Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

gal kuriai reikia vaistukų, liko nuo paskutinio IVFo, kito kolkas neturiu galimybės daryti
Vilnietėms atvežu į namus, darbą ar kitą sutartą vietą 4u.gif
Turiu Crinone 23 vnt, galioja iki 2013 02, norėčiau 12lt už vnt
dar turiu 18 tablečių Estrofem 2mg. galioja iki 2013 12, dovanoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 22, 12:01)
Lankausi VK, pas gera daktere Meskauskiene. Man ji patinka, tik kad mano situacija nekokia...

as taip pat ten lankiausi ir dariau 2 ivf,bet gaila ,kad nieko,o tu nenori pas kita gydytoja nueiti paziureti ka pasakys,as gydytoja pakeiciau ir va rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 22, 13:27)
as taip pat ten lankiausi ir dariau 2 ivf,bet gaila ,kad nieko,o tu nenori pas kita gydytoja nueiti paziureti ka pasakys,as gydytoja pakeiciau ir va rezultatas nestuke.gif

o pas ka tu lankaisi?
Atsakyti
Sveikos mergaites, na dar viena nauja diena o iki tyrimu liko savaite blush2.gif ech jauciu skaiciuosiu dieneles, pozymiu tikriausiai neturetu jokiu but smile.gif na pilva maudzia adateles padilgcioja, toks jausmas kad pilvas kiek papustas ir visa gimda jauciu, o daugiau nieko, ar visa tai i gera ar i bloga bus matyt ax.gif
O jus visos laikykites, nepanikuokit neverkit be reikalo, jei gydytojai sako nieko nebus tai nereiskia, kad reikia nustoti tiketi, bus juk anksciau ar veliau, tikekimes anksciau thumbup.gif
Mergaites kantrybes belaukiant, o apie testus tai jau ir as noriu galvot, bet kad dar tik sekmadieni vakare maziukus sudejo, o siandien tik treciadienis, tai kokie cia testai, ech... tas laukimas zudo lotuliukas.gif
Atsakyti
As patichariom po abi temutes landzioju, nes labai dau mergaiciu tam embrions skyrelyje smile.gif LediDIDI1 - thumbup.gif thumbup.gif Nerealios zinios wub.gif wub.gif Spaudziu kumstukus kad graziai augtu. Skaiciai manau labai normalus kaip 9dpi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 birželio 2011 - 21:37
Grįžau po atostogų ir iš karto nėriau į forumą tikrinti, kaip mergaitės gyvena smile.gif Sėkmės visoms startuojančioms ir toms, kurios jau skaičiuoja dieneles iki HCG testo nestuke.gif

Keberiokst, sveikinu, labai gražų turtelį užauginai! Kumščiai tavo sėkmei suspausti tvirtai smile.gif Jau turėjai daryti intralipidų injekciją, teisingai? Kokie pojūčiai? Kelintą stimuliacijos dieną darei? Ir ar buvai dar vienai LIT pas Bykovą? Va kiek daug klausimų pažėriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 23, 08:46)
Grįžau po atostogų ir iš karto nėriau į forumą tikrinti, kaip mergaitės gyvena smile.gif Sėkmės visoms startuojančioms ir toms, kurios jau skaičiuoja dieneles iki HCG testo  nestuke.gif

Keberiokst, sveikinu, labai gražų turtelį užauginai! Kumščiai tavo sėkmei suspausti tvirtai smile.gif Jau turėjai daryti intralipidų injekciją, teisingai? Kokie pojūčiai? Kelintą stimuliacijos dieną darei? Ir ar buvai dar vienai LIT pas Bykovą? Va kiek daug klausimų pažėriau smile.gif

oho,kokie zmones?!! bigsmile.gif Kaip kelione?Pasakok ka gero matet,kokie ispudziai?

Jau dariau intralipidus,isejo berods 7cd.Pojuciai geri-energijos nors kalnus versk,taip ir norejosi eiti kokius baldus perstumdyt biggrin.gif LIT dar viena dariau,ir dabar vaziuoju viena susileist.Si kart dare donoro,nes po persitestavimo pas man LAD pakrito,reiskias arba per anksti arba tas LIT man nei reikalingas nei veikia,ta prasme vyro.Tai dare donoro punkcijos diena,ir siandien arba ryt galimos implantacijos pradzia.Dar kart vaziuoti,jei teigimas NT.

Beta,tai kada suknele pasirodysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 22, 21:30)
As patichariom po abi temutes landzioju, nes labai dau mergaiciu tam embrions skyrelyje smile.gif LediDIDI1 -  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealios zinios  wub.gif  wub.gif Spaudziu kumstukus kad graziai augtu. Skaiciai manau labai normalus kaip 9dpi  thumbup.gif

Citai wub.gif , aš irgi per abi gyvenu, tik kadangi veiksmas vyko LV, tai toje temutėje ir rašau daugiau. Bet abiejų skyrelių visos mergytės labai savos wub.gif ir už visas tenka ir džiaugtis, ir liūdėti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 10:57)
Jau dariau intralipidus,isejo berods 7cd.Pojuciai geri-energijos nors kalnus versk,taip ir norejosi eiti kokius baldus perstumdyt  biggrin.gif LIT dar viena dariau,ir dabar vaziuoju viena susileist.Si kart dare donoro,nes po persitestavimo pas man LAD pakrito,reiskias arba per anksti arba tas LIT man nei reikalingas nei veikia,ta prasme vyro.Tai dare donoro punkcijos diena,ir siandien arba ryt galimos implantacijos pradzia.Dar kart vaziuoti,jei teigimas NT.

Kelione gavosi kaip antras medaus menuo smile.gif kadangi turit planu su TB kazkada ten vaziuot, detaliau ispudzius i az parasysiu.

As vakar buvau pas Bykova, turejo daryti antra LIT su MB krauju, bet kazkodel permaste, kad labiau tiks donoro. I mano prasymus nekeisti planu - demesio nekreipe, nu gal bus gerai ir taip smile.gif sekanciam LIT (jau su MB) liepe atvaziuot 10 stimuliacijos diena, bet tuo pat metu man reikia ir imunoglobulina leistis, todel dar nezinau, ar vaziuosiu, ar verta. Kita antradieni tikiuosi paaiskes mano antrojo IVF planai, einu i VK.

Ale kokie faini intralipidu efektai tau gavosi, noreciau ir as profilaktiskai ju, bet jie zarazos man NK uzkelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 10:57)
oho,kokie zmones?!! bigsmile.gif Kaip kelione?Pasakok ka gero matet,kokie ispudziai?

Jau dariau intralipidus,isejo berods 7cd.Pojuciai geri-energijos nors kalnus versk,taip ir norejosi eiti kokius baldus perstumdyt  biggrin.gif LIT dar viena dariau,ir dabar vaziuoju viena susileist.Si kart dare donoro,nes po persitestavimo pas man LAD pakrito,reiskias arba per anksti arba tas LIT man nei reikalingas nei veikia,ta prasme vyro.Tai dare donoro punkcijos diena,ir siandien arba ryt galimos implantacijos pradzia.Dar kart vaziuoti,jei teigimas NT.
Beta,tai kada suknele pasirodysi? bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif
Nedrasiai jungiuosi i jusu bureli blush2.gif As irgi darausi IVF.Jei niekas nesutrukdys tai rugpjucio menesio pradzioj jau vaziuosiu antram susitikimui su gydytoju.
O kas tie LIT ir kam jie reikalingi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 23, 12:05)
Sveikutes 4u.gif 
Nedrasiai jungiuosi i jusu bureli blush2.gif As irgi darausi IVF.Jei niekas nesutrukdys tai rugpjucio menesio pradzioj jau vaziuosiu antram susitikimui su gydytoju.
O kas tie LIT ir kam jie reikalingi? blush2.gif

Sveika, mieloji,

kaskaip musu kekliai vis kertasi 4u.gif
Tikiuos susitikt ir nestuke.gif skyrely smile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 06 23, 12:31)
Sveika, mieloji,

kaskaip musu kekliai vis kertasi 4u.gif
Tikiuos susitikt ir  nestuke.gif  skyrely smile.gif

ir as tikiuosi,nes tikejima beturiu nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
o tu jau po IVF? ar dar tik darys?
As tai tik buvau nuvaziavusi pirmai konsultacijai.Tai visgi man iskarto reikejo eiti prie IVF,o ne siu IUI bandyt.Bet dar tiek viskas neaisku doh.gif
ne bet visvien mes busime nestuke.gif
Atsakyti