krikštynų komplektukas berniukui
Mielas komplektukas, cia is sumerio turbut ?
O stai mamyte atsiunte kokia miela mergyte su mano nerta suknyte
O stai mamyte atsiunte kokia miela mergyte su mano nerta suknyte
QUOTE(ingauk @ 2011 08 01, 20:26)
Loretam, kaip daret gelytes ant kepurytes
paprastas gelytes neriau, tik paskutine eilute pakeiciau i kuno spalvos siuliuka ir viskas
merginos o kai dedat placia juosta atlasine ties juosmeniu tai ja prikabinat kazkaip? pas mane gavosi pusta suknyte ir ta juosta lipa i virsu kai aprengiu, sakau gal ja prisiuti reik
Sveikutes,
ilysiu ir as pasirodyt, kokia suknute dukrytei krikstynom nuneriau
Galvytes papuosimus turejom is gyvu geliu, atlaike baznycia, po to nudraske
ilysiu ir as pasirodyt, kokia suknute dukrytei krikstynom nuneriau
Galvytes papuosimus turejom is gyvu geliu, atlaike baznycia, po to nudraske
Zaniatja
Zaniatja - labai grazu ir orginalu
Atnesu ir as parodyti kriksto komplektuka mazai mergytei
Atnesu ir as parodyti kriksto komplektuka mazai mergytei
ilamka, na žinokit likau sužavėta, lyg tas pats, bet kažkaip kitaip, labai labai miela
kitą savaitgalį bus dukterėčiso krikštynos, po jų pasirodysiu ir aš savo darbelius
kitą savaitgalį bus dukterėčiso krikštynos, po jų pasirodysiu ir aš savo darbelius
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 07, 18:15)
ilamka, na žinokit likau sužavėta, lyg tas pats, bet kažkaip kitaip, labai labai miela
Aciu mazge1979 lauksim jusu darbelio,o ir as po kito savaitgalio idesiu kaip atrodys ant modeliuko
labai grazios suknytes
zaniatja ,labai labai grazu
ilamka ,labai miela Jusu visi darbeliai issiskiria kruopsciu atlikimu,Jus-saunuole
ilamka ,labai miela Jusu visi darbeliai issiskiria kruopsciu atlikimu,Jus-saunuole