Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu susinervinau juodai doh.gif tiek rasiau rasiau ir dingo viskas. Nu tai trumpai parasysiu vel smile.gif

Nu betute atsivilkau net i kita temute kad tau pasakyciau, jog is keliu salygu tik viiena gal neideali, bet labai gera, nes isodinimas ivyko (kleckiukai idealus, gimda treisas sake pavyzdine, gleivine ideali) nu aisku kad bus gerai viskas. Ale uzsispyrus tu kaip reikiant del 3 dienu sodinimo smile.gif Nors man buvo identiskas variantas, kai is 9 trecia diena du buvo puikus o kiti jau aiskiai atsilikinejo ir cia daktaras net neleido man pamastyti kad auginti iki blastu, sake tik 3 dienu sodins. Tai keistai cia ta treiso nuomone smile.gif

Keberiokst tau jau kumsciai paruosti kaip ir betai ir kitoms mergaitems smile.gif

nebesuseku as jau cia visu ziniu, bet itariu kad tuoj praretes cia musu skyrelis ir stipri spustis bus nestukiu skyrelyje smile.gif
Sekmes visoms drinks_cheers.gif

Nu bet tikrai nu tas sm kartais uzknisa negyvai blink.gif

beta duosim ir mes tau ciongo del per ankstyvo testavimosi, tik duok mums sanca lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip at nebespeju pastaruoju metu sekti naujienu, tik noriu pasakyti, kad labai labai labai sergu uz visas visa sirdute!!! 4u.gif
Atsakyti
Nu ir labas rytas bigsmile.gif Kaip gyvenam?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 22, 07:12)
Nu ir labas rytas  bigsmile.gif Kaip gyvenam?

Nu ka ka, gyvenam doh.gif Kazkaip as jau noriu jausti kazka lotuliukas.gif O siaip sprendziu dyyyyydeli klausima.Kokius testus pirktis ? g.gif Tu juosteliniu po 5 lt nenoriu, jie ten net ir per memes vaiduoklius rodo.....Kurie yra patikimiausi ir jautriausi ?

Kokiom nuotaikom tavo dienos slenka ?

Citai - duodu tau sansa bartis biggrin.gif Bet kadangi as laaabai uzsispyrus, tai zinok atsikalbinesiu lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites sitame skirelyje dar nesisakiau ,tai pasisakysiu savo dziaugsmeli,kad vakar girdejau savo maziuko sirdele plakancia.kaip grazu buvo ,noreciau klausyti ir klausyt:) po 10 dienu vaziuosiu paziuret antro taskelio sirdute plaks ar ne.sako dar neisivyste ,kad isgirstume sirdutes plakima arba nustojo vystitis.sake 5 arba 6 savaites man,pagal mano skaiciavima tikrai nemaziau 6 savaites.
visoms mergaitems dideles skmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 22, 09:02)
Nu ka ka, gyvenam  doh.gif  Kazkaip as jau noriu jausti kazka  lotuliukas.gif  O siaip sprendziu dyyyyydeli klausima.Kokius testus pirktis ?  g.gif  Tu juosteliniu po 5 lt nenoriu, jie ten net ir per memes vaiduoklius rodo.....Kurie yra patikimiausi ir jautriausi ?

Kokiom nuotaikom tavo dienos slenka ?

Citai - duodu tau sansa bartis  biggrin.gif  Bet kadangi as laaabai uzsispyrus, tai zinok atsikalbinesiu  lotuliukas.gif

kaip permiegojo tavo maziukai?
as tai darausi nestumo testa puodeli,jis yra jautriausias
jau pradedi galvoti apie testukus? smile.gif
Atsakyti
Zemyna melynake drinks_cheers.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 22, 07:12)
Nu ir labas rytas  bigsmile.gif Kaip gyvenam?

Labas, ka jauti bigsmile.gif ?

Beta1 - nau jau gavus sanca jo tikrai nepaleisiu lotuliukas.gif Visu pirma tai dabar tu jausti tik labai didele ramybe ir tikiuosi is gazeles jau virtai atsiputusiu varliagyviu smile.gif

Vilte-kns - wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 birželio 2011 - 09:14
QUOTE(Citas @ 2011 06 22, 08:08)
Zemyna melynake  drinks_cheers.gif
Labas, ka jauti  bigsmile.gif ?

Beta1 - nau jau gavus sanca jo tikrai nepaleisiu  lotuliukas.gif  Visu pirma tai dabar tu jausti tik labai didele ramybe ir tikiuosi is gazeles jau virtai atsiputusiu varliagyviu smile.gif

Vilte-kns -  wub.gif

Nieko nejauciu,ramuma,nesiparinu.Tik miego labai noriu,bet turint omeny kokia praeita savaite buvo,tai nieko nuostabaus.
Atsakyti
Jezau, nu is kur man tos ramybes gauti doh.gif Praeita karta ir as rami buvau kaip tas daiktas mano avatare, dabar jau i isterike virstu, kas man siaip jau laaabai nebudinga biggrin.gif

Bet skaiciau, kad kazkuriai tas puodelis nerode HCG kai buvo netoli 60 g.gif Siaip kiek esu bandzius, tai Viola jautriausi, bet ir brangiausi.....apie 19 lt vienas ax.gif Negi reiks tokiu urmu eit pirkt ? biggrin.gif
Atsakyti
Keberiokst - as tavo miega irgi nestumo pozymiui priskirciau smile.gif

Beta1- apsiramink, is ko is ko bet is tave isterikes pozymiu nesitikejau smile.gif Aprimk, gerk daugiau pieno, sako ramina ax.gif ir dar - draudziam kalbeti apie nestumo testus iki ateinancio penktadienio!!! Niekur jie nedings is parduotuviu, tada ir nusipirksi!!!!
Atsakyti
Sveikos merginos, vakar buvau pas gydytoja del IVF. Tai naujienos nekokios verysad.gif . Turiu kiausydeje cista, ir sake, kad mano kiausydes ant issekimo ribos. Uzsimine, kad reikia bent 3 kiauselasciu, kad daryti IVF, o mano atveju ar uzaugs verysad.gif . Bet dave tyrimu plana ir liepe ateiti su tyrimais. verysad.gif

Ar cia visoms tiek daug kiausialasciu uzauga 8-10. Man seke, tiek nesitiketi net.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 22, 10:43)
Beta1- apsiramink, is ko is ko bet is tave isterikes pozymiu nesitikejau smile.gif Aprimk, gerk daugiau pieno, sako ramina  ax.gif ir dar - draudziam kalbeti apie nestumo testus iki ateinancio penktadienio!!! Niekur jie nedings is parduotuviu, tada ir nusipirksi!!!!

lotuliukas.gif

man afekto busena, esu nepakaltinama ir nebeatsakau nei uz mintis nei uz veiksmus biggrin.gif .

Beje, pastebejimas toks.Pries pirma IVF, beveik nieko nezinojau, viskas buvo fainiai, sulaukiau teigiamo HCG ir nebesigilinau.Jokiu pries tai vitaminu ar kitokiu brudu negeriau, nesukau sau tiesiog galvos.Embrionai gavosi superinai, visi 8 lasteliu, pagal ivertinima, gave auksciausia bala visi be isimties.Dabar pries si IVF, skaiciau protingas knygas, save tausojau, geriau, valgiau ar dar kaip kitaip vartojau visokius biciu pienelius, alijosiaus gelius, vitaminus ir t.t..Rezultate - vis dar geri embrionai, bet toli grazu ne tai, kas buvo pries tai.....Tai moralas mano toks: koks skirtumas ka daryti, vis tiek kaip yra taip bus.......jeigu reiks ir trecio IVF, grisiu prie pirmo plano biggrin.gif
Atsakyti
Citas,ne per anksti biski? lotuliukas.gif

Beta,o tu juosteliu negali susiveikti?rodo anksti ir papigiai.Per Zalios Akys panos uzsisakydavo,berods litas uz viena.
Del ramumos man pirma karta taip,aplamai viskas pofig.Dar pasiemiau tas cd su vizualizacija ir relaksu,galvojau gal prireiks,bet ziuriu,kad ne,nereikia.
Atsakyti