QUOTE(Beta1 @ 2011 06 21, 19:09)
Tai gal kaip tik zmogus jautesi laimingas matydamas kitus, ne tokius daug demesio reikalaujancius zmones
Sekmes rytoj, tikiuosi grisit jau su nauju planu, o tas duoda labai stipria motyvacija laukti geras jausmas
beje, Keberiokst - man atrodo, kad as pradesiu testus darytis nuo pirmadienio ir ziuresiu ar ryskeja kas nors.Cia taip genealiai sugalvojau po truputi pratinti prie kokiu nors ziniu savaites pabaigoj, nu kad soko nebutu, jeigu kas negerai
Sekmes rytoj, tikiuosi grisit jau su nauju planu, o tas duoda labai stipria motyvacija laukti geras jausmas
beje, Keberiokst - man atrodo, kad as pradesiu testus darytis nuo pirmadienio ir ziuresiu ar ryskeja kas nors.Cia taip genealiai sugalvojau po truputi pratinti prie kokiu nors ziniu savaites pabaigoj, nu kad soko nebutu, jeigu kas negerai
As sekmadieni pirma testuka gadinsiu,turiu juosteliu dafiga-reikia naudoti.
Man praeita kart pirmas vaiduokliukas pasirode 4 dienos po bastu isodinimo,5 jau rysku buvo.Tai va ir cia bus 9dpo(nesitikiu baisiai nieko,bet veliau nenoriu ir nagu grauzti,kad galejau daryt,o laukiau kol bus per velai),ir jei nors menka juostele skalambiju visais varpais draugei,kad sulasintu intralipidus ir Bykovai del tolimesnio plano.
Manes dar poryt limfocitu injekcija laukia.