Mielos damos! linkiu surasti šiandien paparčių žiedų i kad visi norai išsipildytu!
LediDiDi1 kokios nuostabios naujienos
Visiems kas laukia pradžios - greito ir gero starto
Visiems kas jau laukia rezultatų - gerų ir laimingų skaičiukų!
Parašas, antspaudas!
QUOTE(Iride @ 2011 06 23, 11:47)
Kelione gavosi kaip antras medaus menuo kadangi turit planu su TB kazkada ten vaziuot, detaliau ispudzius i az parasysiu.
Sveika sugrįžus Aš irgi turiu planų ir man į až prašom, tiksliau jau išvažiuodama pažadėjai
Sėkmės tau VK
QUOTE(Warwara @ 2011 06 23, 14:50)
Mielos damos! linkiu surasti šiandien paparčių žiedų i kad visi norai išsipildytu!
Parašas, antspaudas!
Parašas, antspaudas!
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 10:57)
Beta,tai kada suknele pasirodysi?
Is karto kai tik tu arba kas kitkas paaiskins kaip forume prisegti nuotrauka siunciant i AZ Nu niekaip nerandu
Beje, mano itampa jau siek tiek perlenkia lazda Vakar vakare net pykint pradejo.Man taip buna daznai kai isgyvenu kokia stresines situacija, nors atrodo, net ir ypatingai nesinervuoju.Tai vemiau visa nakti Siandien jau nieko, bet tik dabar pradedu paipalotis.Tai dabar man toks klausimas.Ar nieko nebusiu padarius savo tiem kudikiam ? 2 pdi...Gal jeigu ne infekcinis vemimas tai gal nieko tokio ? Bet uztat raaaami dabar kaip niekad Matyt isvemiau savo visa stresa, tai dabar tokia busena uztat ir aplanke
T.P.Keberiokst - tikiuosi tu savo dienos lauki ne taip audringai kaip as
Neisivaizduoju kaip cia su tais priegimais,bet gali siusti i daliai79@yahoo.com
Ne,as ne taip audringai.Nors ka zinau...raganauju siandien truputi,geriau prie manes siandien nesikabineti Tik smegeninej ramiakas aboliutus,pilva pamaudena ir tiek.NT jau ovitrelio nerodo-isbandyta tai jei jau pirmadieni ka parodys,tai tikrai nebus vaistukai.O jei uzplauks,tai paprasto testo visai nesidarysiu,krauja nuleisiu pirmadieni.
O ka tokio uzvalgei,kad taip nutiko?Gal cia koks nervinio pobudzio?
Nors savoj aplinkoj pazistu kelis zmones,kas sia savaite veme apsinuodije,gal koks virusas?
Ne,as ne taip audringai.Nors ka zinau...raganauju siandien truputi,geriau prie manes siandien nesikabineti Tik smegeninej ramiakas aboliutus,pilva pamaudena ir tiek.NT jau ovitrelio nerodo-isbandyta tai jei jau pirmadieni ka parodys,tai tikrai nebus vaistukai.O jei uzplauks,tai paprasto testo visai nesidarysiu,krauja nuleisiu pirmadieni.
Nors savoj aplinkoj pazistu kelis zmones,kas sia savaite veme apsinuodije,gal koks virusas?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 17:15)
Nu negąsdink tu Betos su tais virusais , o tai vėl jai bloga bus . Manyčiau, kad čia nervinio pobūdžio, būna ir man, tik reikia labai jau susinervinti. Pvz.: kaip vakar, kai teko pasivažinėti vos ne nakčia.
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 17:05)
Beje, mano itampa jau siek tiek perlenkia lazda Vakar vakare net pykint pradejo.Man taip buna daznai kai isgyvenu kokia stresines situacija, nors atrodo, net ir ypatingai nesinervuoju.Tai vemiau visa nakti
O tu visai pablūdai - 2 dpi šitaip supanikuoti . Pasakyk man, kooo? Kas bus paskutinėm dienom tada?
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 18:33)
O tu visai pablūdai - 2 dpi šitaip supanikuoti . Pasakyk man, kooo? Kas bus paskutinėm dienom tada?
Kad cia nervinio pobudzio tai as isitikius, savo organizma zinau.Siaip nesu trizne-isterike-panikuotoja, bet matyt kazkas krito ant smegeneliu Bet siandien jau raaaaamioooos biiiiites raaaaamiaaaaiiiii duuuuuuzgiiaaaaaa...... Kaip ir sakiau, matyt isvemiau visa itampa, gerai dabar
Tik va pradejau jaudintis ar savo vaikam ko nepadariau
O is tiesu, tai ne del laukimo susinervinau as, kaip ir Keberiokst - raganauju Pati suerzinau SB vakar vakare, paskui pati del to supykau, uzsizliumbiau ir se tau
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 23, 18:09)
Tik va pradejau jaudintis ar savo vaikam ko nepadariau
O is tiesu, tai ne del laukimo susinervinau as, kaip ir Keberiokst - raganauju Pati suerzinau SB vakar vakare, paskui pati del to supykau, uzsizliumbiau ir se tau
Aš irgi sienom ėjau, vos neapsiverkiau vakar, kol nesugalvojau, kaip čia tą garą nuleidus . Tai važinėjau su garsiai paleista muzika aplink miestą, bet grįžau rami ramutėlė, tiesiai į paklotą lovą kritau miegučiui. Suveikė . Pasistenk mažiau erzinti TB.
Nepakenkei mažyliams, patikėk. Jie jau pradeda implantuotis pas tave, o vakar dar ramiai plaukiojo .
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 19:22)
Aš irgi sienom ėjau, vos neapsiverkiau vakar, kol nesugalvojau, kaip čia tą garą nuleidus . Tai važinėjau su garsiai paleista muzika aplink miestą, bet grįžau rami ramutėlė, tiesiai į paklotą lovą kritau miegučiui. Suveikė . Pasistenk mažiau erzinti TB.
Nepakenkei mažyliams, patikėk. Jie jau pradeda implantuotis pas tave, o vakar dar ramiai plaukiojo .
Zinok situo patarimu pasinaudosiu kai tik vel noresis ant sluotos paskraidyt namuose Kaip tik dabar prisiminiau viena tosta.Atsiprasau, kad bus off topic, bet labai tinkantis sitam raganu klubui Tai va.Nesileidziant i detales, esme tokia, kad viena mergele, pries tekedama uz vyro, paprase jo vieno dalyko.Kad ji viena diena per metus galetu iseiti ir vyras neklaus nei kur ji eina nei ka ji veikia.Na vyras sutiko ir taip kas metai zmona visai dienai vis iseidavo.Bet po kazkiek laiko jam pasidare smalsu ir jis ja paseke.O pasekes pamate, kad zmona iseina ta diena i miska, pasivercia gyvate, sliauzioja, snypscia visaip, o dienos pabaigoje vel virsta i moteri ir keliauja pas savo vyra.Taigi moralas toks - kad moterys taptu gyvatemis tik karta per metus
O siaip ir as galvojau, kad implantacijos dar nebuvo, tai gal jiem dzin, kad motinele nervus ir sau ir kitiem tampo
Keberiokst - gali jau eit i savo pasta paziopsot sukneles