Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

Labai jums aciu reiskias as pirksiu dr. Hauckos sykart rolleyes.gif O kaip natura siberika ji gera kosmetika(ekologiska) ar ten biski isdurineja zmones? Taip pat kokia galetumet pasiulyt ekologiska pudryte kad laikytusi vis diena as galvojau apie naturos siberikos tonini krema g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 05, 11:34)
gal naudojate rožių kremą, kaip jis jums?  4u.gif

Taip naudoju smile.gif thumbup.gif vienas iš geriausių iš tos serijos smile.gif
Švelnus, nesiriebaluoja. Jis ir akims tinka, o man kaip tik dažnai jas skauda. Iškar atsigauna odelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 05, 21:14)
Labai jums aciu reiskias as pirksiu dr. Hauckos sykart  rolleyes.gif  O kaip natura siberika ji gera kosmetika(ekologiska) ar ten biski isdurineja zmones? Taip pat kokia galetumet pasiulyt ekologiska pudryte kad laikytusi vis diena as galvojau apie naturos siberikos tonini krema g.gif ?

Natura Siberika is esmes nera bloga kosmetika, sudetys palyginus normos ribose, tik sintetiniu parfum'u prideta. Man tai nepatinka is NS niekas ka esu bandziusi blush2.gif Ju krempudra nepatiko labai, negraziai dengesi, o ir spalvu pasirinkimas labai mazas. Praktiskai netinka nei viena spalva. Yra tikrai geresniu natur. krempudru - pvz., Lakshmi ar UNE, jei norima, kad labiau pamaskuotu, o jei maskavimas nebutinas, tai dr.Hauschka nebloga.
Atsakyti
Ar cia labai bloga sudetis g.gif sako labai geras kremas ax.gif
Ingredients:
Water, Dimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Jojoba Esters, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Echinacea Pallida (Coneflower) Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Plankton Extract, Arabidopsis Thaliana Extract, Lauroyl Lysine, Creatine, Adenosine Phosphate, Chamomilla Recutita (Matricaria), Sorbitol, Sea Whip Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Micrococcus Lysate, Trehalose, Niacinamide, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cholesterol, Zeolite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caffeine, Sodium Rna, Astrocaryum Murumuru Butter, Linoleic Acid, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Lecithin, Dimethiconol, Isohexadecane, Ascorbyl Tocopheryl Maleate, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Zinc Pca, Mannitol, Isodecyl Salicylate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride, Polysorbate 80, Disodium Nadh, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, C1-8 Alkyl Tetrahydroxycyclohexanoate, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sulfate, Maltodextrin, Ferulic Acid, Dextrin, Xanthan Gum, Nordihydroguaiaretic Acid, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanol
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 02 06, 12:40)
Ar cia labai bloga sudetis  g.gif sako labai geras kremas  ax.gif
Ingredients:
Water, Dimethicone,

Antru numeriu silikonai.
tai rašykite pilną produkto pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 02 06, 13:40)
Ar cia labai bloga sudetis  g.gif sako labai geras kremas  ax.gif
Ingredients:
........ Extract, Lauroyl Lysine, Creatine, Adenosine Phosphate, Chamomilla Recutita ( Nordihydroguaiaretic Acid, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanol

Phenoxyethanol ( nors saraso gale , bet....)
Aptinkamas įvairiuose kremuose. Jo paskirtis – konservantas. Ši medžiaga skatina navikų atsiradimą, taip pat yra kenksmingas inkstams ir šlapimo pūslei, gali sukelti nevaisingumo problemų, smegenų degeneraciją.

Atsakyti
krūva čia tų blogiečių, į natūralumą nė nepanašu smile.gif tai kas rekomendavo kaip natūralią labai gerą priemonę-ryškiai nusikalbėjo. jei kaip silikoninę-tada gal ir labai gera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 06 vasario 2012 - 13:04
QUOTE(Etama @ 2012 02 06, 11:04)
krūva čia tų blogiečių, į natūralumą nė nepanašu smile.gif tai kas rekomendavo kaip natūralią labai gerą priemonę-ryškiai nusikalbėjo. jei kaip silikoninę-tada gal ir labai gera biggrin.gif

Cia turbut Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer. Nieko bendro su naturalumu biggrin.gif
Atsakyti
gal kokią gerą, natūralią priemonę/kremuką paakiams rekomenduotmėt?
Atsakyti
O dar paneles kilo klausimas ar lietuvoje buna tokio dalyko kaip ekologiski antakiu dazai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2012 02 06, 09:46)
Natura Siberika is esmes nera bloga kosmetika, sudetys palyginus normos ribose, tik sintetiniu parfum'u prideta. Man tai nepatinka is NS niekas ka esu bandziusi  blush2.gif  Ju krempudra nepatiko labai, negraziai dengesi, o ir spalvu pasirinkimas labai mazas. Praktiskai netinka nei viena spalva. Yra tikrai geresniu natur. krempudru - pvz., Lakshmi ar UNE, jei norima, kad labiau pamaskuotu, o jei maskavimas nebutinas, tai dr.Hauschka nebloga.

O tos pudros lakshmi ar une buna lietuvoj pirkti jei taip tai kur? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MisKaprizas @ 2012 02 06, 15:51)
gal kokią gerą, natūralią priemonę/kremuką paakiams rekomenduotmėt?

Kvapu Namu campaku pomoda panaudojus kuri laika islygina odos ir paakiu spalva;)(cia aliejus) 4u.gif As dievinu Kvapu namus todel ir siulau bet gal jums netinka toks sprendimas:)
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2012 02 06, 16:31)
Cia turbut Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer. Nieko bendro su naturalumu  biggrin.gif

Sis ax.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif supratau , kad nekoks doh.gif bet taip norisi kazko efektyvaus blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 06, 18:39)
O tos pudros lakshmi ar une buna lietuvoj pirkti jei taip tai kur? unsure.gif

Lakshmi yra pirkti - Achilejoje
UNE Lietuvoje nera.
Atsakyti