Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(gitancikas @ 2012 02 11, 11:01)
Gal ka nors naudojate is Marmozel ir galite pasidalinti atsiliepimais. Tinklalapyje atsiliepimai visi teigiami.
Gundausi ir as,noreciau isbandyti krema veidui ax.gif

4u.gif Aš naudoju serumą brandžiai odai. thumbup.gif

Dėl kitų kremų galite pasitarti ir su pačia Marmozel kūrėja - ji mielai atsako į užklausas ir pataria iki smulkmenų.

Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Gal kuriai teko naudoti stai sios linijos produktus?Labai graziai cia viska raso,susigundziau ir pati isigyjau,laukiu kol atves siuntinuka.Bet labai butu malonu isgirsti daugiau nuomoniu apie siuos sviestu ir aliejus,nes internete jokiu atsiliepimu neradau.Ir firma negirdeta.
Aciu visom uz info 4u.gif

http://www.ekum.lt/b...s-kuno-sviestas
Atsakyti
Jei galit perzvelkit siatrumpa Egipto zemes(naujos kartos) sudeti ar verta demesio ar nera blogiuku? smile.gif

Ingredients: Titanium dioxide, Iron oxides (red, yellow, black), Cornstarch,Mica, Fragrance.
Atsakyti
Gal kas galite patarti koki ekologiska/naturalu lupu balzama, kuris suteikia grazia ruzava spalvyte ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitancikas @ 2012 02 11, 11:01)
Gal ka nors naudojate is Marmozel ir galite pasidalinti atsiliepimais. Tinklalapyje atsiliepimai visi teigiami.
Gundausi ir as,noreciau isbandyti krema veidui ax.gif

Esu turejusi krema veido,berods,su levandom ir ramunelem -nepatiko.Poros kimsosi,pleiskanojo oda.Stovejo nenaudojamas kol sugedo blush2.gif
Kakavos lupu balzamas irgi siaip sau,sunaudojau,bet antra karta nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2012 02 20, 14:16)
Gal kas galite patarti koki ekologiska/naturalu lupu balzama, kuris suteikia grazia ruzava spalvyte ?  4u.gif

štai toks Sante, aš jo visada turiu turėti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2012 02 20, 17:08)
Esu turejusi krema veido,berods,su levandom ir ramunelem -nepatiko.Poros kimsosi,pleiskanojo oda.Stovejo nenaudojamas  kol sugedo blush2.gif
Kakavos lupu balzamas irgi  siaip sau,sunaudojau,bet antra karta nepirkciau.

Na, reikia rinktis pagal odos tipą. Labai fainai ir išsamiai yra aprašę KN kas kokia odai tinka

Žinoma, čia pagal jų asortimentą, bet visai nesunku atsirinkti ir kitų gamintojų žiūrint į sudėtį wink.gif

Man išvis labiausiai grynas sviestmedžio sviestas patinka - nieko nėr geriau thumbup.gif

O dėl lūpų balzamo su spalva, tai Madaros laaabai smagūs - vienas šaltesnio atspalvio, kitas šiltesnio.
Atsakyti
laba diena wink.gif

man reikia jusu patarimo...noriu nusipirkti ekologiska maskuokli veidui...butu gerai iki 30 litu...radau tik benecos..bet pergyvenu del spalvu ..gal kas esate pirkusios..yra tik dvi spalvos BEIGE ir WARM BEIGE...ar warm beige nera labai tamsi jei kas bandet ?
piestukas
Atsakyti
QUOTE(Skrendanti @ 2012 02 22, 08:34)
laba diena wink.gif

man reikia jusu patarimo...noriu nusipirkti ekologiska maskuokli veidui...butu gerai iki 30 litu...radau tik benecos..bet pergyvenu del spalvu ..gal kas esate pirkusios..yra tik dvi spalvos BEIGE ir WARM BEIGE...ar warm beige nera labai tamsi jei kas bandet ?
piestukas

Turiu beige, nors pakuotėje atrodo gana šviesus, bet iš tiesų ant odos yra tamsesnis, tiktų vidutinio tamsumo odai. O tas warm beige, kaip suprantu, yra dar tamsesnis...
Atsakyti
o labai aciu tada imsiu beige..nes mano oda gana sviesi..na tokia sveikai sviesi tik kad soliariumu nemato
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 20, 19:01)
štai toks Sante, aš jo visada turiu turėti  thumbup.gif

user posted image

O kur šį gėrį perkat bigsmile.gif - Lt ar siunčiatės iš užsienio?
Atsakyti
kosmadoj as tai radau ji..bet man nepatiko..geriau jau lavera lupu balzamai...man jis toks per sausas..as megstu riebius ..bet cia kaip kam
Atsakyti