QUOTE(lotta @ 2006 03 26, 18:13)
Hm...norejau prikelti sita tema is mirusiu....
Lyg ir reiktu vaika vasara pakrikstyti...Ale man asmeniskai tai dzin , nesureiksminu as sito nerealiai...Bet jau draugai, gimines, artimieji pradejo spausti...
O as kai pagalvoju, kad baznycioje viena laikysiu ir vaika, ir zvake(nu zodziu uz save ir teti) man atsoka kazkokios fantazijos....
Prisiminkit ir jus savo pypliu krikstynas...Gal sugundysite mane
Lyg ir reiktu vaika vasara pakrikstyti...Ale man asmeniskai tai dzin , nesureiksminu as sito nerealiai...Bet jau draugai, gimines, artimieji pradejo spausti...
O as kai pagalvoju, kad baznycioje viena laikysiu ir vaika, ir zvake(nu zodziu uz save ir teti) man atsoka kazkokios fantazijos....
Prisiminkit ir jus savo pypliu krikstynas...Gal sugundysite mane
Prisiminiau, kaip su exvyru krikstijom sesers mergaite, triju men kudiki. Nors oficialiai dar nebuvom issiskyre, bet jau pusmetis jis gyveno pas savo gyvenimo meile
Zodziu, susitariau su kunigu, paaiskinau situacija, jis liepe atvaziuoti ir mums, krikstoteveliams, ir tikriems tevams su mergaite eiline diena-ketvirtadieni. Pakrikstijo. Kunigas bande priminti krikstotevu pareigas ir paprotinti ex del to, kad negerai daro, kad savus vaikus palieka. O varge, nemaniau, kad ex, siaip jau dievobaimingas zmogus, taip kuniga uzsipuls, ji iskolios, man geda buvo ir klausyti, galvoju, ot zmogu meiluze pakeite Sugrizom i mano namus, buvau paruosusi vaisiu, pasivaisinome, ex atsisveikino ir isvyko. Kita diena pamaciau ji su melyne po akimi (o juk advokatas) Supratau, kad jo "gyvenimo meile" papuose taip uz toki dalyka, kaip krikstynas
O visas balius su giminemis vyko jau pas seseri savaitgali, visi suprato, kad mergaite tures tik kriksto mama, ir sesuo labai laiminga, kad jos vaikui tapau antra mama