Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

Pasirodau dar su tokia smulkmena prie mūsų krikšto rūbo. ax.gif Mano mergina matyt yra paskelbusi kryžiaus žygį prieš bet kokius galvos apdangalus - kepurės, lankeliai, galvos juostos yra iš karto negailestingai plėšiamos lauk. Tai sugalvojau ir padariau štai tokį aksesuarą ax.gif Gal dar kam idėja pravers smile.gif

user posted image
Atsakyti
Lace ,labai grazus papuosaliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Elizabeth ,puiki suknele,labai idomus rastas thumbup.gif ,uzvilkta ant mergytes atrodys dar graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 22, 15:27)
Pasirodau dar su tokia smulkmena prie mūsų krikšto rūbo.  ax.gif Mano mergina matyt yra paskelbusi kryžiaus žygį prieš bet kokius galvos apdangalus - kepurės, lankeliai, galvos juostos yra iš karto negailestingai plėšiamos lauk. Tai sugalvojau ir padariau štai tokį aksesuarą ax.gif Gal dar kam idėja pravers smile.gif

Man si tema pati pati graziausia is visu SM temu, nes cia visada galima pamatyti tokiu graziu vaikiuku..ju vienos graziausios sventes metu papuostu nuostabiais rubeliais. Nu bet jusu manekene jau tokia grazi wub.gif wub.gif wub.gif

ps. reikes vyrui uzsiminti, kad mums irgi tokios princeses namie reiketu gal jau lotuliukas.gif
nestuke.gif

Lace, o jums kai tokie grazus vaikai gaunasi, tai tik gaminti ir gaminti juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 22, 22:28)
Man si tema pati pati graziausia is visu SM temu, nes cia visada galima pamatyti tokiu graziu vaikiuku..ju vienos graziausios sventes metu papuostu nuostabiais rubeliais. Nu bet jusu manekene jau tokia grazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Lace, o jums kai tokie grazus vaikai gaunasi, tai tik gaminti ir gaminti juos  biggrin.gif

Ačiū, pagyrimai vaikams visada mamai širdį paglosto wub.gif wub.gif

deja, aš jau amžiaus cenzo nebepraeinu schmoll.gif Dabar jau gražių anūkų lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lace, Rife, Viliuteee, ilamka, ilgakojuke, labai gražūs rūbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 22, 18:33)
Elizabeth ,puiki suknele,labai idomus rastas thumbup.gif ,uzvilkta ant mergytes atrodys dar graziau mirksiukas.gif

tikrai gražiau dukrytė aprengta atrodė wub.gif
Atsakyti
si pleduka neriau krikstynomsuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 07 28, 12:01)
Sveikos,noriu ir as parodyti savo paneles kriksto suknele  smile.gif
user posted image

wooow susizavejau sia suknute smile.gif nu toks grozis, ir mergytes ir suknytes smile.gif sakykit, kaip suprantu sijonelis megztas kaip serviete, o sakyk pagal koki pavyzdi ar aprasyma mezget suknytes virsu? gal galit pasidalinti ziniomis blush2.gif ir beje, kokio numerio virbalais mezget? o siulai kokio storio? buciau laaaabai dekinga jei atsakytumete smile.gif
Atsakyti
Labas mezgejelems, noriu paklausti ar yra kam teke megzti krikstynoms suknute su angeliukais, t.y.,kad suknuteje eitu nertu ar megztu angeliuku juosta?O gal kas esate uzmate internete?Buciau dekinga uz pagalba ar patarimus, nes kol kas net nerto plokscio angeliuko schemutes dar nerandu g.gif
Atsakyti
Dar viena mano gražuolė klientė blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 09 30, 13:01)
Dar viena mano gražuolė klientė  blush2.gif

pasaka suknytė,- o klientė be žodžių gražuolė , tikras angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 27, 16:54)
Labas mezgejelems, noriu paklausti ar yra kam teke megzti krikstynoms suknute su angeliukais, t.y.,kad suknuteje eitu nertu ar megztu angeliuku juosta?O gal kas esate uzmate internete?Buciau dekinga uz pagalba ar patarimus, nes kol kas net nerto plokscio angeliuko schemutes dar nerandu g.gif

kazkur kompe turiu laaaabai grazu angeliuka, as neriau a la D'Artanjano kalnieriukus krikstynoms berniukui. parasyk AZ emaila bandysiu surasti ir atsiusti.

va apie situos kalbejau, radau internete:
user posted image

dar sitie nieko:
user posted image

user posted image

ilamka - kaip visuomet grazu smile.gif

o as dar savo graziosios klientes neparodziau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 30 rugsėjo 2011 - 13:07