Stai koki grozi gavau is mamytes
kokia grazi mergyte
o suknytes modeliukas koks originalus priekis trumpas ,o uzpakalyje kaip sleifas, ilgas
o suknytes modeliukas koks originalus priekis trumpas ,o uzpakalyje kaip sleifas, ilgas
cia kaip suprantu pasijoniai islenda, nes kai perziurejau albumiuka, tai vuisur kur mergyte juda, pasijonukas issisluoksniuoja O juda ji beveik visose nuotraukose, kur viena
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 25, 16:37)
šita lėlytė atrodo kaip žaislinė
jau tu suknelyciu ir vaikiuku grozis varvinu seile
paciai dabar reikia numezgsti seses mergaitei kriksto suknyte, tai suku galva ir tyrineju viska
sakykit kaip jus suknutes virbalais mezgat: apvaliai ant 4 virbalu? bet tada is kur gauti ilgus virbalus, nes tie kojiniu tai tikrai netiks, o gal yra spec ilgu virbalai, tik as dar tokiu nesu macius
ar mezgat ant dvieju ir paskui siusiuvat?
paciai dabar reikia numezgsti seses mergaitei kriksto suknyte, tai suku galva ir tyrineju viska
sakykit kaip jus suknutes virbalais mezgat: apvaliai ant 4 virbalu? bet tada is kur gauti ilgus virbalus, nes tie kojiniu tai tikrai netiks, o gal yra spec ilgu virbalai, tik as dar tokiu nesu macius
QUOTE(Matelyk @ 2011 07 27, 16:57)
jau tu suknelyciu ir vaikiuku grozis varvinu seile
megzkit su valu ir nereiks visos siuti
QUOTE(Matelyk @ 2011 07 27, 15:57)
aš tai kaip tik neriu suknutę dukrytei iš machieros ir neriu ant 4 virbalų,ant galų uždedu trintukus, kad mezginys nenukristų ir pilnai jų ilgio užtenka. man taip patogiau, su valu kažkaip kliūva man.
QUOTE(orchidejaa @ 2011 07 27, 18:12)
aš tai kaip tik neriu suknutę dukrytei iš machieros ir neriu ant 4 virbalų,ant galų uždedu trintukus, kad mezginys nenukristų ir pilnai jų ilgio užtenka. man taip patogiau, su valu kažkaip kliūva man.
tik patikslinimas virbalais mezgama, vąšeliu neriama.
Labas vakaras. Nereciau busimai kriksto dukrytei nunerti ant galvytes juostele. Bet perziurejusi visa tema,neradau jokios shemutes. Gal kas turite nuoroda ,kur galeciau rasti galvos juosteliu nerimo pavyzdziu ?Buciau labai dekinga
QUOTE(MAMICY @ 2011 07 27, 19:52)
tik patikslinimas virbalais mezgama, vąšeliu neriama.
susimaišiau, ačiū kad pataisėte
pirmoji butent krikstynoms