Labas vakarėlis !
Merginos, gal yra kokia mažų mergaičių suknelių (1-5 metų)matmenų lentelė ? Būčiau dėkinga už nuorodą.
QUOTE(serbentėlė @ 2011 07 17, 00:39)
Labas vakarėlis !
Merginos, gal yra kokia mažų mergaičių suknelių (1-5 metų)matmenų lentelė ? Būčiau dėkinga už nuorodą.
as turiu tokia, cia iki dvieju metuku, gal kazkiek pravers
o cia dar intenete tokia kazkada buvau radus lentele
QUOTE(ingriduka81 @ 2011 07 17, 12:16)
sveikos mamytes....nesu nerusi suknutes....tad noreciau savo mazajai nunerti,bet nelabai suprantu kaip ta virsu nerti kur su rankovytemis...gal kas paaiskint galetu?buciau dekinga.....kazkur esu maciusi pavyzdi kaip neria bet neberandu....nesupykit,gal ir nemoku ieskoti....buciau dekinga...
va cia yra kaip nerti reglanu gal suprasit, schema gana aiski
Ačiū, Kutveliuk, už matmenų lentelę ir reglano pavyzdėlį.
Ruošiuosi nerti suknelę dvejų metukų mergytei per atstumą ("siurprizas"). Jai sueis tik sekančiais metais dveji, bet kol viską "sureguliuosiu", tai pradėsiu jau netrukus. Renkuosi raštelį,vis neapsistoju ties kokiu vienu,nes čia demonstruojamos suknelės viena už kitą gražesnės... Siūlus turiu MAXI. abrikosinės spalvos. Turėtų gautis graži suknelė( mintyse matau).
Sėkmės visoms darbštuolėms !
Ruošiuosi nerti suknelę dvejų metukų mergytei per atstumą ("siurprizas"). Jai sueis tik sekančiais metais dveji, bet kol viską "sureguliuosiu", tai pradėsiu jau netrukus. Renkuosi raštelį,vis neapsistoju ties kokiu vienu,nes čia demonstruojamos suknelės viena už kitą gražesnės... Siūlus turiu MAXI. abrikosinės spalvos. Turėtų gautis graži suknelė( mintyse matau).
Sėkmės visoms darbštuolėms !
Nuostabi mažoji princesė ! Pasaka !
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 17, 17:29)
ir pas mane nieko naujo,tik manekene kita
Jetus, kaip nuostabu... ta kvietkelė plaukuose pasakiškai atrodo, o manekenės angeliškas veidelis su velniuko prieskoniu labai žavu
Viliuteee, kaip grazu ,
ilamka, kaip visada darbelis labai kruopsciai atliktas. Turbut uzsimerkus jau tokia suknute nunertum
ilamka, kaip visada darbelis labai kruopsciai atliktas. Turbut uzsimerkus jau tokia suknute nunertum