Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

cia maniskis komplektelis blush2.gif
ir ta proga parodysiu ka tik baigta nauja suknyte is lino kuri iesko mazosios princeses rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 19, 12:42)
Ačiū, žinok kai mačiau originala man jis nepadare jokio įspūdžio,

bet viena mamytė (tikrai nepamenu kas konkrečiai, turiu tik nuotraukėlę išsisaugojusi) parodė štai tokį derinuką.

Tada tas švarkiukas ir mane užkabino smile.gif

mane Viliutees nertas toks melsvas uzkabino wub.gif wub.gif paskuj dar kazkieno rozinis toks pats wub.gif
Atsakyti
gal sitas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nu kaip man tos placios rankovytes grazu, gaila, mano mamyte prase siauru, nes mazyle placias sugraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 07 19, 08:42)

o cia mano nerti aksesuarai prie suknytes, kuria ners vaikuciui pati mamyte
Suknele bus su raudonais akcentais

ale kaip dailiai ir kruopsciai padaryta,super thumbup.gif
Atsakyti
Mamytė pradžiugino nuotraukėle wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Merginos patarkit del pasukneles - kokia medziaga geriausiai tinka, koki sijona daryt jei nerta suknute saules kliosas g.gif
ir dar pati mezgini kai baigiat skalbiat? rankomis turbut? ir paskui islygint unsure.gif ar neskalbt geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 18, 13:23)
Gražūs jūsų visų darbukai. Niu, bet aš nukvakčiau tą patį per tą patį nerdama/megzdama. Dabar tik pabaigiau sesytėm dvynukėm vienodas sukneles, tai maniau stogas pavažiuos antrą bemezgant  doh.gif

drinks_cheers.gif

as jau gal 10-a Amelijos suknute neriu doh.gif

QUOTE(murmur @ 2011 07 19, 13:59)
Merginos patarkit del pasukneles - kokia medziaga geriausiai tinka, koki sijona daryt jei nerta suknute saules kliosas  g.gif
ir dar pati mezgini kai baigiat skalbiat? rankomis turbut? ir paskui islygint  unsure.gif  ar neskalbt geriau  g.gif

as visada siuvu pasuknele is elastinio atlaso (1 metras apie 20 Lt) jis nesilamdo. Jei norisi pustumo kai saules kliosas darau du pasijonius: virsutinis vien is atlaso o apatinis puse atlasas o ant apacios priraukta tiulio.

pasirodau kriksto skraiste prie milijona kartu matytos Amelijos suknutes, tad suknutes net nekeliu foto smile.gif
user posted image

Ligvita tavo svarkelis suzavejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 19 liepos 2011 - 20:07
Labai grazi skraiste thumbup.gif su tom gelytem kiek kantrybes reikia doh.gif

tai dabar isduokit paslapti kur to elastinio atlaso Kaune gauti nusipirkti g.gif Kiek jo reikia ~1,5metuku vaiko suknytei, 1m neuztenka turbut? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 07 19, 20:14)
Labai grazi skraiste  thumbup.gif su tom gelytem kiek kantrybes reikia  doh.gif

tai dabar isduokit paslapti kur to elastinio atlaso Kaune gauti nusipirkti  g.gif  Kiek jo reikia ~1,5metuku vaiko suknytei, 1m neuztenka turbut?  unsure.gif

hmmm as perku Alytuje universalineje parduotuveje, o del kiekio: ten jo plotis 1.5 metro ziurint koki darysite ar saules klios ar ne, bet geriausia nusinesti suknute ir pardavejos pataria kiek reiks 4u.gif
Atsakyti
Patarkite kiek reikia siūlų nunerti ilgą 80 dydžio suknelę. Kokius siūlus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(raibuole @ 2011 07 19, 22:57)
Patarkite kiek reikia siūlų nunerti ilgą 80 dydžio suknelę.  Kokius siūlus naudojate?

cia toks dar dydis yra blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 20 liepos 2011 - 06:39