Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos

Oj mielos mamytes, ką aš be jūsų daryčiau... Milžiniškas jum AČIŪŪŪŪ notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Man 17 metų (dar ne mamytė, ir dar ne greit tokia būsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) tai va.. manęs irgi laukia krikštynos. Būsiu krikšto mama, todėl noriu padaryti taip, kad liktų įspūdis visiems visam gyvenimui... Čia tikrai radau dauuug labai įdomių patarimų.. Dar kartą jums AČIŪŪŪŪ notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
sweikos mamytes nerandu tinkamos temos mano klausimui tik sia radau dar atidaryta,bukit geros padekit as noriu padaryti dukrai krikstynu laikrastuka bet neturiu tam tinkamos programos galbut galetumete duoti nuoroda is kur galecia parsisiusti kad iseiti padaryti bent jau koki laikrastuka atsiminimui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 03 06, 00:41)
jo mane irgi visi balamutino su tom spalvom tai viska susipirkau balta  ax.gif

100 proc. mergaitem deda melyna, o berniukam ruzavus kaspinus.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 03 26, 00:49)
100 proc. mergaitem deda melyna, o berniukam ruzavus kaspinus.

Okodel taip?ne atwirksciai turetu?as irgi dabar viskuom domuosi,tikrai mergytem melynas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Altejosmamyte @ 2010 03 25, 18:07)
sweikos mamytes nerandu tinkamos temos mano klausimui tik sia radau dar atidaryta,bukit geros padekit as noriu padaryti dukrai krikstynu laikrastuka bet neturiu tam tinkamos programos galbut galetumete duoti nuoroda is kur galecia parsisiusti kad iseiti padaryti bent jau koki laikrastuka atsiminimui? blush2.gif

Nieko nereikia siusti - darykite su wordu, jei pati. Nes abejoju, ar greitai ismoktumete su pvz. photoshopu dirbti.. Na, as daryciau su wordu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Altejosmamyte @ 2010 04 15, 12:41)
Okodel taip?ne atwirksciai turetu?as irgi dabar viskuom domuosi,tikrai mergytem melynas? g.gif  blush2.gif

Kai krikstijom sunu, pati kunigo klausiau,nes buvau taip pat pasimetusi del tu spalvu, tai jis tik is mano klausimo pasijuoke, ir atsake, kad tai daugiau bobuciu ismislas, ir nera jokio skirtumo, kokios spalvos bus kaspineliai ir pan., svarbiausia, kad rubeliai butu balti arba sviesus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura-p: 15 balandžio 2010 - 12:21
QUOTE(monpal @ 2010 05 13, 11:28)
na truputi papriestarausiu ... del krikstatevių, krikstateviai gali buti belekas tik ne teveliai,( broliai seses tetos dedės ir kt. smile.gif pazystami ar nepazystami) ir turėti patys krikstą...  (tiksliai nezinau, bet ligos atveju, pries kokias operacija man trodo ir teveliai su kunigeliu pakrikstyja) o ar baznytinė santuoka yra ar nėra nesvarbu smile.gif... tik kunigai paklausia ar teveliai sudare baznytine santuoką ar ne, nes iraso pas save dokumentuose. Pati klausiau kunigo smile.gif....
bet ir vel cia del santuokos gali buti kunigų nuomones smile.gif
Papildyta:

O mums kaip tik atvirkšciai, mes patys neturim baznytines santuokos, nieko kunigas del to nesake, nes mes jos tureti ir negalesim, del to vaikas juk nekaltas. O pats pareikalavo, kad krikšto tevai butu susituoke baznycioje.
Atsakyti
Laba,

birzelio menesi krikstysim sunu.Pasiulykit kokiu idomiu dalyku kad prisiminimas apie krikstynas liktu ilgam. Gal kas zinot kokiu idomiu palinkejimu.Planuoju padaryti toki kaip laiska ideti i spec buteli su palinkejimais ir atiduoti kai uzaugs...
tik va idomu butu gauti kokiu protingu palinkejimu.
Gal kas zinot idomiu tradiciju..kad nebutu tik balius
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2lina: 15 gegužės 2010 - 15:37
QUOTE(2lina @ 2010 05 15, 15:37)
Laba,

birzelio menesi krikstysim sunu.Pasiulykit kokiu idomiu dalyku kad prisiminimas apie krikstynas liktu ilgam. Gal kas zinot kokiu idomiu palinkejimu.Planuoju padaryti toki kaip laiska ideti i spec buteli su palinkejimais ir atiduoti kai uzaugs...
tik va idomu butu gauti kokiu protingu palinkejimu.
Gal kas zinot idomiu tradiciju..kad nebutu tik balius
aciu

mes uzsisakem Palinkejimu knygute smile.gif virselis bus su maziuko foto
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 15, 19:27)
mes uzsisakem Palinkejimu knygute smile.gif virselis bus su maziuko foto

o kur uzsisaket?
Atsakyti
QUOTE(ausriki23 @ 2010 04 26, 17:19)
sakykit ar butinai teveliai turi buti vede, jai norim pakrikstyti mergyte? ar gali kunugas atsisakyti krikstyti?

QUOTE(WanillaSky @ 2010 04 28, 22:07)
sveiki
mes neseniai domėjomės kristynom Bernardinu bažnyčioje. Kaip supratau krikstateviai turi būti arba nezenoti arba susituoke baznycioj, susirase -netinka. O dėl tėvu - tai gali būt ir tik susirase, ar išvis nesusituoke..

Taip tevai gali buti ir nevede ,gali buti tik mama vienisa be tevelio ,kunigas privalo krikstyti vaika
O kriksto tevai turi buti katalikai ir atlike katalikiskas apeigas visas Tam jie ir kriksto tevai kad vaika mokintu krikscionisko tikejimo
Atsakyti
nu siandien pasidomejau stai cia http://www_salotesuz...i...=1&Itemid=2
patiko lauko aplinka,kad per krikstynas vaikai tures kur lakstyti,ir nesitrins prie stalu ..
kaina vienam zmogui 80lt, cia jaigu neuzdaro,ir buna pasaliniai doh.gif
o jaigu norim ,kad viska uzdarytu, ir butu uzdaras vakaras,tai kaina 6000lt blink.gif atvirai pasakius nustebino

Atsakyti