Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

Sveikos, as su tokiu klausimu, tarkim jei suknele, kepure, batukai nerti ir medvilnes, ar skraiste labai jau nekaip atrodytu is moheros?
Ar realu suderinti tokius dalykus?
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 12, 14:15)
Sveikos, as su tokiu klausimu, tarkim jei suknele, kepure, batukai nerti ir medvilnes, ar skraiste labai jau nekaip atrodytu is moheros?
Ar realu suderinti tokius dalykus?
Aciu uz atsakymus

Man tai nekaip schmoll.gif . Geriau tada lininė balta skraistė...
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 12, 14:57)
Man tai nekaip schmoll.gif . Geriau tada lininė balta skraistė...

mamyte kaip ir nori visko nerto, bet jau bus truputi vesiau, ir nori kad ta skraiste silumos kazkiek priduotu.. as jai siulau geriau skraiste kaip skraiste daryti, o suknute tiesiog ilgom rankovem doh.gif nes man irgi netinka derinti moheros su medvilne doh.gif
Atsakyti
dar viena naujienele ax.gif SESUTEMS
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 12, 14:28)
mamyte kaip ir nori visko nerto, bet jau bus truputi vesiau, ir nori kad ta skraiste silumos kazkiek priduotu.. as jai siulau geriau skraiste kaip skraiste daryti, o suknute tiesiog ilgom rankovem  doh.gif  nes man irgi netinka derinti moheros su medvilne  doh.gif

O jei pabandytumet skraistei sudet medvilne su moheriu kartu? Gal issprestumet dilema g.gif
Aisku, skreaiste bus sunkesne, bet gal visai ir tiks bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytei leidus,rodau labai grazia saulute ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilamka: 13 rugpjūčio 2011 - 17:07
[quote=ilamka,2011 08 13, 16:55]
Mamyei leidus,rodau labai grazia saulute ax.gif

bet jau grozis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 12, 15:28)
mamyte kaip ir nori visko nerto, bet jau bus truputi vesiau, ir nori kad ta skraiste silumos kazkiek priduotu.. as jai siulau geriau skraiste kaip skraiste daryti, o suknute tiesiog ilgom rankovem  doh.gif  nes man irgi netinka derinti moheros su medvilne  doh.gif

Dar vienas pasiulymas... Linine skraiste apnerti panasiu motyvu kaip suknute... 2-2,5cm juostele prisegti prie medziagines skraistes, palikti nertus galus surisimui. Jei suknute turi kazkokiu gelyciu motyvu, tai panasiu uzmesti ant skraistes kampiuku...
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 13, 16:55)
Mamytei leidus,rodau labai grazia saulute  ax.gif

super 4u.gif
kokius siulus cia naudojote?
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2011 08 13, 19:15)
super  4u.gif
kokius siulus cia naudojote?

aciu smile.gif
Naudoju Filetta baltus situos http://public.fotki....iln-ukuota.html
Atsakyti
ilamka, labai gražu. man šie siūliukai l. patinka. numezgiau ir sūneliui megztuką ax.gif
Atsakyti
Viliuteee ,labai grazios suknytes wub.gif wub.gif Pirmoji labai idomi ir grazi thumbup.gif

ilamka ,super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti