Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Delena @ 2011 06 22, 10:53)
Sveikos merginos, vakar buvau pas gydytoja del IVF. Tai naujienos nekokios verysad.gif . Turiu kiausydeje cista, ir sake, kad mano kiausydes ant issekimo ribos. Uzsimine, kad reikia bent 3 kiauselasciu, kad daryti IVF, o mano atveju ar uzaugs verysad.gif . Bet dave tyrimu plana ir liepe ateiti su tyrimais.  verysad.gif

Ar cia visoms tiek daug kiausialasciu uzauga 8-10. Man seke, tiek nesitiketi net.

Nezinai nei tu nei daktare kiek ten ju is tiesu uzaugs.......Tikrai dar ne nuosprendis.Bandyti visada verta, o tik tada vertinti rezultatus.Nedaryk to is anksto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 08:56)
lotuliukas.gif

man afekto busena, esu nepakaltinama ir nebeatsakau nei uz mintis nei uz veiksmus  biggrin.gif .

Beje, pastebejimas toks.Pries pirma IVF, beveik nieko nezinojau, viskas buvo fainiai, sulaukiau teigiamo HCG ir nebesigilinau.Jokiu pries tai vitaminu ar kitokiu brudu negeriau, nesukau sau tiesiog galvos.Embrionai gavosi superinai, visi 8 lasteliu, pagal ivertinima, gave auksciausia bala visi be isimties.Dabar pries si IVF, skaiciau protingas knygas, save tausojau, geriau, valgiau ar dar kaip kitaip vartojau visokius biciu pienelius, alijosiaus gelius, vitaminus ir t.t..Rezultate - vis dar geri embrionai, bet toli grazu ne tai, kas buvo pries tai.....Tai moralas mano toks: koks skirtumas ka daryti, vis tiek kaip yra taip bus.......jeigu reiks ir trecio IVF, grisiu prie pirmo plano  biggrin.gif

O man praeitas buvo ne tokie geri,bet mityba labiau ziurejau,o visus papildus geriau tik menesi,o ne tris.Si kart su mityba absoliuciai nieko nedariau,bet viska saziningai tris menesius pries-rezultate geresne kokybe.Ir maziau skaiciau.Tuoj padarysim isvada,kad visi rezai priklauso nuo skaitymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 22, 10:53)
Sveikos merginos, vakar buvau pas gydytoja del IVF. Tai naujienos nekokios verysad.gif . Turiu kiausydeje cista, ir sake, kad mano kiausydes ant issekimo ribos. Uzsimine, kad reikia bent 3 kiauselasciu, kad daryti IVF, o mano atveju ar uzaugs verysad.gif . Bet dave tyrimu plana ir liepe ateiti su tyrimais.  verysad.gif

Ar cia visoms tiek daug kiausialasciu uzauga 8-10. Man seke, tiek nesitiketi net.

Delena tokie isankstiniai tavo daktaro pasisakymai mane piktina. Nu gerai tarkim kaiusides yra link issekimo, bet mano daktaras sake kad tokiu atveju tiesiog taiko didesnes vaistu dozes, nu tikrai tikiu kad daugiau kaip 3 gali isaugti. Kaip Beta1 sako mergaitems su puikiom kiausidem kartais ima ir neeauga o tos kurios nesitiki nieko gero turi puikius rezultatus. Cista is kiausides kartais pasisalina su menesinemis arba vaistais jas kazkaip panaikina g.gif
Ausktyn galvele, pavartosi kokiu papildu, dar daugiau tyrimu padarys ir pritaikys tau tinkancia programa. Beje mano tyrimas del kiausidziu irgi kazkiek ten mazesnis uz norma, bet visus tris kartus isaugo daugiau kaip 7, o paskutini karta ispunktavo 12.

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 10:56)
lotuliukas.gif

man afekto busena, esu nepakaltinama ir nebeatsakau nei uz mintis nei uz veiksmus  biggrin.gif .

Beje, pastebejimas toks.Pries pirma IVF, beveik nieko nezinojau, viskas buvo fainiai, sulaukiau teigiamo HCG ir nebesigilinau.Jokiu pries tai vitaminu ar kitokiu brudu negeriau, nesukau sau tiesiog galvos.Embrionai gavosi superinai, visi 8 lasteliu, pagal ivertinima, gave auksciausia bala visi be isimties.Dabar pries si IVF, skaiciau protingas knygas, save tausojau, geriau, valgiau ar dar kaip kitaip vartojau visokius biciu pienelius, alijosiaus gelius, vitaminus ir t.t..Rezultate - vis dar geri embrionai, bet toli grazu ne tai, kas buvo pries tai.....Tai moralas mano toks: koks skirtumas ka daryti, vis tiek kaip yra taip bus.......jeigu reiks ir trecio IVF, grisiu prie pirmo plano  biggrin.gif

Apie 3 IVF kol kas irgi dar anksti galvoti, bet cia turbut visos kaip tu per pirma ivf atsipute ir labai tikincios sekme, o paskui jau prasideda info paieskos ir papildu vartojimai ir pan.
Kadangi tu nepakaltinama ir neatsakai uz savo mintis ir veiksmus - tavo veiksmu plana sudarysim mes tos kurios mato realybe lotuliukas.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 22, 10:56)
Citas,ne per anksti biski?  lotuliukas.gif

Beta,o tu juosteliu negali susiveikti?rodo anksti ir papigiai.Per Zalios Akys panos uzsisakydavo,berods litas uz viena.
Del ramumos man pirma karta taip,aplamai viskas pofig.Dar pasiemiau tas cd su vizualizacija ir relaksu,galvojau gal prireiks,bet ziuriu,kad ne,nereikia.

Aisku kad per anksti lotuliukas.gif bet pabandyt gi galima, as gi radau jau viena tavo pozymi lotuliukas.gif pabandyk truputeli dazniau i tulika nuvaryt ir ta pozymi priskirsiu prie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 22, 11:05)
O man praeitas buvo ne tokie geri,bet mityba labiau ziurejau,o visus papildus geriau tik menesi,o ne tris.Si kart su mityba absoliuciai nieko nedariau,bet viska saziningai tris menesius pries-rezultate geresne kokybe.Ir maziau skaiciau.Tuoj padarysim isvada,kad visi rezai priklauso nuo skaitymo  lotuliukas.gif

Man jau pradeda atrodyt, kad visi rezai priklauso nuo zvaigzdziu issidestymo danguje ir menulio fazes lotuliukas.gif

As apie tas juosteles kazkokias ir kalbejau, nusipirkau as ju viena karta ir rode vaiduokli.Tai gerai, kad bent zinojau, kad nestumo tikrai nera, o tai buciau jau gimdymo data pasiskaiciavus is tos laimes pamacius toki vaizda lotuliukas.gif Tai kazkaip tu papigiai testu prisibijau nuo to karto..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 08:56)
lotuliukas.gif

O man praeitas buvo ne tokie geri,bet mityba labiau ziurejau,o visus papildus geriau tik menesi,o ne tris.Si kart su mityba absoliuciai nieko nedariau,bet viska saziningai tris menesius pries-rezultate geresne kokybe.Ir maziau skaiciau.Tuoj padarysim isvada,kad visi rezai priklauso nuo skaitymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 22, 11:08)
Apie 3 IVF kol kas irgi dar anksti galvoti, bet cia turbut visos kaip tu per pirma ivf atsipute ir labai tikincios sekme, o paskui jau prasideda info paieskos ir papildu vartojimai ir pan.
Kadangi tu nepakaltinama ir neatsakai uz savo mintis ir veiksmus - tavo veiksmu plana sudarysim mes tos kurios mato realybe  lotuliukas.gif

Cia jau panasu i diagnoze lotuliukas.gif

Veiksmu planas man tinka, bet bijau, kad ivykdytas jis galetu buti nebent tokiu atveju, jei per zingsni nuo manes nesitrauktum iki pat kito sestadienio biggrin.gif

Vienas dalykas liko nepakites.Jumoras vis dar yra mano streso pozymis, taip kad prasom nusiteikti pakrizenimui per sia ir ateinancia savaite hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 09:09)
Man jau pradeda atrodyt, kad visi rezai priklauso nuo zvaigzdziu issidestymo danguje ir menulio fazes  lotuliukas.gif

As apie tas juosteles kazkokias ir kalbejau, nusipirkau as ju viena karta ir rode vaiduokli.Tai gerai, kad bent zinojau, kad nestumo tikrai nera, o tai buciau jau gimdymo data pasiskaiciavus is tos laimes pamacius toki vaizda  lotuliukas.gif  Tai kazkaip tu papigiai testu prisibijau nuo to karto..... ax.gif

Jo,tie juosteliniai gali mesti netikra.Visa laime as uzsipirkau is partijos,kur dziuna tvarkingai,bet jokiu nereikiamu dalyku.

as situs myliu

http://cgi.ebay.co.u...=item33513d11d9

Kazin tik ar i LT siuncia?Turetu siaip....Man i UK sekancia diena ikrenta siuntinukas.O si kart pamirsau ir uzsisakyt,dar sakiau aerouoste nusipirksiu pora,bet visai pamirsau.Teks tenkintis juostelem ir koki vietini nupirksiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 11:14)
Cia jau panasu i diagnoze  lotuliukas.gif

Veiksmu planas man tinka, bet bijau, kad ivykdytas jis galetu buti nebent tokiu atveju, jei per zingsni nuo manes nesitrauktum iki pat kito sestadienio  biggrin.gif

Vienas dalykas liko nepakites.Jumoras vis dar yra mano streso pozymis, taip kad prasom nusiteikti pakrizenimui per sia ir ateinancia savaite  hihihi.gif

O va jumoras tai labai geras vaistas smile.gif Diagnoze tavo pereinama nuo neveiksnumo iki nestumo thumbup.gif

Jau negaliu sulaukti to kito treciadienio kada zinosiu savo 4 doh.gif IVF plana bigsmile.gif

Si savaitgali eisiu i vaistine pirkti Q10, dar tas biciu pienelis rupi (keberiokst rekomenduoja smile.gif ), d3 vartoju, nakvisu alieju vartoju. Nu ***** nebutu problemu su pastojimu tai mano kunas tiek daug visokiu geru papildu prarastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 20:40)
Griztu ir as atgal i seima  biggrin.gif  Su vaikais jau.Visais dviem.

Kad abu po 9 menesiu priglaustum prie krutines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 22, 11:08)
Delena tokie isankstiniai tavo daktaro pasisakymai mane piktina. Nu gerai tarkim kaiusides yra link issekimo, bet mano daktaras sake kad tokiu atveju tiesiog taiko didesnes vaistu dozes, nu tikrai tikiu kad daugiau kaip 3 gali isaugti. Kaip  Beta1 sako mergaitems su puikiom kiausidem kartais ima ir neeauga o tos kurios nesitiki nieko gero turi puikius rezultatus. Cista is kiausides kartais pasisalina su menesinemis arba vaistais jas kazkaip panaikina  g.gif
Ausktyn galvele, pavartosi kokiu papildu, dar daugiau tyrimu padarys ir pritaikys tau tinkancia programa. Beje mano tyrimas del kiausidziu irgi kazkiek ten mazesnis uz norma, bet visus tris kartus isaugo daugiau kaip 7, o paskutini karta ispunktavo 12.

Aciu uz palaikima, ka as be jusu dariciau friends.gif . Praverkiau vakar (viduje, nenorejau, kad vyras matytu, geras jis pas mene labai, o as jauciuosi negerai, kad negaliu vaikelio jam padovanoti).
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 22, 11:31)
Aciu uz palaikima, ka as be jusu dariciau friends.gif . Praverkiau vakar (viduje, nenorejau, kad vyras matytu, geras jis pas mene labai, o as jauciuosi negerai, kad negaliu vaikelio jam padovanoti).

o galiu paklausti kur lankaisi?pabandyk kito gydytojo nuomones paklausti.taip nenoriu tiketi ,kad taip jau blogai yra
neliudek imk baliona ir linksmiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 22 birželio 2011 - 11:40
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 22, 12:40)
o galiu paklausti  kur lankaisi?pabandyk kito gydytojo nuomones paklausti.taip nenoriu tiketi ,kad taip jau blogai yra
neliudek imk baliona ir linksmiau 4u.gif

Lankausi VK, pas gera daktere Meskauskiene. Man ji patinka, tik kad mano situacija nekokia...
Atsakyti