QUOTE(Delena @ 2011 06 22, 10:53)
Sveikos merginos, vakar buvau pas gydytoja del IVF. Tai naujienos nekokios
. Turiu kiausydeje cista, ir sake, kad mano kiausydes ant issekimo ribos. Uzsimine, kad reikia bent 3 kiauselasciu, kad daryti IVF, o mano atveju ar uzaugs
. Bet dave tyrimu plana ir liepe ateiti su tyrimais.
Ar cia visoms tiek daug kiausialasciu uzauga 8-10. Man seke, tiek nesitiketi net.
Delena tokie isankstiniai tavo daktaro pasisakymai mane piktina. Nu gerai tarkim kaiusides yra link issekimo, bet mano daktaras sake kad tokiu atveju tiesiog taiko didesnes vaistu dozes, nu tikrai tikiu kad daugiau kaip 3 gali isaugti. Kaip Beta1 sako mergaitems su puikiom kiausidem kartais ima ir neeauga o tos kurios nesitiki nieko gero turi puikius rezultatus. Cista is kiausides kartais pasisalina su menesinemis arba vaistais jas kazkaip panaikina
Ausktyn galvele, pavartosi kokiu papildu, dar daugiau tyrimu padarys ir pritaikys tau tinkancia programa. Beje mano tyrimas del kiausidziu irgi kazkiek ten mazesnis uz norma, bet visus tris kartus isaugo daugiau kaip 7, o paskutini karta ispunktavo 12.
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 10:56)
man afekto busena, esu nepakaltinama ir nebeatsakau nei uz mintis nei uz veiksmus
.
Beje, pastebejimas toks.Pries pirma IVF, beveik nieko nezinojau, viskas buvo fainiai, sulaukiau teigiamo HCG ir nebesigilinau.Jokiu pries tai vitaminu ar kitokiu brudu negeriau, nesukau sau tiesiog galvos.Embrionai gavosi superinai, visi 8 lasteliu, pagal ivertinima, gave auksciausia bala visi be isimties.Dabar pries si IVF, skaiciau protingas knygas, save tausojau, geriau, valgiau ar dar kaip kitaip vartojau visokius biciu pienelius, alijosiaus gelius, vitaminus ir t.t..Rezultate - vis dar geri embrionai, bet toli grazu ne tai, kas buvo pries tai.....Tai moralas mano toks: koks skirtumas ka daryti, vis tiek kaip yra taip bus.......jeigu reiks ir trecio IVF, grisiu prie pirmo plano
Apie 3 IVF kol kas irgi dar anksti galvoti, bet cia turbut visos kaip tu per pirma ivf atsipute ir labai tikincios sekme, o paskui jau prasideda info paieskos ir papildu vartojimai ir pan.
Kadangi tu nepakaltinama ir neatsakai uz savo mintis ir veiksmus - tavo veiksmu plana sudarysim mes tos kurios mato realybe
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 22, 10:56)
Citas,ne per anksti biski?
Beta,o tu juosteliu negali susiveikti?rodo anksti ir papigiai.Per Zalios Akys panos uzsisakydavo,berods litas uz viena.
Del ramumos man pirma karta taip,aplamai viskas pofig.Dar pasiemiau tas cd su vizualizacija ir relaksu,galvojau gal prireiks,bet ziuriu,kad ne,nereikia.
Aisku kad per anksti
bet pabandyt gi galima, as gi radau jau viena tavo pozymi
pabandyk truputeli dazniau i tulika nuvaryt ir ta pozymi priskirsiu prie