Sveikutes,
gal galit isduot paslapti kiek akiu dedat mocherinem skraistem ?
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 08 16, 11:35)
as dedu apie 70 a., o tiksliau dar pagal rasta paskaiciuoju, bet plius-minus apie 70 a pradziai. Nezinau, kaip kitos
ilga nerta suknytė labai mažai mergytei
QUOTE(Ligvita @ 2011 08 18, 20:08)
Oi, kaip grazu!
Aciu
Ligvita, labai graži paskutinioji Tokia skoninga, neperkrauta
Labai reikia patarimo Gaminu dukrytei aprėdus krikštynoms. Kas per daiktas yra ta krikšto skraistė, gal turit kokią iškarpą? Nenoriu daryt bile kokio suraukto balachono, noriu dailios Suknutė bus airiškų nėrinių, tai skraistę gal reikia siūti Labai laukiu idėjų
Labai reikia patarimo Gaminu dukrytei aprėdus krikštynoms. Kas per daiktas yra ta krikšto skraistė, gal turit kokią iškarpą? Nenoriu daryt bile kokio suraukto balachono, noriu dailios Suknutė bus airiškų nėrinių, tai skraistę gal reikia siūti Labai laukiu idėjų
O čia mano pirmas blynas mažai panelei
QUOTE(daiva_z @ 2011 08 19, 15:59)
O , taigi cia musu
O as ir nezinojau, kad butent jums sia suknute mezgu
QUOTE(Lace @ 2011 08 19, 14:26)
Man atrodo,kad ner jokios iskarpos tiesiog pradedi nuo pynutes ir vis po truputi platini,kiek nori.
Prie tokios ispudingos suknytes,kaip tavoji,as skraistele nerciau kokiu paprastu kiauru rastuku-tinkliuku,tik apacia graziau apnerciau ir keleta deranciu airisku motyvu prikabinciau.Kad neuzgoztu suknytes ir nebutu sviestas-sviestuotas
Agnesyte,labai daili ir kruopsciai numegzta suknute. Ir man reiktu kada tam pirmam blynui prisiruosti,nes daugiau su vaseliu draugauju.Gal schemute galetum imesti.