Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

Lace@

va cia tai GROZIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
.ne,per menkas tas zodis,reiktu jau i kalbininkus kreiptis,kad kazka tinkamo pasiulytu.mano zodynas per skurdus,kad galeciau issakyti savo nuomone apie sita SEDEVRA.ir tai butu nuomone visu,kurios yra dariusios nors kazka panasaus i sita TOBULYBE
Atsakyti
pritariu kiekvienam Viliutes zodziui
Atsakyti
Ačiū labai, jau kad prigyrėt blush2.gif norėčiau kada nors ir sau kažką panašaus suregzti, gal ne suknelę, kokią palaidinę bent. Bet aš krapštukė, lėtai mano tokie dalykai darosi, tai matyt teks šitą norą iki pensijos atidėti doh.gif
Atsakyti
netikiu kad taip gausis.tikiuosi vasara jau isvysim ir suknele sau.apetitas gimsta bevalgant smile.gif
Atsakyti
dar vienai mamytei aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti

Dar viena krikšto suknelė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 09 17, 21:00)

user posted image

labai graži naujiena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 09 17, 22:00)

labai gražu wub.gif aš tuo viršutiniu rašteliu suknytę nėriau kaip tik neseniai mažyyytei krikštukei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 09 18, 18:08)
labai gražu wub.gif aš tuo viršutiniu rašteliu suknytę nėriau kaip tik neseniai mažyyytei krikštukei wub.gif

labai labai grazi suknute gavosi, (maciau ja, nes puosiau mergytes mamyte) as dar pagalvojau, kad ta rasteli 100metu zinau, bet niekad nekilo mintis sijonuka juo nerti ir pasirodo visai be reikalo...
Atsakyti
dar viena mano suknute smile.gif nieko naujo aisku blush2.gif

user posted image

Rife suknute labai grazi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilamka: 19 rugsėjo 2011 - 11:49
dar viena mamytė atsiuntė savo gražuolytės nuotraukėles wub.gif

Ačiū jai 4u.gif

user posted image

user posted image

suknyte ši

user posted image
Atsakyti
Pasiziurejus i Jusu darbelius, ikyriai prisiklausinejus papuosiau savo maziuke Krikstynoms wub.gif
user posted image
Atsakyti