Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

Labas vakarėlis !
Merginos, gal yra kokia mažų mergaičių suknelių (1-5 metų)matmenų lentelė ? Būčiau dėkinga už nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 07 17, 00:39)
Labas vakarėlis !
Merginos, gal yra kokia mažų mergaičių suknelių  (1-5 metų)matmenų lentelė  ? Būčiau dėkinga už nuorodą.

as turiu tokia, cia iki dvieju metuku, gal kazkiek pravers smile.gif
user posted image

o cia dar intenete tokia kazkada buvau radus lentele
Atsakyti
sveikos mamytes....nesu nerusi suknutes....tad noreciau savo mazajai nunerti,bet nelabai suprantu kaip ta virsu nerti kur su rankovytemis...gal kas paaiskint galetu?buciau dekinga.....kazkur esu maciusi pavyzdi kaip neria bet neberandu....nesupykit,gal ir nemoku ieskoti....buciau dekinga...
Atsakyti
QUOTE(ingriduka81 @ 2011 07 17, 12:16)
sveikos mamytes....nesu nerusi suknutes....tad noreciau savo mazajai nunerti,bet nelabai suprantu kaip ta virsu nerti kur su rankovytemis...gal kas paaiskint galetu?buciau dekinga.....kazkur esu maciusi pavyzdi kaip neria bet neberandu....nesupykit,gal ir nemoku ieskoti....buciau dekinga...

va cia yra kaip nerti reglanu smile.gif gal suprasit, schema gana aiski smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
ui labai labai didelis aciu 4u.gif tikrai suprasiu jau dabar...
Atsakyti
Dar vienas mano komplektukas,nieko nauju aisku,bet papuosimai kitokie biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū, Kutveliuk, už matmenų lentelę ir reglano pavyzdėlį.
Ruošiuosi nerti suknelę dvejų metukų mergytei per atstumą ("siurprizas"). Jai sueis tik sekančiais metais dveji, bet kol viską "sureguliuosiu", tai pradėsiu jau netrukus. Renkuosi raštelį,vis neapsistoju ties kokiu vienu,nes čia demonstruojamos suknelės viena už kitą gražesnės... Siūlus turiu MAXI. abrikosinės spalvos. Turėtų gautis graži suknelė( mintyse matau).
Sėkmės visoms darbštuolėms !
Atsakyti
ir pas mane nieko naujo,tik manekene kita smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 17, 19:29)

Pasakiškai gražu!!!! wub.gif
Atsakyti
Nuostabi mažoji princesė ! Pasaka !
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 17, 17:29)

Jetus, kaip nuostabu... wub.gif ta kvietkelė plaukuose pasakiškai atrodo, o manekenės angeliškas veidelis su velniuko prieskoniu biggrin.gif labai žavu wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, kaip grazu wub.gif wub.gif ,
ilamka, kaip visada darbelis labai kruopsciai atliktas. Turbut uzsimerkus jau tokia suknute nunertum mirksiukas.gif
Atsakyti