Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

Kiek grazuoliu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

kribut ,labai idomus tevu pasirinkimas,bet atlikta labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2011 08 02, 18:46)
Kriksto rubeliai 6 menesiu mergaitei smile.gif

kribut,tikrai labai jau kruopstus darbas,man tai net seile nutysta kai matau geruo ir kruopstu atlikima,super wub.gif
Atsakyti
ar nertus/megztus rūbelius lyginat? suknutę išskalbiau, ir džiovinau patiestą, bet man tokių ale nelygimų yra, suknelė iš amber siūliukų, medvilnė, ar galima tarkim per marlę lygint ar per rankšluostėlį?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 03, 08:44)
ar nertus/megztus rūbelius lyginat? suknutę išskalbiau, ir džiovinau patiestą, bet man tokių ale nelygimų yra, suknelė iš amber siūliukų, medvilnė, ar galima tarkim per marlę lygint ar per rankšluostėlį?

As tai visada lyginu is medvilnes nertus rubelius (kartais pakrakmoliju), o megztus - isskalbiu ir kai kada pagarinu per marle (priklauso nuo rasto ir nuo siulo). ax.gif
Atsakyti
dėkui, villyte, už greitą atsakymą, n sdabar suknutė dar drėgna palyginsiu, kažkaip negražiai man nelyginta. o garinat specialiu lygintuvu? nes aš tik paparstą turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 03, 09:20)
dėkui, villyte, už greitą atsakymą, n sdabar suknutė dar drėgna palyginsiu, kažkaip negražiai man nelyginta. o garinat specialiu lygintuvu? nes aš tik paparstą turiu  blush2.gif

Nebutinai specialiu. As ant rubelio dedu dregna marle (ar siaip koki plona skudureli) ir vos vos priliesdama taip padelioju lygintuva , nespaudziu, netrinu, tik prilieciu, kad karstis ir dregme sulygintu visas siules ir akis.... Bet tai ne visiems rubeliams, jei isskalbus rubas graziai atrodo, tai negarinu (cia labiau neskalabtiems megztiems rubeliams taip) ax.gif
Atsakyti
ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
kribut, labai dailu wub.gif
Atsakyti
aciu labai visoms uz ivertinima smile.gif

jusu visu darbeliai taip pat labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 08 03, 07:59)
As tai visada lyginu is medvilnes nertus rubelius (kartais pakrakmoliju), o megztus - isskalbiu ir kai kada pagarinu per marle (priklauso nuo rasto ir nuo siulo).  ax.gif

man čia toks klausimas iškilo, bet rimtai, nežinau kaip tai daroma blush2.gif
kaip reikia krakmolyti? ir kaip poto tuos krakmolytus prižiūrėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 04 rugpjūčio 2011 - 08:22
o del skamlbimo as kita klausima turiu. ka tik nuneriau moherinuke, ir nezinau kaip ja skalbti (suprantu kad rankom), bet kokioj temp ir su kokiom priemonem? ar tgik sudrekinti vandeniu. kaip dziovinti? kaip lyginti? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2011 08 04, 09:22)
man čia toks klausimas iškilo, bet rimtai, nežinau kaip tai daroma  blush2.gif
kaip reikia krakmolyti? ir kaip poto tuos krakmolytus prižiūrėti?

Nertus rubelius krakmoliju su skystu krakmolu, kuri perku parduotuveje ir skalaudama jo ipilu i skalavimo vandeni (kaip minkstikli panasiai taip pat). Isdziusta rubeliai ir islyginu, tada rubas gaunasi toks tvirtesnis ir stangresnis, nesukrenta, kaip skuduras. O skrybelaitems tokio krakmolo nepakanka, tai isverdu toki tirsta kisieliu is krakmolo ir suslapinta kepuryte jame isvolioju (tik, kad nebutu verdantis, o jau atveses turi buti). Isdziovinu ir lyginu. Priziurejimas toks pat, kaip ir visu rubeliu smile.gif. Jei skrybelaites bryliukai susileidzia po sekancio skalbimo, perkrakmoliju is naujo....
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 08 04, 09:29)
o del skamlbimo as kita klausima turiu. ka tik nuneriau moherinuke, ir nezinau kaip ja skalbti (suprantu kad rankom), bet kokioj temp ir su kokiom priemonem? ar tgik sudrekinti vandeniu. kaip dziovinti? kaip lyginti?  doh.gif  blush2.gif

As moheriniu suknuciu nemezgus, bet salius is moheros tai skalbiu su PERWOL drungname vandenyje, perskalauju su LENOR (ar kokiu kitu minkstikliu) ir dziovinu vonioj ant sildomu grindu patiestus ir istampytus pagal reikiama forma. Nera jau tie mezginiai tokie nesvarus, kad juos reiktu trinti ir kocioti, tiesiog graziai rankom apspaudai, apspaudai ir tiek.... O moherinuku as kazkaip nelyginu, man jie ir taip graziai atrodo, bet gal kitos mezgejos lygina, nezinau net..... As noriu, kad pukelis butu siek tiek pasiputes, tai nelyginu po skalbimo ax.gif
Atsakyti