Lusasita, Ligvita, Ilamka, Agnesyte... ir visos kitos kuriu nepaminejau.. saunuoles esate, kiekvienos suknele vis kitokia ir savaip idomi bei grazi!
As atnesu parodyti tik keleta smulkmeneliu krikstynoms
Lusasita, kokie bačiukai
QUOTE(lince lince @ 2011 08 20, 10:02)
Agnesyte,labai daili ir kruopsciai numegzta suknute. Ir man reiktu kada tam pirmam blynui prisiruosti,nes daugiau su vaseliu draugauju.Gal schemute galetum imesti.
nelabai gali pagelbėti nėriau iš lapo, o jį turiu išsitrauktą iš SM, bet labai senai, net neįsivaizduoju kur jo ieškoti dabar
Ten spec. megztų servetėlių žurnaliukas iš serijos Lea SONDERHRFT Strickdeckchen.
QUOTE(Amade @ 2011 08 16, 11:39)
as dedu apie 70 a., o tiksliau dar pagal rasta paskaiciuoju, bet plius-minus apie 70 a pradziai. Nezinau, kaip kitos
Mergaitės, pasikartosiu, nes nesulaukiau ats kaip mezgat skraistes? Pagal sijonuko raštą? Ar tiesiog imat kiauraraštį, daug išplatinat ir viskas? Bandžiau pagal sijoną, nesigavo, bandžiau platinti - per mažai išplatėjo siūliukų jau gaila...
QUOTE(Lurta @ 2011 08 22, 11:13)
Mergaitės, pasikartosiu, nes nesulaukiau ats kaip mezgat skraistes? Pagal sijonuko raštą? Ar tiesiog imat kiauraraštį, daug išplatinat ir viskas? Bandžiau pagal sijoną, nesigavo, bandžiau platinti - per mažai išplatėjo siūliukų jau gaila...
as tai mezgu pagal sijono rasta tik imu vienu ar dviem motyvais maziau.jei sijonuka pradedu nuo mazdaug 90 akiu,tai skraistele nuo mazdaug 70.
Jums taip ir buvo atsakyta
galima imti ne visa sijono rasta,o tik kazkuria rasto dali,priklausomai nuo to kokio ilgio skraistes norite
QUOTE(ilamka @ 2011 08 21, 11:23)
ačiū visoms Rodau paskutinė suknutė ant modeliuko p
asakiskas komplektukas
asakiskas komplektukas
QUOTE(Viliuteee @ 2011 08 22, 10:24)
as tai mezgu pagal sijono rasta tik imu vienu ar dviem motyvais maziau.jei sijonuka pradedu nuo mazdaug 90 akiu,tai skraistele nuo mazdaug 70.
galima imti ne visa sijono rasta,o tik kazkuria rasto dali,priklausomai nuo to kokio ilgio skraistes norite
Ačiū pražiopsojau beskaitydama temutę turbūt... bandžiau megzti pagal sijono schemą, bet krypsta į vieną pusę ir viskas nežinau, gal raštelis toks, todėl taip gaunas, nieko nesuprantu...
QUOTE(Lurta @ 2011 08 22, 13:58)
Ačiū pražiopsojau beskaitydama temutę turbūt... bandžiau megzti pagal sijono schemą, bet krypsta į vieną pusę ir viskas nežinau, gal raštelis toks, todėl taip gaunas, nieko nesuprantu...
imeskit schema i AZ
Aciu,Agnesyte,bandysiu ieskot.
Atradau šią temą, kai ieškojau idėjų savo mažės krikšto rūbeliams. Seku iki šiol, nes labai gražūs darbeliai, labai malonu žiūrėti foto. Jūs visos šaunuolės
O čia mano pupos aprėdai.
O čia anksčiau megzta krikšto suknelė mano krikštadukrai pagal jos mamos norą.
O čia mano pupos aprėdai.
O čia anksčiau megzta krikšto suknelė mano krikštadukrai pagal jos mamos norą.
Grazu Labai originalus darbeliai