Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

sventes akimirka.. aciu mamytei smile.gif

user posted image
Atsakyti
mamytes patarkit 4u.gif
kita savaite krikstysim savo mazaji,na nebetoki jau ir maza ir sugalvojau nunerti papuosima zvakei is melynu siuliuku
dirbu kaimo turizmo sodyboje,ir atvaziavo puosti krikstynom,berniukui roziniais kaspinais,as ir klausiu kodel roziniais,jei krikstijamas berniukas ir man atsake jog krikstijant turi but atvirksciai
tai dabar nebezinau,kokios spalvos daryt papuosima ,kazkaip man nesiziuri berniukas su rozine spalva ir kaip ten is tikro per krikstynas puosia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2011 07 22, 22:17)
mamytes patarkit 4u.gif
kita savaite krikstysim savo mazaji,na nebetoki jau ir maza ir sugalvojau nunerti papuosima zvakei is melynu siuliuku
dirbu kaimo turizmo sodyboje,ir atvaziavo puosti krikstynom,berniukui roziniais kaspinais,as ir klausiu kodel roziniais,jei krikstijamas berniukas ir man atsake jog krikstijant turi but atvirksciai
tai dabar nebezinau,kokios spalvos daryt papuosima ,kazkaip man nesiziuri berniukas su rozine spalva ir kaip ten is tikro per krikstynas puosia g.gif

siaip pagal tradicijas: mergaitems - zydra, berniukams - rozine, bet... as neriu daug drabuzeliu tiek mergytems tiek berniukams ir galiu pasakyti tik nuo paciu teveliu priklauso: vienu drabuzeliai ir papuosimai visiskai balti, kitos mamytes mergytems renkasi su roziniais papuosimais. Taip kad - darykit taip, kaip jums norisi ir atrodo ir tikrai niekas nepasmerks mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Atsiprašau, kad taip įsibroviau pas jus, bet būčiau labai dėkinga, jei užsuktumėte i šią temą
ir sudalyvautumėte apklausoje ax.gif ilgai netruksite, o man pagelbėsite smile.gif
Ačiū labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 07 22, 23:11)
sventes akimirka.. aciu mamytei smile.gif

La Perla labai jau graziai papuosta mergaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2011 07 22, 23:17)
mamytes patarkit 4u.gif

Nes Marija bažnyčioje irgi apsivikusi žydrais, o Jėzus melsvais rūbais, tokios spalvos nuo senų senovės, tik kai gyvenom sovietiniais laikais rusai viską sumaišė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 07 19, 08:42)

gal butu negaila zvakes gelytes schemute blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal ne čia klausiu, bet susijęs klausimas su krikšto rūbeliais blush2.gif gal galit patart, kaip skraistę megzti? Mėginau pagal sijonuko raštą, bet vienas kraštas platėja, o kitas tiesiai - jokių platėjimo žymių... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 07 23, 14:40)
QUOTE(villyte @ 2011 07 19, 08:42)

gal butu negaila zvakes gelytes schemute blush2.gif

Oi, zinokit, kad as is galvos neriu, kazkaip seniai internete buvau pasiziurejus, tai dabar pagal ta pati principa ir neriu, paziurekit gelyciu, drugeliu temoje, ten pilna visokiu panasiu dalyku..... ax.gif
Papildyta:
La Perla grazi mergyte su Amelijos suknute thumbup.gif
Atsakyti
atnesu parodyti labai grazu berniuka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 25, 08:40)
atnesu parodyti labai grazu berniuka

Va jetus, koks dailutis wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, Lusasita, Ligvita ir lince lince , labai gražūs rubeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti