cia maniskis komplektelis
ir ta proga parodysiu ka tik baigta nauja suknyte is lino kuri iesko mazosios princeses
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 19, 12:42)
Ačiū, žinok kai mačiau originala man jis nepadare jokio įspūdžio,
bet viena mamytė (tikrai nepamenu kas konkrečiai, turiu tik nuotraukėlę išsisaugojusi) parodė štai tokį derinuką.
Tada tas švarkiukas ir mane užkabino
bet viena mamytė (tikrai nepamenu kas konkrečiai, turiu tik nuotraukėlę išsisaugojusi) parodė štai tokį derinuką.
Tada tas švarkiukas ir mane užkabino
mane Viliutees nertas toks melsvas uzkabino paskuj dar kazkieno rozinis toks pats
nu kaip man tos placios rankovytes grazu, gaila, mano mamyte prase siauru, nes mazyle placias sugraus
QUOTE(villyte @ 2011 07 19, 08:42)
o cia mano nerti aksesuarai prie suknytes, kuria ners vaikuciui pati mamyte
Suknele bus su raudonais akcentais
ale kaip dailiai ir kruopsciai padaryta,super
Mamytė pradžiugino nuotraukėle
Merginos patarkit del pasukneles - kokia medziaga geriausiai tinka, koki sijona daryt jei nerta suknute saules kliosas
ir dar pati mezgini kai baigiat skalbiat? rankomis turbut? ir paskui islygint ar neskalbt geriau
ir dar pati mezgini kai baigiat skalbiat? rankomis turbut? ir paskui islygint ar neskalbt geriau
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 18, 13:23)
Gražūs jūsų visų darbukai. Niu, bet aš nukvakčiau tą patį per tą patį nerdama/megzdama. Dabar tik pabaigiau sesytėm dvynukėm vienodas sukneles, tai maniau stogas pavažiuos antrą bemezgant
as jau gal 10-a Amelijos suknute neriu
QUOTE(murmur @ 2011 07 19, 13:59)
Merginos patarkit del pasukneles - kokia medziaga geriausiai tinka, koki sijona daryt jei nerta suknute saules kliosas
as visada siuvu pasuknele is elastinio atlaso (1 metras apie 20 Lt) jis nesilamdo. Jei norisi pustumo kai saules kliosas darau du pasijonius: virsutinis vien is atlaso o apatinis puse atlasas o ant apacios priraukta tiulio.
pasirodau kriksto skraiste prie milijona kartu matytos Amelijos suknutes, tad suknutes net nekeliu foto
Ligvita tavo svarkelis suzavejo
Labai grazi skraiste su tom gelytem kiek kantrybes reikia
tai dabar isduokit paslapti kur to elastinio atlaso Kaune gauti nusipirkti Kiek jo reikia ~1,5metuku vaiko suknytei, 1m neuztenka turbut?
tai dabar isduokit paslapti kur to elastinio atlaso Kaune gauti nusipirkti Kiek jo reikia ~1,5metuku vaiko suknytei, 1m neuztenka turbut?
QUOTE(murmur @ 2011 07 19, 20:14)
Labai grazi skraiste su tom gelytem kiek kantrybes reikia
hmmm as perku Alytuje universalineje parduotuveje, o del kiekio: ten jo plotis 1.5 metro ziurint koki darysite ar saules klios ar ne, bet geriausia nusinesti suknute ir pardavejos pataria kiek reiks
Patarkite kiek reikia siūlų nunerti ilgą 80 dydžio suknelę. Kokius siūlus naudojate?
QUOTE(raibuole @ 2011 07 19, 22:57)
Patarkite kiek reikia siūlų nunerti ilgą 80 dydžio suknelę. Kokius siūlus naudojate?
cia toks dar dydis yra