jau jautrus, pilvuka ryta lyg maude dabar nieko, kai nieko nejauti tai ir nesitiki, bet reik tiketis kad cia tik musu vaikai labai ramus ir mum ramiai gyvent leidzia
O testus turiu tris viena ryt darysiu ziuresim ka jis rodys...
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 26, 10:45)
Niekur nedingus,saslus kept ruosiuos vaziuot
Pojuciai pas mane irgi nei tokie nei anokie-(.)(.) kazkiek atleido,9cd,lygiai taip kaip ir praeita cikla.Pilva maudzia,kartais nueina i kirksni duriai,bet tik tiek.Nu ka zinau,visi cia tokie gali ir reiksti ir nereiksti.Ryt kraujas ir suzinosiu,nors nuojauta nieko gero nesako.
Cia jau ne nuojauta o paranoja manau mum, ta baime kad vel teksnusivilti, bet ei mergyt nosyte auksciau viskas turi buti gerai
Lauksim geru naujienu
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 06 26, 11:13)
aciu mergaites uz palaikyma ir kad jusu zodziai nueitu tiesiai i dangu...lauksim kad greiciau praeitu tos kelios savaiteles ir ziuresim kaip kas ten bus su mano angeliuku..aisku dar reikia palaukt antradienio ir tiketis kad normaliai atsils....
Atsisl atsils as irgi panikavau, o atsilo abu ir dar labai neblogi sake
Liko tik suzinot treciadieni kad jie pas mane liko ilgam