As tai ir manau kad zymiai labiau apsimoka hidrolatus naudoti nei toki brangu tonika pirkt. Pav. morku hirdolatas 200ml man per akcija gal 15lt atsiejo, o .
QUOTE(INFJ @ 2012 01 06, 19:04)
Sveikos, merginos, gal patartumėte kokį intymios higienos prausiklį?
Šioje temoje kaip tik kalbama
Gal koki plauku vaska rekomenduotumet?
QUOTE(mamax3 @ 2011 12 29, 16:48)
Gal kas bandėt šią kosmetiką kosmetika. Pagal aprašymą atrodo neblogai ir kaina manau nedidelė, ar verta pasitikėti...baltarusiška kosmetika?
gal kas matėte ją kur nors pirkti?
labas,gal kas apsipirkinejate http://www.akamuti.co.uk/ ?gal kuri noretu kartu kad siuntimas pigiau butu?
Labas, gal galite rekomenduoti kokį veiksmingą kremuką/kaukę ar kažką, kas padėtų veido odai, nes šiaip ji pas mane sausa, o tokiems atšalusiems orams taip apie nosį, kaktą (ties plaukų liniją) išmeta tokiomis raudonomis sausomis dėmelėmis, rytais atsikėlus, tai net skauda/tempia nuo to sausumo, ko pasekoje ir pleiskanoti tos vietos pradeda Galvoju kuom galėčiau pagelbėti savo veidukui?
QUOTE(braskel @ 2012 01 18, 11:21)
Labas, gal galite rekomenduoti kokį veiksmingą kremuką/kaukę ar kažką, kas padėtų veido odai, nes šiaip ji pas mane sausa, o tokiems atšalusiems orams taip apie nosį, kaktą (ties plaukų liniją) išmeta tokiomis raudonomis sausomis dėmelėmis, rytais atsikėlus, tai net skauda/tempia nuo to sausumo, ko pasekoje ir pleiskanoti tos vietos pradeda Galvoju kuom galėčiau pagelbėti savo veidukui?
Pernai žiemą turėjau panašią bėda: aplink nosį oda buvo labai išsausėjusi. Nežinau, kas labiausiai padėjo, bet veidu rūpinuosi šią žiemą taip (oda susitvarkė): ryte prausiu pieneliu (pirmiausia apiprausiu veidu šiltu vandeniu, tada pavalau su pieneliu, nuprausiu su šiltu vandeniu ir tada su šaltu); tada tepu kremu (l. retai dar apipurškiu veidą hidrolatu (turiu laukinių morkų sėklų, l. patinka)). Ryte viskas. Tada vakare veidą valau aliejumi (aliejinis masažas), apipurškiu hidrolatu ir viskas