Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 19:09)
Tai gal kaip tik zmogus jautesi laimingas matydamas kitus, ne tokius daug demesio reikalaujancius zmones  biggrin.gif

Sekmes rytoj, tikiuosi grisit jau su nauju planu, o tas duoda labai stipria motyvacija laukti  mirksiukas.gif  geras jausmas  smile.gif

beje, Keberiokst -  man atrodo, kad as pradesiu testus darytis nuo pirmadienio ir ziuresiu ar ryskeja kas nors.Cia taip genealiai sugalvojau po truputi pratinti prie kokiu nors ziniu savaites pabaigoj, nu kad soko nebutu, jeigu kas negerai  lotuliukas.gif

As sekmadieni pirma testuka gadinsiu,turiu juosteliu dafiga-reikia naudoti.
Man praeita kart pirmas vaiduokliukas pasirode 4 dienos po bastu isodinimo,5 jau rysku buvo.Tai va ir cia bus 9dpo(nesitikiu baisiai nieko,bet veliau nenoriu ir nagu grauzti,kad galejau daryt,o laukiau kol bus per velai),ir jei nors menka juostele skalambiju visais varpais draugei,kad sulasintu intralipidus ir Bykovai del tolimesnio plano.
Manes dar poryt limfocitu injekcija laukia.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 21, 21:26)
As sekmadieni pirma testuka gadinsiu,turiu juosteliu dafiga-reikia naudoti..

Oi jau laukiu nesulaukiu bigsmile.gif blush2.gif
Sorry, kad cia ilindau, laikau vis kumstelius uz tave thumbup.gif

Aisku ir uz visas kitas mergaites, kurios eina siuo sunkiu keliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 19:20)
oi katyti kaip as noreciau ten atsidurti.....  wub.gif  Skamba kaip kokia issvajota zeme  lotuliukas.gif

Beje, zinokit kaip faina dabar, vyras slankioja su dulkiu siurbliu po namus, arbatele man verda, o as sedziu kaip princese ant zirnio  flirt.gif  Geras jausmas  biggrin.gif

Pas mane irgi tas pats bigsmile.gif Vien del to vertetu apnesteti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 06 21, 18:50)
Zaliuze, atsiprasau jei praleidau, bet parasyk keliu dienu saldytus embrionus ikele tau ir kur buvo uzsaldyti?  mirksiukas.gif  Labai seku snaigutes  tongue.gif Arteja ir mano diena snaigutems  blink.gif

O geras klausimas- tiesa pasakius net nesidomejau per pirma IVF visko daug reikejo zinot paskui daug mastyt si karta nutariau nesigilink kiek tai imanoma. Saldem motinos ir vaiko klinikoj, o sodino 4 dienu turbut (neklausiau, dziaugiaus kad stiprus ir abu geri smile.gif
O kazin mergaites normalu kad pilva diegia tai vienam sone tai kitam, nakti taip ir dabar vis sudilgcioja kaip su kokia adata durtu...?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 19:40)
Labas damos  4u.gif

Griztu ir as atgal i seima  biggrin.gif  Su vaikais jau.Visais dviem.

Smagu girdet sveikinu 4u.gif tikesimes geriausio nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 18:20)
oi katyti kaip as noreciau ten atsidurti.....  wub.gif  Skamba kaip kokia issvajota zeme  lotuliukas.gif

Beje, zinokit kaip faina dabar, vyras slankioja su dulkiu siurbliu po namus, arbatele man verda, o as sedziu kaip princese ant zirnio  flirt.gif  Geras jausmas  biggrin.gif

Na dabar jau priprask artimuosius 9men jis taip ir darys mirksiukas.gif Maniskis kaip pradejo po isodinimo tai dabar sako galeciau jau ir poilsio iseiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 21, 19:50)
Na tai sveikinu tapus PUPO-pregnant untill proven otherwise  4u.gif
Geros naujienos,dabar pora savaiteliu iki dar geresniu  mirksiukas.gif

Beje,geguzes statistika lygiai 30 procentu  ax.gif

Cia tai pasakymas thumbup.gif
O statistika tikiuos tikrai pagerinsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 21, 22:32)
O geras klausimas- tiesa pasakius net nesidomejau per pirma IVF visko daug reikejo zinot paskui daug mastyt si karta nutariau nesigilink kiek tai imanoma. Saldem motinos ir vaiko klinikoj, o sodino 4 dienu turbut (neklausiau, dziaugiaus kad stiprus ir abu geri smile.gif
O kazin mergaites normalu kad pilva diegia tai vienam sone tai kitam, nakti taip ir dabar vis sudilgcioja kaip su kokia adata durtu...?

Zaliuze, laikau kumstukus didziausius, manes irgi laukiu MirV KLINIKOJE 2 tikiuosi stipruoliukai. O beje, ar vartojai kazka, ar dare naturaliame cikle? mirksiukas.gif

Visoms laukiancioms merginos taip pat dideliausios sekmes, tyliai skaitau sita vilties ikvepianti skyreli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 21, 21:26)
As sekmadieni pirma testuka gadinsiu,turiu juosteliu dafiga-reikia naudoti.
Man praeita kart pirmas vaiduokliukas pasirode 4 dienos po bastu isodinimo,5 jau rysku buvo.Tai va ir cia bus 9dpo(nesitikiu baisiai nieko,bet veliau nenoriu ir nagu grauzti,kad galejau daryt,o laukiau kol bus per velai),ir jei nors menka juostele skalambiju visais varpais draugei,kad sulasintu intralipidus ir Bykovai del tolimesnio plano.
Manes dar poryt limfocitu injekcija laukia.

Dievuliau kokios cia pas tave 5 aukstu matricos blink.gif biggrin.gif nu cia rimtai butu keista, jeigu po tokios amunicijos ir dar nieko neiseitu biggrin.gif

Beje, o darant taip anksti testukus, ovitrelis jau bus issivaiksciojes ? g.gif Nes jeigu pamatyti koki vaiduokiuka anksti, tai ar nebus jo likuciai ? Kazkaip is pradziu galvojau, kad esu durna toki plana beregzdama, bet dabar jis man jau patinka bigsmile.gif

Zaliuze - kai man adateles dilgciojo paskutini karta, HCG parode 113 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 21 birželio 2011 - 20:42
QUOTE(avilte @ 2011 06 21, 20:39)
Zaliuze, laikau kumstukus didziausius, manes irgi laukiu MirV KLINIKOJE 2 tikiuosi stipruoliukai. O beje, ar vartojai kazka, ar dare naturaliame cikle?  mirksiukas.gif

Visoms laukiancioms merginos taip pat dideliausios sekmes, tyliai skaitau sita vilties ikvepianti skyreli  wub.gif

Suleido ilgo veikimo "Diphereline", toliau geriau ir vis dar geriu ESTROFEM (tris kart dienoj), na ir aisku CRINONE smile.gif Sake jei pastosiu dar ilgai nusimato "Estrofem" smile.gif Gersiu ka reik tegul tik sis kartas buna tas laimingasis smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Nu zinai,gali nepavykti ir visai del kitu priezasciu,visos sitos amunicijos negarantuoja sekmes.

O del sprogduku,tai siaip 10 po suleidimo ju kaip ir neturetu buti.As praeita karta antra diena po isodinimo padariau NT;kad jei ir kibo tai to dar nerodys,o pamatysiu ar yra sprogdukai ar ne.NT nieko neberode,tai as ir supratau,kad jei sekantis NT ir parodys koki vaiduokli,jis bus tikrai ne nuo ovitrelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 20:41)

Zaliuze - kai man adateles dilgciojo paskutini karta, HCG parode 113  mirksiukas.gif

O tokios naujienos man patinka thumbup.gif Tikiuos istorija kartojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 21, 21:48)
O tokios naujienos man patinka  thumbup.gif Tikiuos istorija kartojas thumbup.gif

Oh yes, istorija megsta kartotis, pasake kazkas protingas biggrin.gif

Keberiokst - as vadinas jungiuos irgi i ta kamikadziu buri, kur nuo nesamonigai anksti pradeda testuotis biggrin.gif O kiek cia visu isbariau uz ankstyva testu daryma doh.gif biggrin.gif
Atsakyti