Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mielos damos! linkiu surasti šiandien paparčių žiedų i kad visi norai išsipildytu!

LediDiDi1 kokios nuostabios naujienos wub.gif
Visiems kas laukia pradžios - greito ir gero starto
Visiems kas jau laukia rezultatų - gerų ir laimingų skaičiukų!

Parašas, antspaudas!
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 23, 11:47)
Kelione gavosi kaip antras medaus menuo smile.gif kadangi turit planu su TB kazkada ten vaziuot, detaliau ispudzius i az parasysiu.

Sveika sugrįžus 4u.gif Aš irgi turiu planų ir man į až prašom, tiksliau jau išvažiuodama pažadėjai biggrin.gif
Sėkmės tau VK 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 06 23, 14:50)
Mielos damos! linkiu surasti šiandien paparčių žiedų i kad visi norai išsipildytu!

Visiems kas laukia pradžios - greito ir gero starto
Visiems kas jau laukia rezultatų - gerų ir laimingų skaičiukų!

Parašas, antspaudas!

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 10:57)
Beta,tai kada suknele pasirodysi? bigsmile.gif

Is karto kai tik tu arba kas kitkas paaiskins kaip forume prisegti nuotrauka siunciant i AZ ax.gif Nu niekaip nerandu doh.gif

Beje, mano itampa jau siek tiek perlenkia lazda blush2.gif Vakar vakare net pykint pradejo.Man taip buna daznai kai isgyvenu kokia stresines situacija, nors atrodo, net ir ypatingai nesinervuoju.Tai vemiau visa nakti doh.gif Siandien jau nieko, bet tik dabar pradedu paipalotis.Tai dabar man toks klausimas.Ar nieko nebusiu padarius savo tiem kudikiam ? unsure.gif 2 pdi...Gal jeigu ne infekcinis vemimas tai gal nieko tokio ? g.gif Bet uztat raaaami dabar kaip niekad biggrin.gif Matyt isvemiau savo visa stresa, tai dabar tokia busena uztat ir aplanke biggrin.gif

T.P.Keberiokst - tikiuosi tu savo dienos lauki ne taip audringai kaip as lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 23 birželio 2011 - 17:06
Neisivaizduoju kaip cia su tais priegimais,bet gali siusti i daliai79@yahoo.com

Ne,as ne taip audringai.Nors ka zinau...raganauju siandien truputi,geriau prie manes siandien nesikabineti biggrin.gif Tik smegeninej ramiakas aboliutus,pilva pamaudena ir tiek.NT jau ovitrelio nerodo-isbandyta hihihi.gif tai jei jau pirmadieni ka parodys,tai tikrai nebus vaistukai.O jei uzplauks,tai paprasto testo visai nesidarysiu,krauja nuleisiu pirmadieni.

O ka tokio uzvalgei,kad taip nutiko?Gal cia koks nervinio pobudzio?
Nors savoj aplinkoj pazistu kelis zmones,kas sia savaite veme apsinuodije,gal koks virusas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 23 birželio 2011 - 17:17
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 17:15)
O ka tokio uzvalgei,kad taip nutiko?Gal cia koks nervinio pobudzio?
Nors savoj aplinkoj pazistu kelis zmones,kas sia savaite veme apsinuodije,gal koks virusas?  unsure.gif

Nu negąsdink tu Betos su tais virusais blink.gif , o tai vėl jai bloga bus biggrin.gif . Manyčiau, kad čia nervinio pobūdžio, būna ir man, tik reikia labai jau susinervinti. Pvz.: kaip vakar, kai teko pasivažinėti vos ne nakčia. biggrin.gif
Atsakyti
Visoms visoms linkiu surasti paparcio zieda ir pasitikti savo laime. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 17:05)
Beje, mano itampa jau siek tiek perlenkia lazda  blush2.gif  Vakar vakare net pykint pradejo.Man taip buna daznai kai isgyvenu kokia stresines situacija, nors atrodo, net ir ypatingai nesinervuoju.Tai vemiau visa nakti  doh.gif

O tu visai pablūdai - 2 dpi šitaip supanikuoti blink.gif . Pasakyk man, kooo? Kas bus paskutinėm dienom tada?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 18:33)
O tu visai pablūdai - 2 dpi šitaip supanikuoti blink.gif . Pasakyk man, kooo? Kas bus paskutinėm dienom tada?

Kad cia nervinio pobudzio tai as isitikius, savo organizma zinau.Siaip nesu trizne-isterike-panikuotoja, bet matyt kazkas krito ant smegeneliu biggrin.gif Bet siandien jau raaaaamioooos biiiiites raaaaamiaaaaiiiii duuuuuuzgiiaaaaaa...... biggrin.gif Kaip ir sakiau, matyt isvemiau visa itampa, gerai dabar smile.gif

Tik va pradejau jaudintis ar savo vaikam ko nepadariau g.gif

O is tiesu, tai ne del laukimo susinervinau ax.gif as, kaip ir Keberiokst - raganauju biggrin.gif Pati suerzinau SB vakar vakare, paskui pati del to supykau, uzsizliumbiau ir se tau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 23 birželio 2011 - 18:12
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 18:09)
Tik va pradejau jaudintis ar savo vaikam ko nepadariau  g.gif

O is tiesu, tai ne del laukimo susinervinau  ax.gif  as, kaip ir Keberiokst - raganauju  biggrin.gif  Pati suerzinau SB vakar vakare, paskui pati del to supykau, uzsizliumbiau ir se tau  blush2.gif

Aš irgi sienom ėjau, vos neapsiverkiau vakar, kol nesugalvojau, kaip čia tą garą nuleidus lotuliukas.gif . Tai važinėjau su garsiai paleista muzika aplink miestą, bet grįžau rami ramutėlė, tiesiai į paklotą lovą kritau miegučiui. Suveikė thumbup.gif . Pasistenk mažiau erzinti TB.
Nepakenkei mažyliams, patikėk. Jie jau pradeda implantuotis pas tave, o vakar dar ramiai plaukiojo mirksiukas.gif .
Atsakyti
mergaites,su Joninemis jus visas ir lai stebuklai nestuke.gif nestuke.gif neaplenkia musu wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 19:22)
Aš irgi sienom ėjau, vos neapsiverkiau vakar, kol nesugalvojau, kaip čia tą garą nuleidus lotuliukas.gif . Tai važinėjau su garsiai paleista muzika aplink miestą, bet grįžau rami ramutėlė, tiesiai į paklotą lovą kritau miegučiui. Suveikė thumbup.gif . Pasistenk mažiau erzinti TB.
Nepakenkei mažyliams, patikėk. Jie jau pradeda implantuotis pas tave, o vakar dar ramiai plaukiojo  mirksiukas.gif .

Zinok situo patarimu pasinaudosiu kai tik vel noresis ant sluotos paskraidyt namuose biggrin.gif Kaip tik dabar prisiminiau viena tosta.Atsiprasau, kad bus off topic, bet labai tinkantis sitam raganu klubui tongue.gif Tai va.Nesileidziant i detales, esme tokia, kad viena mergele, pries tekedama uz vyro, paprase jo vieno dalyko.Kad ji viena diena per metus galetu iseiti ir vyras neklaus nei kur ji eina nei ka ji veikia.Na vyras sutiko ir taip kas metai zmona visai dienai vis iseidavo.Bet po kazkiek laiko jam pasidare smalsu ir jis ja paseke.O pasekes pamate, kad zmona iseina ta diena i miska, pasivercia gyvate, sliauzioja, snypscia visaip, o dienos pabaigoje vel virsta i moteri ir keliauja pas savo vyra.Taigi moralas toks - kad moterys taptu gyvatemis tik karta per metus smile.gif

O siaip ir as galvojau, kad implantacijos dar nebuvo, tai gal jiem dzin, kad motinele nervus ir sau ir kitiem tampo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 23 birželio 2011 - 20:26
Keberiokst - gali jau eit i savo pasta paziopsot sukneles ax.gif
Atsakyti