stai r pasigiriu savo nertu sukneliu fotosesija-mergaite ir mamyte su panasiom nertom suknelem ,o kriksto mama su kitos spalvos suknele...
Viliuteee, nuostabu
aš vis galvojau dukrytei nerti krikštynoms machieriukę ar medvilninę, tai dabar jau žinau ko noriu pamačius tokius grožius gal galite pasufleruoti kiek akių dėti tokio dydžio suknutei?
Ligvita taipogi nuostabu
aš vis galvojau dukrytei nerti krikštynoms machieriukę ar medvilninę, tai dabar jau žinau ko noriu pamačius tokius grožius gal galite pasufleruoti kiek akių dėti tokio dydžio suknutei?
Ligvita taipogi nuostabu
viliuteee, nuostabu kaip grazu tokia mini suknyte ant mazulytes
QUOTE(raimita @ 2011 06 20, 18:50)
sveikos auksarankes mamytes tiek visokiu groziu pas jus prisiziurejau, kad nusprendziau ir as savo dukrytei nunerti kriksto drabuzeli dabar renkuosi siulus, kurios daugiau tuo uzsiima gal patarsit, kurie siuliukai geriau tiktu vernito ar maxi ?
vernito labai minkstuciai siuliukai, jei norit tokio gaminuko rinkites juos. O maxi siulas standus kietas, jei norit suknytes kaip "iskrakmolytos", tada geriau rinktis maxi . Man kartais norisi to standumo. O kai reikia minkstumo renkuosi vernito plonaja medvilne
QUOTE(raimita @ 2011 06 20, 18:50)
sveikos auksarankes mamytes tiek visokiu groziu pas jus prisiziurejau, kad nusprendziau ir as savo dukrytei nunerti kriksto drabuzeli dabar renkuosi siulus, kurios daugiau tuo uzsiima gal patarsit, kurie siuliukai geriau tiktu vernito ar maxi ?
Pirmam puslapiuke kaip tik yra kalbama apie abu siuos siulus....
sorry, nepaskaiciau pirmo puslapio tik nuotraukytes paziurejau aciu uz atsakymus
Merginos o pasuknele kazkaip prisiuvat prie nertos suknytes, ar tiesiog pavelkat po apacia?
[quote=Viliuteee,2011 06 19, 20:55]
[quote=orchidejaa,2011 06 19, 20:48]
Viliuteee, nuostabu
sijonuka pradejau nuo 90 akiu.i virsu mezgiau 80.
[/quote]
dėkui
[quote=orchidejaa,2011 06 19, 20:48]
Viliuteee, nuostabu
sijonuka pradejau nuo 90 akiu.i virsu mezgiau 80.
[/quote]
dėkui