Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 25, 00:05)
Tai gal tu cia tiesiai idek ta savo suknele,nes jau ir man idomu baisiai pasidare,kokia ten tokia nerealiai stilinga,labai grazi ir ziauriai nepatogi lotuliukas.gif

Eik tu, ismes mane adimistratoriai is forumo hihihi.gif

Zaliuze, nu zinok tavo vietoj as labai nesijaudinciau mirksiukas.gif Pati dabar siom dienom laukiu tu adateliu badymo jausmo ax.gif Lauksim pirmadieni naujienu bigsmile.gif Nu o as nuo pirmadienio pradedu testu maratona biggrin.gif Koki ketvirtadieni tikiuosi pamatyti kazka jame daugiau nei viena basli..... O gal ir anksciau ? ax.gif Jeigu ten bus kam rodytis...... unsure.gif

Keberiokst - kaip jausmas siom dienom ? Laukiam vaiduoklio bigsmile.gif

Aciu mergaites uz ivertinima 4u.gif Jau susigedau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 12:14)

Aciu mergaites uz ivertinima  4u.gif  Jau susigedau  blush2.gif

Vakar nebepriėjau prie kompo tai tik dabar pamačiau ax.gif Bet aš irgi prisidėsiu prie liaupsių thumbup.gif Tikrai ne tik suknelė graži, labai gražios ir foto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes pagaliau po ilgu atostogu grystu pas jus antradieni bus isodintas paskutinis embrionukas likes ax.gif
Atsakyti
Vilmosa - sekmes pasiimant maziuka wub.gif

Nu o man dabar pasakykit kokia nuomone vyrauja visuomenej apie RapiPreg testus ? Nusipirkau as juos 6 biggrin.gif Viena pasidariau tam, kad pamatyciau viena basli ir zinociau atskaitos taska sekantiem testam.Is pradziu dziaugiausi, kad nebera Ovitrelio, grazus neigiamas, visa kita, bet paskui eme ir islindo kazkoks nupiepes vaiduoklis doh.gif Galeciau galvot, kad vaistu llikuciai, bet Keberiokst tai jau neberodo ju g.gif Nestumo rodyti dar negali, nes jo paprasciausiai nera, per anksti dar kam nors buti.Gal kas gali pasakyti kokius tikrai gerus testus, kurie yra bent jau patikimi ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 13:14)
Nu o man dabar pasakykit kokia nuomone vyrauja visuomenej apie RapiPreg testus ? Nusipirkau as juos 6  biggrin.gif Viena pasidariau tam, kad pamatyciau viena basli ir zinociau atskaitos taska sekantiem testam.Is pradziu dziaugiausi, kad nebera Ovitrelio, grazus neigiamas, visa kita, bet paskui eme ir islindo kazkoks nupiepes vaiduoklis  doh.gif  Galeciau galvot, kad vaistu llikuciai, bet Keberiokst tai jau neberodo ju  g.gif  Nestumo rodyti dar negali, nes jo paprasciausiai nera, per anksti dar kam nors buti.Gal kas gali pasakyti kokius tikrai gerus testus, kurie yra bent jau patikimi ?

Oi, mergyte, atrodo susuko tau galvą biggrin.gif .

Vilmosa, ir aš linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 25, 15:09)
Oi, mergyte, atrodo susuko tau galvą biggrin.gif .

Aha, gerai tau juoktis kai turi savo skaiciukus biggrin.gif

Nu gerai, nebejuokinsiu jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 14:23)
Aha, gerai tau juoktis kai turi savo skaiciukus  biggrin.gif

Nu gerai, nebejuokinsiu jusu  blush2.gif

Ne, nesijuokiu. Primink, kuri tavo dpi? Gal tai jau nebe ovitrelle iš tiesų bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 11:14)
Eik tu, ismes mane adimistratoriai is forumo  hihihi.gif

Zaliuze, nu zinok tavo vietoj as labai nesijaudinciau  mirksiukas.gif  Pati dabar siom dienom laukiu tu adateliu badymo jausmo  ax.gif  Lauksim pirmadieni naujienu  bigsmile.gif  Nu o as nuo pirmadienio pradedu testu maratona  biggrin.gif  Koki ketvirtadieni tikiuosi pamatyti kazka jame daugiau nei viena basli..... O gal ir anksciau ?  ax.gif  Jeigu ten bus kam rodytis...... unsure.gif

Keberiokst - kaip jausmas siom dienom ? Laukiam vaiduoklio  bigsmile.gif

Aciu mergaites uz ivertinima  4u.gif  Jau susigedau  blush2.gif

Nieks nemes. juk visos laukia sukneles smile.gif
Del adateliu nu aisku negrazu taip, bet linkiu kad tave badytu ir maustu smile.gif Juk tai tik i gera :)Kelinta diena po apvaisinimo tau bus pirmadienis?
Jo o testo tai bijau, atsibodo ir man i ta viena basli ziuret doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 06 25, 12:23)
Sveikos mergytes pagaliau po ilgu atostogu grystu pas jus antradieni bus isodintas paskutinis embrionukas likes  ax.gif

Na reik tiketis, kad tiek laukes jis pas tave apsistos ilgam, sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 13:14)
Vilmosa - sekmes pasiimant maziuka  wub.gif

Nu o man dabar pasakykit kokia nuomone vyrauja visuomenej apie RapiPreg testus ? Nusipirkau as juos 6  biggrin.gif Viena pasidariau tam, kad pamatyciau viena basli ir zinociau atskaitos taska sekantiem testam.Is pradziu dziaugiausi, kad nebera Ovitrelio, grazus neigiamas, visa kita, bet paskui eme ir islindo kazkoks nupiepes vaiduoklis  doh.gif  Galeciau galvot, kad vaistu llikuciai, bet Keberiokst tai jau neberodo ju  g.gif  Nestumo rodyti dar negali, nes jo paprasciausiai nera, per anksti dar kam nors buti.Gal kas gali pasakyti kokius tikrai gerus testus, kurie yra bent jau patikimi ?

Geri tie kurie rodo du bruksnius, tokiu gaila, bet dar neturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 25, 15:53)
Geri tie kurie rodo du bruksnius, tokiu gaila, bet dar neturejau lotuliukas.gif

Matyt man jau akyse dvejinasi biggrin.gif

LediDidi - nu zinok siaip teoriskai dabar galetu nebent Ovitreli terodyt. O kelinta dpi, tai geriau patylesiu, o tai jau balsu ne tik tu, bet ir visas forumas zvengt prades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 15:04)
Matyt man jau akyse dvejinasi  biggrin.gif

LediDidi - nu zinok siaip teoriskai dabar galetu nebent Ovitreli terodyt. O kelinta dpi, tai geriau patylesiu, o tai jau balsu ne tik tu, bet ir visas forumas zvengt prades  biggrin.gif

Aš jau pasiciekavijau, mieloji, ir tikrai nesiruošiu žvengti 4u.gif . Greičiausiai tikrai dar šiandien vaistukų likučiai vaiduokliauja. O ką nors jauti? Nes tokią dpi jau tikrai kai kurios jaučia simptomus gana dažnai.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 25, 16:09)
Aš jau pasiciekavijau, mieloji, ir tikrai nesiruošiu žvengti 4u.gif . Greičiausiai tikrai dar šiandien vaistukų likučiai vaiduokliauja. O ką nors jauti? Nes tokią dpi jau tikrai kai kurios jaučia simptomus gana dažnai.

Kaip cia pasakius g.gif Vakar vakare ir siandien ryte kairej pusej zemai kazkoks maudimas buvo.Ji isskyriau tik todel, kad siaip per PMS man niekada nieko neskauda, nezinau net kas per jausmas kai skauda pries mmmm.Tai kazkaip atkreipiau demesi.Bet dabar vel visiskai nieko.Vis laukiu to jausmo kai adateles bado kuri soniuka ax.gif Kazkaip jis man apie ta laika abu kartus toks buvo....Tik viena is tu kartu HCG geras buvo, o kita karta kai snaigutes turejau tikriausiai vos tik kabintis bande, nes HCG buvo apie 20 tiktai. Bet nepastikesi ko laukiu labiausiai biggrin.gif Hyperstimuliacijos lotuliukas.gif Treijsas sake, kad jeigu pastosiu, tai ji man garantuota, nes daug laisvo skyscio pas mane po punkcijos.Tik idomu kada ji galetu pradet reikstis ? g.gif Po implantaijos gal ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 25, 15:33)
Kaip cia pasakius  g.gif  Vakar vakare ir siandien ryte kairej pusej zemai kazkoks maudimas buvo.Ji isskyriau tik todel, kad siaip per PMS man niekada nieko neskauda, nezinau net kas per jausmas kai skauda pries mmmm.Tai kazkaip atkreipiau demesi.Bet dabar vel visiskai nieko.Vis laukiu to jausmo kai adateles bado kuri soniuka  ax.gif  Kazkaip jis man apie ta laika abu kartus toks buvo....Tik viena is tu kartu HCG geras buvo, o kita karta kai snaigutes turejau tikriausiai vos tik kabintis bande, nes HCG buvo apie 20 tiktai. Bet nepastikesi ko laukiu labiausiai  biggrin.gif  Hyperstimuliacijos  lotuliukas.gif  Treijsas sake, kad jeigu pastosiu, tai ji man garantuota, nes daug laisvo skyscio pas mane po punkcijos.Tik idomu kada ji galetu pradet reikstis ?  g.gif  Po implantaijos gal ar kaip ?

Dėl hyperstimuliacijos tikrai nieko negirdėjau ir nieko nežinau unsure.gif . O dėl požymių, tai jau tikrai: arba kažką jaučiame, arba nieko biggrin.gif . Gali būti, kad implantacija jau įvyko bigsmile.gif . O kitus testukus gadinsi? Mane tai jie žiauriai nervintų doh.gif . Aš dar nesidariau nei vieno unsure.gif .
Atsakyti