Sveikos, as su tokiu klausimu, tarkim jei suknele, kepure, batukai nerti ir medvilnes, ar skraiste labai jau nekaip atrodytu is moheros?
Ar realu suderinti tokius dalykus?
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 12, 14:15)
Sveikos, as su tokiu klausimu, tarkim jei suknele, kepure, batukai nerti ir medvilnes, ar skraiste labai jau nekaip atrodytu is moheros?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Man tai nekaip . Geriau tada lininė balta skraistė...
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 12, 14:57)
Man tai nekaip . Geriau tada lininė balta skraistė...
mamyte kaip ir nori visko nerto, bet jau bus truputi vesiau, ir nori kad ta skraiste silumos kazkiek priduotu.. as jai siulau geriau skraiste kaip skraiste daryti, o suknute tiesiog ilgom rankovem nes man irgi netinka derinti moheros su medvilne
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 12, 14:28)
mamyte kaip ir nori visko nerto, bet jau bus truputi vesiau, ir nori kad ta skraiste silumos kazkiek priduotu.. as jai siulau geriau skraiste kaip skraiste daryti, o suknute tiesiog ilgom rankovem nes man irgi netinka derinti moheros su medvilne
O jei pabandytumet skraistei sudet medvilne su moheriu kartu? Gal issprestumet dilema
Aisku, skreaiste bus sunkesne, bet gal visai ir tiks
[quote=ilamka,2011 08 13, 16:55]
Mamyei leidus,rodau labai grazia saulute
bet jau grozis...
Mamyei leidus,rodau labai grazia saulute
bet jau grozis...
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 12, 15:28)
Dar vienas pasiulymas... Linine skraiste apnerti panasiu motyvu kaip suknute... 2-2,5cm juostele prisegti prie medziagines skraistes, palikti nertus galus surisimui. Jei suknute turi kazkokiu gelyciu motyvu, tai panasiu uzmesti ant skraistes kampiuku...
QUOTE(kribut @ 2011 08 13, 19:15)
aciu
Naudoju Filetta baltus situos http://public.fotki....iln-ukuota.html
ilamka, labai gražu. man šie siūliukai l. patinka. numezgiau ir sūneliui megztuką
Viliuteee ,labai grazios suknytes Pirmoji labai idomi ir grazi
ilamka ,super
ilamka ,super