dar viena lelyte
ir sis tas naujesnio.patobulintas mano ankstesnis autorinis darbelis
Oi, Viliuteee, graži ta patobulinta suknelė - gausi užsipatentuot autorines teises
O lėlytė
Šaunuolės visos merginos mezgėjėlės
O lėlytė
Šaunuolės visos merginos mezgėjėlės
Labai grazu tie du aukstai Bet jau mergaites grozis norisi suvalgyt
prašau pagalbos, mezgu-neriu krikštynom suknutę, kol aks nesujungta visos detalės, bet pagrindinė sijoninė dalis yra megzta lygiosiomis akimis, apačioje bus nerti apskritimukai žemu stulpeliu, sujungti tarpusavyje ir viršus bus sujungti apskritimukai, reikia skraistelės, gal kuri parekomenduotumėt skraistelę kokią daugiau su kiauraraščiu, retesnę, lengvesnę, mocherinės atpuola. mezgu-neriu iš medvilninių siūliukų. dėkui labai
Viliuteee, darbeliai nepakartojami.
ilamka, gražu labai
Viliuteee, darbeliai nepakartojami.
ilamka, gražu labai
pora nauju senienu
QUOTE(ilamka @ 2011 07 26, 00:41)
[/url]
Ilamka, prasau pasufleruok kaip tu nerei siuos batukus?
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 25, 09:40)
atnesu parodyti labai grazu berniuka
Labai gražus berniukas- kaip angeliukas O komplektukas t.p. nuostabus taip retai berniukams būna , nors man irgi be galo gražu
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 25, 17:37)
dar viena lelyte
nuostabūs darbeliai nėra žodžių
visu darbai kaip visada tolubi,o del vaikucio grozio net truksta zodziu
mano dar vienas komplektukas
mano dar vienas komplektukas
dailus ir taip viskas dera tarpusavyje - dar viena princesė bus papuošta
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 26, 10:28)
pora nauju senienu
kaip visada
Čia visoms- gal jūs po 10 rankų turit,- nesuprantu iš kur tokie tempai, o apie kruopštumą ir fantaziją nerutiu išviso ką ir bepasakyt. Šaunuolės - taip toliau ir sėkmės darbuose visoms
laaaabai gražu bandžiau įžiūrėt, bet kažkaip nelabai susigaudau kokiu čia rašteliu švarkelis nertas?
QUOTE(~saulyte~ @ 2011 07 26, 15:16)
Ilamka, prasau pasufleruok kaip tu nerei siuos batukus?
neriu as juos is galvos,tokio kaip ir rastelio neturiu,bantau priderinti prie suknutes
o jei batuku tai cia galima rasti ju daug ir su schemutem http://club.osinka.r...-54712?&start=0
Papildyta:
QUOTE(bertulka @ 2011 07 26, 16:05)
laaaabai gražu bandžiau įžiūrėt, bet kažkaip nelabai susigaudau kokiu čia rašteliu švarkelis nertas?
labai aciu,svarkeliu tai labai paprastai neriau,pagal kepurytes rasteli,sachmatais,tris stulpeliai dvi akutes vel tris stulpeliai ir dvi akutes,o paskui atvirksciai
Sveikutės,
sakykit, gal kuri turite išmatavimų lentelę kūdikių suknytėms? Konkrečiai man reikalingi išmatavimai 3,5 mėn mergytei Neriu suknelę, bijau nugrybauti kai nėra galimybės pamatuoti suknelės ant tikro vaikiuko
Patyrusios mezgėjos, maždaug kiek cm neriate apimties po pažastytėm?
Arba galbūt iškarpas kažkokias darotės suknelėms,kad išėmimai būtų vietoj ir normalūs Būčiau dėkinga už konsultacijas
Oi, radau jau keletą psl atgal lentelę dydžių, smagu būtų jei ji būtų pirmam temos psl
sakykit, gal kuri turite išmatavimų lentelę kūdikių suknytėms? Konkrečiai man reikalingi išmatavimai 3,5 mėn mergytei Neriu suknelę, bijau nugrybauti kai nėra galimybės pamatuoti suknelės ant tikro vaikiuko
Patyrusios mezgėjos, maždaug kiek cm neriate apimties po pažastytėm?
Arba galbūt iškarpas kažkokias darotės suknelėms,kad išėmimai būtų vietoj ir normalūs Būčiau dėkinga už konsultacijas
Oi, radau jau keletą psl atgal lentelę dydžių, smagu būtų jei ji būtų pirmam temos psl