Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 22:03)
Keberiokst - gali jau eit i savo pasta paziopsot sukneles  ax.gif

Aš irgi noriu pamatyti tavo suknelę. Ir labai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 20:03)

Paziurejau bigsmile.gif Atrodei super wub.gif
Atsakyti
Na ka,miegat visos? bigsmile.gif As laukiu kavos lovytej ax.gif

Beta,dar pridursiu,kad visumoj nu taip visos detales apgalvotos,neperkrauta,nu tikrai superiska..Ir tikrai nepanasu i ta varliuksti bigsmile.gif

Atsirado pirmas nestumo pozymis -erotiniai sapnai.Nu nezinau del ko,bet kai pastoju,tema visada ta pati biggrin.gif Nu tikiuosi cia ne buvo tik sutapimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 18:05)
Matyt isvemiau savo visa stresa, tai dabar tokia busena uztat ir aplanke  biggrin.gif

Stresas, nervai - jau lyg ir patyrus mama zmona ir ivf ne pirmas - baik stresuot!!!! vemimas tai nepakenks vaikuciams bet va tavo nervai, ir stresas gali bedos pridaryti. Kaip dabar atsimenu, kai tik truputi susinervindavau per savo laukimo savaites gaudavau velniu nuo taves labiausiai, taip kad uzsiimk kokia nors veikla kad maziau galvotum kas vyksta tongue.gif

Noriu suknele pazadeta jau seniai pamatyti blush2.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 24, 09:51)
Na ka,miegat visos? bigsmile.gif As laukiu kavos lovytej  ax.gif

Atsirado pirmas nestumo pozymis -erotiniai sapnai.Nu nezinau del ko,bet kai pastoju,tema visada ta pati  biggrin.gif Nu tikiuosi cia ne buvo tik sutapimas  ax.gif

Jau testa darei lotuliukas.gif gal ir geras variantas pasitikrinti kad jau vaistuku nerodo. O as per sekanti karta pasidarysiu kokia 1dpi, nu labai jau noriu kad parodytu bent vaiduokli nuo vaistu, nu niekada nemaciau teikgiamo testo lotuliukas.gif

Save gi pazisti ir jei zinai kad erotiniai sapnai reiskia nestuke.gif tai nei testu nereikia tau jokiu, jau ruosk smutkes iskeliauti ir ta stresuota varliagyvi kartu issitempk is cia thumbup.gif
Atsakyti
Nu zinai,buna ju ir siaip kada,bet pastojus visada.As net praeita karta pamenu,kad kai pradejau 2dpi sapnuot,tai net baisu daresi lotuliukas.gif Ir taip ne karta kai buvau pastojus,tai va...nusprendziau kad ir cia geras zenklas hihihi.gif Tikiuosi,nakti MB netrukdziau miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 24 birželio 2011 - 09:33
Labas rytas mergiotes 4u.gif man tik rytas, nes ka tik isgerus kavutes lovoj issikrapsciau lauk smile.gif

Stresuotas varliagyvis siandien visai ramus, teigiamas toks rolleyes.gif

T.P.Keberiokst
- nu nieko sau nestumo pozymiai pas tave hihihi.gif beje, o tau Treijsas nezadejo hyperstimuliacijos nestumo atveju ? nes man tai kazkaip minejo......bet sunku patiketi, kad nuo pat pirmos dienos po punkcijos nieko daugiau nebejutus staiga prasidetu hyperstimuliacija g.gif

Beje, testus i trasa as paleisiu pirmadieni bigsmile.gif Nu negaliu sulaukt lotuliukas.gif

Citai, Egk, duokit man savo meilus mirksiukas.gif T.P.Keberiokst, as uz ivertinima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 24 birželio 2011 - 10:51
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 24, 05:51)
Atsirado pirmas nestumo pozymis -erotiniai sapnai.Nu nezinau del ko,bet kai pastoju,tema visada ta pati  biggrin.gif Nu tikiuosi cia ne buvo tik sutapimas  ax.gif

Linkiu, kad sektu pozymiams is paskos teigiamas NT. thumbup.gif 4u.gif

Sergu uz visas jus labai labai, sulaikiusi kvapa laukiu pasipilanciu II. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 24, 10:30)
Nu zinai,buna ju ir siaip kada,bet pastojus visada.As net praeita karta pamenu,kad kai pradejau 2dpi sapnuot,tai net baisu daresi  lotuliukas.gif Ir taip ne karta kai buvau pastojus,tai va...nusprendziau kad ir cia geras zenklas hihihi.gif Tikiuosi,nakti MB netrukdziau miegot  lotuliukas.gif

Nemanau kad TB labai priestarautu tokiems trukdymams lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 24, 11:48)
Labas rytas mergiotes  4u.gif  man tik rytas, nes ka tik isgerus kavutes lovoj issikrapsciau lauk  smile.gif

Stresuotas varliagyvis siandien visai ramus, teigiamas toks  rolleyes.gif

T.P.Keberiokst
- nu nieko sau nestumo pozymiai pas tave  hihihi.gif beje, o tau Treijsas nezadejo hyperstimuliacijos nestumo atveju ? nes man tai kazkaip minejo......bet sunku patiketi, kad nuo pat pirmos dienos po punkcijos nieko daugiau nebejutus staiga prasidetu hyperstimuliacija  g.gif

Beje, testus i trasa as paleisiu pirmadieni  bigsmile.gif  Nu negaliu sulaukt  lotuliukas.gif 

Citai, Egk, duokit man savo meilus  mirksiukas.gif T.P.Keberiokst, as uz ivertinima  ax.gif

Nu va saunuole, juk pati supranti kaip svarbu jausti vidine ramybe nestumo laikotarpiu mirksiukas.gif

parasiau savo maila i AZ smile.gif oi kaip laukiu wub.gif noriu vel zenytis gal ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 19:03)

Ne nu nesupratau..Diskriminacija?? As irgi noriu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

o gal kuri nors sutiktų parduoti 1 vnt. crinone Vilniuje? Kaip tyčia VK šiandien nedirba verysad.gif Atvažiuočiau pati. Rašykit į AŽ. Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krrisss: 24 birželio 2011 - 12:45
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 06 24, 12:14)
Ne nu nesupratau..Diskriminacija?? As irgi noriu  ax.gif

Visos nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 06 24, 16:54)
Visos nori biggrin.gif

O davai pervadinam tema "Betos vestuves" hihihi.gif Man tai negaila, bet i az neleidzia prisegti failu......
Atsakyti