Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

Sveikutes,

gal galit isduot paslapti ax.gif kiek akiu dedat mocherinem skraistem rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 08 16, 11:35)
Sveikutes,

gal galit isduot paslapti  ax.gif kiek akiu dedat mocherinem skraistem  rolleyes.gif ?

as dedu apie 70 a., o tiksliau dar pagal rasta paskaiciuoju, bet plius-minus apie 70 a pradziai. ax.gif Nezinau, kaip kitos 4u.gif
Atsakyti
ilga nerta suknytė labai mažai mergytei wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 08 18, 20:08)

Oi, kaip grazu! wub.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Ligvita, labai graži paskutinioji thumbup.gif Tokia skoninga, neperkrauta wub.gif

Labai reikia patarimo 4u.gif Gaminu dukrytei aprėdus krikštynoms. Kas per daiktas yra ta krikšto skraistė, gal turit kokią iškarpą? Nenoriu daryt bile kokio suraukto balachono, noriu dailios ax.gif Suknutė bus airiškų nėrinių, tai skraistę gal reikia siūti unsure.gif Labai laukiu idėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 08 18, 20:08)

O , taigi cia musu thumbup.gif

Atsakyti
O čia mano pirmas blynas blush2.gif mažai panelei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 08 19, 15:59)
O , taigi cia musu  thumbup.gif

O as ir nezinojau, kad butent jums sia suknute mezgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 08 19, 14:26)

Labai reikia patarimo 4u.gif Gaminu dukrytei aprėdus krikštynoms. Kas per daiktas yra ta krikšto skraistė, gal turit kokią iškarpą? Nenoriu daryt bile kokio suraukto balachono, noriu dailios ax.gif Suknutė bus airiškų nėrinių, tai skraistę gal reikia siūti unsure.gif Labai laukiu idėjų 4u.gif

Man atrodo,kad ner jokios iskarpos g.gif tiesiog pradedi nuo pynutes ir vis po truputi platini,kiek nori.
Prie tokios ispudingos suknytes,kaip tavoji,as skraistele nerciau kokiu paprastu kiauru rastuku-tinkliuku,tik apacia graziau apnerciau ir keleta deranciu airisku motyvu prikabinciau.Kad neuzgoztu suknytes ir nebutu sviestas-sviestuotas smile.gif
Atsakyti
Agnesyte,labai daili ir kruopsciai numegzta suknute. Ir man reiktu kada tam pirmam blynui prisiruosti,nes daugiau su vaseliu draugauju.Gal schemute galetum imesti.
Atsakyti