QUOTE(Babi* @ 2012 04 17, 19:14)
Apie tai, kad jei patinka kvapas, tai ir produktas tinka
Oooo, čia mano mėgstama tema, dabar neužsičiaupsiu
Žinoma, kalbu apie ekologiškus produktus, kurių kvapas tikras, o ne dirbtinis, ne imitacija-apgaulė
Galima apsukti ir kitaip - jei kvapas nepatinka, produktas norimo rezultato neatneš, nors jo savybės būtų išaukštintos iki debesų.
Uoslė pakužda teisingą atsakymą, pasufleruoja, ko tau šiuo metu reikia arba NEREIKIA
. Arba pati, žinodama, kaip koks kvapas veikia, gali pasinaudoti juo kryptingai.
Čia galiu papasakoti, kaip atradau rožę. Tuo metu kaip tik kankinausi ties rimtu rašomuoju darbu ir niekaip negalėjau apsispręsti, į kurią pusę sukti. O čia pauosčiau rožių kvapo (eterinio aliejaus) ir aplankė nušvitimas. Nepameluosiu akimirksniu. Ir tik paskui prie aprašymo radau pranašingą sakinį: jei pasiklydote mintyse, nesugebant apsispręsti pauostykite rožės ir išsigrynins esminė mintis.
Draugė sakė, kad jai su pelargonija panašiai buvo - uostė uoslės mankštoje skirtingus kvapus, o tik - cakt - vienas "suėmė dėmesį". KAS ČIA? kodėl taip traukia? Kažkaip kitaip įdomiai. Ne taip labai 'patogiai', bet PAPILDANČIAI DABAR
MANE... Pasirodo, pasak mokytojos, kelia či, gyvybinę energiją, tądien jai to kaip tik reikėjo..
Kita pastebėjo, kad kai tik įtemptesnis laikas, rankos pačios prie levandų hidroliato tiesiais - organizmas duoda ženklą, kad reikia ramybės "dozės"
Prie mano paplepėjimų - vakaro skaitiniai.
Artumas ir kvapas I dalis
Artumas ir kvapas II dalis
Nekreipk dėmesio į tą dalį pavadinime apie Valentino dieną
Straipsniai kaip reta geri.
apie mūsų kelionę - čia ir dabar - www.minn.lt