QUOTE |
Skaitinėju aš čia krikštynų skyrelį-visos tik ir trykštat entuziazmu. O aš visai nenoriu savo pupos krikštyti. . Bet va matau, kad seneliai nerimsta. Tiksliau- senelės. Tiek mano mama, tiek anyta. Suprantu, kad trūksta tiems pagyvenusiems žmogeliams linksmų švenčiu...gaila jų. Juk turėtų visą pusmetį ką pasakot draugėms. Todėl kažkada po eilinio spaudimo atsakiau- ai, gal rugpjūtį.Tai va,patarkit ką daryti. O gal geriausia išeitis tas krikštynas dar metams atidėti. gal tada bus tam reikalui nuotaika. |
o seneliai cia prie ko? Mes kai krikstijome sunu tai buvom mes su vyru, sunus, krikstamote ir krikstatevis su zmona - viskas. Mano mama tada dirbo, tete vienas nepageidauvo eiti. O vyro tevams krikstynos per menka proga aplankyti anuka.
Visu pirma reikia apsvarstyti kam daromos krikstynos - ar, kad vaikas butu pakrikstytas, ar kad seneliams svente butu.
To gali ir seneliu paklausti. Jei pirmasis variantas, tai nebutina jokia pompastika, galima ir darbo diena krikstyti - tada gal jus vienus krikstys, nes vilniuje tai madinga 4-5 vaikus sustatyti ir isbumbeti tas prakalbas. O jei seneliams antrojo varianto norisi, tai gal paprasciau taip kur isvaziuoti gerai laika praleisti.
Mes krikstynas esame nukele, nes nzn ka i kriksto tevus kviesti. Krikstamociu net keli galimi variantai, o va krikstatevio reiktu su zibutiu ieskoti. O taip noretusi pora pakviesti .... Gal yra norinciu? :