[quote=pelele,2007 08 12, 15:28]
[quote=Jurgulė,2007 06 05, 22:25]
Neraudonuok, ateity žinosi ir rašysi teisingai.
Jurgule, ne teisingai, o taisyklingai
[/quote]
priimu . Rašysiu taisyklingai.
MUMINUK rašai,kad "dar paskui toks "kunigas" (na, jis tikras kunigas - kapelionas, bet biolaukai su juo nesutampa) man visaip vartė, kad reikia, atseit, liuteronų krikštas nuo katalikų skiriasi"
o tai kaip tas kunigas aiškino? Kuo skiriasi liuteronų nuo katalikų krikštas?
QUOTE(errrn @ 2007 08 05, 00:28)
perskaiciau visa tema, radau labai daug idomiu minciu kriksto teveliams, bet va noriu paklausti ka reikia pasiruosti vaikiuko tevams? gal kokia dovanele krikstateviams?
Reiktu su krikstateviais susitart, ka jie paruos. Kad nesikartotumet arba gali buti taip, kad jus tikesites is ju, o jie bus nepasiruose. Mes tai kartu sutarem ir buvo labai smagu.
Mes tai kvietėm krikštatėvius, senelius ir brolius, seses. Pusbrolių tikrai nebūtina kviesti, nebent labai artimai bendraujate
mes kvieteme krikstatevius (mano brolis ir MB sesuo), tevus, mano mociute.ir mamu brolius su seimomis. t.y. musu kriksto tevelius.o draugai buvo atvaziave per visa sventima rumsiskese ir be kvietimo o kvietem tik tuos su kuriais visas seimos sventes svenciame bet liko supykusiu, kurie devintas vanduo nuo kisieliaus, bet dalyvauti norejo, o mes nekvietem...
[quote=Pingvinukė,2006 09 21, 15:42]
Kuria savaites diena gime,toks ir bus :
1.Jeigu sekmadieni vaikas gimsta tai bus labai gudrus,laimongas,turtingas,pamaldus,geras darbininkas.
2.Pirmadieni gimes bus nelaimingas.Jam seksis prekiauti,bus turtingas ponas arba tinginys.
3.Antradienibus muzikantas arba pirklys.
4.treciadieni pikciurna,tinginys,iskalbus,nuolankus,gero budo.
5.ketvirtadieniriebus,geras ir laimingas.
6.penktadieni liesas,grazus,seksis vilioti priesingos lyties asmenis.
7.sestadieni megsta tvarka ir svara.
kokia nesamone
Kuria savaites diena gime,toks ir bus :
1.Jeigu sekmadieni vaikas gimsta tai bus labai gudrus,laimongas,turtingas,pamaldus,geras darbininkas.
2.Pirmadieni gimes bus nelaimingas.Jam seksis prekiauti,bus turtingas ponas arba tinginys.
3.Antradienibus muzikantas arba pirklys.
4.treciadieni pikciurna,tinginys,iskalbus,nuolankus,gero budo.
5.ketvirtadieniriebus,geras ir laimingas.
6.penktadieni liesas,grazus,seksis vilioti priesingos lyties asmenis.
7.sestadieni megsta tvarka ir svara.
kokia nesamone
Ačiū už informaciją. Ji labai įdomi. Ir gali priimti arba ne. Tai kiekvieno reikalas.
QUOTE(camarada @ 2007 10 17, 10:55)
Ačiū už informaciją. Ji labai įdomi. Ir gali priimti arba ne. Tai kiekvieno reikalas.
paskaitinėkit šią temelę... Čia daug mamytės prirašę kaip šventė, organizavo savo vaikučių krikštynas.
scenarijus krikštynoms ir kt.
Gal kas zinote, ka reiskia prietaras del nescios krikstamotes? Kodel negalima nesciai moteriai krikstyti vaiko?
QUOTE(jolkute @ 2007 11 14, 20:54)
Gal kas zinote, ka reiskia prietaras del nescios krikstamotes? Kodel negalima nesciai moteriai krikstyti vaiko?
Girdejus,kad jeigu krikstamote nesia tai gali atnesti kazkuriam vaikui nelaime Kazkuris vaikas bus nelaimingas... Bet nezinau ar tai tiesa ar nea
QUOTE(kirmeliux @ 2007 11 15, 01:43)
Girdejus,kad jeigu krikstamote nesia tai gali atnesti kazkuriam vaikui nelaime Kazkuris vaikas bus nelaimingas... Bet nezinau ar tai tiesa ar nea
Nu aš tai prietarais netikiu, nesąmonė, tai , o jeigu tu pakviesta buvai dar nenėsčia, o atsisakyt negalima, o paskui pastojai ir tai sužinai prieš krikštynas, ką daryt? Aš krikštijau savo sūnėną nėščia būdama vos savaitės, prieš tai paklausėm kunigo ar gali nėsčia krikštyt, tai kunigas pasakė, kad visi tie prietarai yra žmonių išmįslas. Man atrodo, kad jei tu tiki, kad viskas bus gerai ir negalvoji apie tas nesąmones tai nieko ir nebus. Nors kiekvienas su savo nuomone.
QUOTE(Nashle @ 2005 03 07, 10:54)
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte mintimis apie krikštynas. Galvoju, kad jau laikas pakrikštint mažiuką, bet kažkaip labai nedrąsu kreiptis į kunigą. Gal žinote kokioj Kauno bažnyčioj nebūtume pasmerkti? Ir dar: tėvelio vaikas neturi, nenorėčiau ir pompastiškų krikštynų su visokiais pribumbasais. Norėčiau, kad tik būtų pats faktas ir viskas be jokių krikšto tėvų. Kažin, ar taip galima?
Ne kunigu rupestis, kad vaika augini viena. Jis nepaliktas, tai ko cia dabar bijoti. As kai krikstijau buvo kriksto tevai, kunigas liepe vaiko tevams stoti is sonu, sakau tevo ner...jokios reakcijos smerkiancios nebuvo, kaip tik su pagarba ziurejo.