Pasirodau dar su tokia smulkmena prie mūsų krikšto rūbo. Mano mergina matyt yra paskelbusi kryžiaus žygį prieš bet kokius galvos apdangalus - kepurės, lankeliai, galvos juostos yra iš karto negailestingai plėšiamos lauk. Tai sugalvojau ir padariau štai tokį aksesuarą Gal dar kam idėja pravers
Lace ,labai grazus papuosaliukas
Elizabeth ,puiki suknele,labai idomus rastas ,uzvilkta ant mergytes atrodys dar graziau
Elizabeth ,puiki suknele,labai idomus rastas ,uzvilkta ant mergytes atrodys dar graziau
QUOTE(Lace @ 2011 09 22, 15:27)
Pasirodau dar su tokia smulkmena prie mūsų krikšto rūbo. Mano mergina matyt yra paskelbusi kryžiaus žygį prieš bet kokius galvos apdangalus - kepurės, lankeliai, galvos juostos yra iš karto negailestingai plėšiamos lauk. Tai sugalvojau ir padariau štai tokį aksesuarą Gal dar kam idėja pravers
Man si tema pati pati graziausia is visu SM temu, nes cia visada galima pamatyti tokiu graziu vaikiuku..ju vienos graziausios sventes metu papuostu nuostabiais rubeliais. Nu bet jusu manekene jau tokia grazi
ps. reikes vyrui uzsiminti, kad mums irgi tokios princeses namie reiketu gal jau
Lace, o jums kai tokie grazus vaikai gaunasi, tai tik gaminti ir gaminti juos
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 22, 22:28)
Man si tema pati pati graziausia is visu SM temu, nes cia visada galima pamatyti tokiu graziu vaikiuku..ju vienos graziausios sventes metu papuostu nuostabiais rubeliais. Nu bet jusu manekene jau tokia grazi
Ačiū, pagyrimai vaikams visada mamai širdį paglosto
deja, aš jau amžiaus cenzo nebepraeinu Dabar jau gražių anūkų lauksiu
Lace, Rife, Viliuteee, ilamka, ilgakojuke, labai gražūs rūbeliai
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 22, 18:33)
tikrai gražiau dukrytė aprengta atrodė
si pleduka neriau krikstynoms
QUOTE(sherry @ 2011 07 28, 12:01)
wooow susizavejau sia suknute nu toks grozis, ir mergytes ir suknytes sakykit, kaip suprantu sijonelis megztas kaip serviete, o sakyk pagal koki pavyzdi ar aprasyma mezget suknytes virsu? gal galit pasidalinti ziniomis ir beje, kokio numerio virbalais mezget? o siulai kokio storio? buciau laaaabai dekinga jei atsakytumete
Labas mezgejelems, noriu paklausti ar yra kam teke megzti krikstynoms suknute su angeliukais, t.y.,kad suknuteje eitu nertu ar megztu angeliuku juosta?O gal kas esate uzmate internete?Buciau dekinga uz pagalba ar patarimus, nes kol kas net nerto plokscio angeliuko schemutes dar nerandu
QUOTE(ilamka @ 2011 09 30, 13:01)
pasaka suknytė,- o klientė be žodžių gražuolė , tikras angeliukas
QUOTE(studija @ 2011 09 27, 16:54)
Labas mezgejelems, noriu paklausti ar yra kam teke megzti krikstynoms suknute su angeliukais, t.y.,kad suknuteje eitu nertu ar megztu angeliuku juosta?O gal kas esate uzmate internete?Buciau dekinga uz pagalba ar patarimus, nes kol kas net nerto plokscio angeliuko schemutes dar nerandu
kazkur kompe turiu laaaabai grazu angeliuka, as neriau a la D'Artanjano kalnieriukus krikstynoms berniukui. parasyk AZ emaila bandysiu surasti ir atsiusti.
va apie situos kalbejau, radau internete:
dar sitie nieko:
ilamka - kaip visuomet grazu
o as dar savo graziosios klientes neparodziau