Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 25, 16:50)
Dėl hyperstimuliacijos tikrai nieko negirdėjau ir nieko nežinau unsure.gif . O dėl požymių, tai jau tikrai: arba kažką jaučiame, arba nieko biggrin.gif . Gali būti, kad implantacija jau įvyko bigsmile.gif . O kitus testukus gadinsi? Mane tai jie žiauriai nervintų doh.gif . Aš dar nesidariau nei vieno unsure.gif .

Velnia cia suprasi ivyko kas ar ne irnesakyk.gif Siaip ir as niekad nebuvau pabludus del testu, bet kazkaip si karta norisi elgtis visiskai priesingai doh.gif Nu tai ir elgiuosi biggrin.gif Kam save kankint jeigu labai norisi kas ryta darytis po testa biggrin.gif Naudosiu dabar tuos Rapipreg, matysim ka toliau rodys unsure.gif

As tavo vietoj dabr irig nesidaryciau.Nera prasmes.Ar taip ar taip rodys, bet tu ta ir pati zinai.Dabar svarbiausia pamatyt augancius skaicius.Ko tau ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Betuli,visos norim foto smile.gif ir net labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 06 25, 18:28)
Betuli,visos norim foto smile.gif ir net labai smile.gif

Jezau, tai ka daryt dabar biggrin.gif Tai visos kas norit paziuret siuskit man savo meilus i az, as persiusiu, o cia nebetersiam eterio daugiau blush2.gif Nes visai nenoriu erzint tu, kuriom visai neidomus tokie reikalai ax.gif

beje, kokiom nuotaikom pati gyveni ? kokioj stadijoj ? bigsmile.gif Tau, jeigu teisingai pamedu dare histeroskopija ? g.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos.. gal galit kas paaiškinti, kaip veikia dipherelinas?? birželio 17 d. susileidau 3.75 ml į užpakalį, bet šiandien kaip ir priklausė, sulaukiau mm.. ar neturėjo man jos neateiti?? doh.gif liepos 8 d. turėčiau važiuoti į LV stimuliacijai, tai gausis 14 CD, čia taip turi būti?? nieko aš čia nebesuprantu.. sad.gif
Atsakyti
as dipheriline leidziuosi ,bet ne sikna ,o i pilva ... 8 ampules susileidau ,tai sendien taip pat sulaukiau mmm...
o tau ilgasisi ,ar greitasis procesas daromas ?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 06 25, 18:38)
Merginos, reikia pagalbos.. gal galit kas paaiškinti, kaip veikia dipherelinas?? birželio 17 d. susileidau 3.75 ml į užpakalį, bet šiandien kaip ir priklausė, sulaukiau mm.. ar neturėjo man jos neateiti??  doh.gif liepos 8 d. turėčiau važiuoti į LV stimuliacijai, tai gausis 14 CD, čia taip turi būti?? nieko aš čia nebesuprantu.. sad.gif

Nepergyvenk, jos turėjo ateiti, viskas čia pas tave gerai mirksiukas.gif . Tik man atrodo, kad 10 c.d. merginos pradėdavo stimuliaciją g.gif . Gal merginos tau patikslins, nelabai aš čia žinau. Nors lyg ir nebesvarbi ta ciklo diena patampa po dipherelino g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 25 birželio 2011 - 21:03
Labas rytas damos 4u.gif

Kur musu Keberiokst dingus ? g.gif Paliko cia mane viena dienas skaiciuot biggrin.gif

Zaliuze, nu siaubingai laukiu tavo teigiamo testo rytoj bigsmile.gif

LediDiDi, o tavo laukiam skaiciuku.Juk darysies krauja ? g.gif

Nu o as atejau raportuoti savo busenos rolleyes.gif Jauciu nieko biggrin.gif Taip nieko, kad net baisu doh.gif Jauciuosi kaip per normalu eilini PMS ir viskas verysad.gif Tik papuliai siaubingai jautrus, bet jie tokie pradejo darytis dar pries isodinima, kai tik pradejau Crinona detis.Tai nekreipiu demesio i sita dalyka.Bet siaip gi si savaitgali turetu buti implantacija, o toooookia tustuma ten, kad nors nusisauk su rankom doh.gif ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ? As protu suvokiu, kad anksciau visom aiskindavau, kad nera cia ko jaust tokia ankstybe, bet nu negaliu si karta saves kontroliuot biggrin.gif Sorry, kad triznioju blush2.gif Cia mano negera nuojauta, matyt taip reiskias...... unsure.gif
Atsakyti
Niekur nedingus,saslus kept ruosiuos vaziuot smile.gif

Pojuciai pas mane irgi nei tokie nei anokie-(.)(.) kazkiek atleido,9cd,lygiai taip kaip ir praeita cikla.Pilva maudzia,kartais nueina i kirksni duriai,bet tik tiek.Nu ka zinau,visi cia tokie gali ir reiksti ir nereiksti.Ryt kraujas ir suzinosiu,nors nuojauta nieko gero nesako.
Atsakyti
[quote=Beta1,2011 06 25, 14:14]
Vilmosa - sekmes pasiimant maziuka wub.gif

aciu saulele
Atsakyti
Merginos, sirduteje sergu uz jus, linkiu, kad pasipiltu nestuke.gif , laikas uzleisti vieta. cool.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz palaikyma ir kad jusu zodziai nueitu tiesiai i dangu...lauksim kad greiciau praeitu tos kelios savaiteles ir ziuresim kaip kas ten bus su mano angeliuku..aisku dar reikia palaukt antradienio ir tiketis kad normaliai atsils....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 26 birželio 2011 - 11:17
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 26, 10:27)
Labas rytas damos  4u.gif

Kur musu Keberiokst dingus ?  g.gif  Paliko cia mane viena dienas skaiciuot  biggrin.gif

Zaliuze, nu siaubingai laukiu tavo teigiamo testo rytoj  bigsmile.gif

LediDiDi, o tavo laukiam skaiciuku.Juk darysies krauja ?  g.gif

Nu o as atejau raportuoti savo busenos  rolleyes.gif  Jauciu nieko  biggrin.gif  Taip nieko, kad net baisu  doh.gif  Jauciuosi kaip per normalu eilini PMS ir viskas  verysad.gif  Tik papuliai siaubingai jautrus, bet jie tokie pradejo darytis dar pries isodinima, kai tik pradejau Crinona detis.Tai nekreipiu demesio i sita dalyka.Bet siaip gi si savaitgali turetu buti implantacija, o toooookia tustuma ten, kad nors nusisauk su rankom  doh.gif  ar buvo kam nors sitaip, kad nu absoliuciai nieko nejauciant butu teigiamas testas ? As protu suvokiu, kad anksciau visom aiskindavau, kad nera cia ko jaust tokia ankstybe, bet nu negaliu si karta saves kontroliuot  biggrin.gif Sorry, kad triznioju  blush2.gif  Cia mano negera nuojauta, matyt taip reiskias......  unsure.gif

Galetu aisku testas but teigiamas bet siandien ir as nieko nejauciu...visi mano pozymiai dingo atrodo, na papuliai paauge bet nejautrus(nors jie niekad pas mane nebuna labai jau jautrus, pilvuka ryta lyg maude dabar nieko, kai nieko nejauti tai ir nesitiki, bet reik tiketis kad cia tik musu vaikai labai ramus ir mum ramiai gyvent leidzia smile.gif O testus turiu tris viena ryt darysiu ziuresim ka jis rodys...

Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 26, 10:45)
Niekur nedingus,saslus kept ruosiuos vaziuot  smile.gif

Pojuciai pas mane irgi nei tokie nei anokie-(.)(.) kazkiek atleido,9cd,lygiai taip kaip ir praeita cikla.Pilva maudzia,kartais nueina i kirksni duriai,bet tik tiek.Nu ka zinau,visi cia tokie gali ir reiksti ir nereiksti.Ryt kraujas ir suzinosiu,nors nuojauta nieko gero nesako.

Cia jau ne nuojauta o paranoja manau mum, ta baime kad vel teksnusivilti, bet ei mergyt nosyte auksciau viskas turi buti gerai smile.gif Lauksim geru naujienu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 06 26, 11:13)
aciu mergaites uz palaikyma ir kad jusu zodziai nueitu tiesiai i dangu...lauksim kad greiciau praeitu tos kelios savaiteles ir ziuresim kaip kas ten bus su mano angeliuku..aisku dar reikia palaukt antradienio ir tiketis kad normaliai atsils....

Atsisl atsils as irgi panikavau, o atsilo abu ir dar labai neblogi sake smile.gif Liko tik suzinot treciadieni kad jie pas mane liko ilgam smile.gif blush2.gif
Atsakyti