QUOTE(surmute @ 2011 07 07, 20:55)
Na sukneles tai pasakiskos visu,norejau paprasyti Ligvita ar galetumete ikelti sukneles schema kuri ideta129 zinuteje.Noriu nunerti seses dukrytei dovanu,ji kita menesi planuoja gristi is anglijos.
Si suknute be schemu. Neriau ja ziuredama i nuotrauka. Stai ji
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 07, 22:35)
labai grazi suknyte,gaila kad be schemos imciausi nerti savo dukrytei,tik kad pradziamokslei dar turbut per didelis darbelis
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 07, 22:35)
Si suknute be schemu. Neriau ja ziuredama i nuotrauka. Stai ji
tokių suknelių krutinės man labai gražiai atrodo su tais "karbatkais" Tik nedrįstu klausti, kaip tai padaro
sveikutes atsiprasau uz toki klausima o kiek kainuotu tokia kriksto suknelyte pvz 6 men mergaitei? ruosiames krikstyt mazaja rugpjuti tai domiuosi labai visu grazus darbeliai
Labas, kruopštukės Peržiūrėjau jūsų darbelius, tai superiniai ir ateinu su tokiu klausimuku, gal šių jūsų megztu suknyčių yra kur nors schemutės? Jei taip, tai prie kurios kategorijos ieškot? Nes ieškot po visas nelabai turiu laiko, o lb lb reikia suknutės
Januse, grazi suknute
Na štai seniai žadėta, pagaliau iki galo sutvarkyta naujiena
Dar prie jos yra kepurytė su bryliukais, bet vakar mano kiniečiai smigo neprisiuve prie joa gėlės, tai gal truputi vėliau...
Ir šiek tiek detalių
Kepurytė
Papuošimas žvakei
Batukai
Dar prie jos yra kepurytė su bryliukais, bet vakar mano kiniečiai smigo neprisiuve prie joa gėlės, tai gal truputi vėliau...
Ir šiek tiek detalių
Kepurytė
Papuošimas žvakei
Batukai
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 08, 06:35)
Na štai seniai žadėta, pagaliau iki galo sutvarkyta naujiena
o suknyte ...... truksta zodziu, zavu, nepakartojama, skoninga ir t.t. ypac ta raudona spalva , raudonas kaspinas super tikra aguona
nerealus tie tavo kinieciai nepaleisk ju
Viliuttee-Agnesyte-aciu..
laimuze-sauni suknele tuo rasteliu...
mano nauja suknele-juostele-skraiste ir mamytei leidus pasirodau fotosesija...
surmute-kacius-ir kt. kas ieksote tos ruzavos suknytes schemu-tai jos aprasymas buvo,as maciau temoje''vaikisku rubeliu schemos'',arba osinkoje,as turiu tik tokia virsaus schema,prisegu,gal kam pades...
laimuze-sauni suknele tuo rasteliu...
mano nauja suknele-juostele-skraiste ir mamytei leidus pasirodau fotosesija...
surmute-kacius-ir kt. kas ieksote tos ruzavos suknytes schemu-tai jos aprasymas buvo,as maciau temoje''vaikisku rubeliu schemos'',arba osinkoje,as turiu tik tokia virsaus schema,prisegu,gal kam pades...