Sveikos mergaites, o sakykit ir kokiu siuliuku geriausia nerti leliukui kriksto suknyte?? Ar is MAXI siuliuku nebutu sunkoka? Gal kas is ju esat nerusi .Aciu
QUOTE(Čyzzz @ 2011 06 16, 22:31)
Sveikos mergaites, o sakykit ir kokiu siuliuku geriausia nerti leliukui kriksto suknyte?? Ar is MAXI siuliuku nebutu sunkoka? Gal kas is ju esat nerusi .Aciu
as tai is lietuviskos Vernito medvilnes tokiems maziukams neriu ir mezgu - jie minksti, svelnus, lengvi ir labai labai balti. Maxi man siek tiek kietesni ir siurkstoki (labiau tinka, kai nori pusta suknele padaryti). Dar panasus i Vernito yra italiski tokie siuliukai, bet nebepamenu pavadinimo tiksliai - plonuciai ir irgi tokie pat minksti ir balti.
Stai sitos virsusmegztas virbalais is Vernito, o apacia nerta is tu italisku (virsus storesniais siulais, nes mezgimui siek tiek reikia storesniu, o apacia nerta vaseliu is plonesniu). baltumas ir siulas visiskai nesiskiria - atrodo, kaip tie patys siulai
sita taip pat is Vernito, tik skraiste ir skrybelaite is Maxi (baltumas labai panasus), nes reikejo stangresniu siulu skraistei ir skrybelei
O cia berniukui is tu paciu Vernito virbalais
O cia is Summer siulai megzta virbalais (vaseliu nerti man jie per stori), bet siulas su viskoze, graziai krenta ir blizgesi turi
O cia dar tokie rusiski "Malva" siuliukai man labai faini - medvilne su viskoze ir sukimas toks siek tiek "garbanotas", tai tokie sventiski su blizgesiu atrodo, kai nusineria
Va cia is Maxi, kai noreta pustuma isgauti
QUOTE(villyte @ 2011 06 17, 07:23)
as tai is lietuviskos Vernito medvilnes tokiems maziukams neriu ir mezgu - jie minksti, svelnus, lengvi ir labai labai balti. Maxi man siek tiek siurkstoki (labiau tinka, kai nori pusta suknele padaryti). Dar panasus i Vernito yra italiski tokie siuliukai, bet nebepamenu pavadinimo tiksliai - plonuciai ir irgi tokie pat minksti ir balti.
Gal Filetta?
QUOTE(tute28 @ 2011 06 17, 09:29)
Gal Filetta?
Jetus, nepamenu, ismeciau jau ta etikete, tik zinau, kad italiski, etikete su zydra spalva , is matymo atpazinciau, tik vat nepamenu pavadinimo
QUOTE(villyte @ 2011 06 17, 09:23)
Oho kokie groziai eina sau kaip grazu nu saunuole mamyte super. Noriu va sitokios suknytes dvieju men. lelytei, ziuriu, kad su maxi siuliukais nerta irgi graziai ziurisi , o jei as nunerusi dar isplovusi isskalausiu su minkstikliu, manau ji turetu paminksteti
Dar klausimukas, jei butu imanoma parasykit kiek tas krastelio rastelis gaunasi cm. nezinau kokio ilgio nert, kad nebutu per ilga Aciu
QUOTE(Čyzzz @ 2011 06 17, 10:33)
Oho kokie groziai eina sau kaip grazu nu saunuole mamyte super. Noriu va sitokios suknytes dvieju men. lelytei, ziuriu, kad su maxi siuliukais nerta irgi graziai ziurisi , o jei as nunerusi dar isplovusi isskalausiu su minkstikliu, manau ji turetu paminksteti
Dar klausimukas, jei butu imanoma parasykit kiek tas krastelio rastelis gaunasi cm. nezinau kokio ilgio nert, kad nebutu per ilga Aciu
dekui uz grazu zodi mano darbui, tai ne mano kurta suknute, jos N-tasis "klonas" , kurios originalas kazkokiam uzsienietiskam internete klaidziojanciam zurnale, osinkoje tokia pat neria online, tai nesudetinga bus manau nunerti . Neriau ja pernai vienai mergytei, tai net nepamenu kokio ji dydzio ar ismatavimu, tiesiog jos neturiu, kad pamatuoti.... O Maxi kazkiek paminksteja, jei isskalbi, zinoma....
QUOTE(villyte @ 2011 06 17, 11:27)
dekui uz grazu zodi mano darbui, tai ne mano kurta suknute, jos N-tasis "klonas" , kurios originalas kazkokiam uzsienietiskam internete klaidziojanciam zurnale, osinkoje tokia pat neria online, tai nesudetinga bus manau nunerti . Neriau ja pernai vienai mergytei, tai net nepamenu kokio ji dydzio ar ismatavimu, tiesiog jos neturiu, kad pamatuoti.... O Maxi kazkiek paminksteja, jei isskalbi, zinoma....
labai Jums aciu uz issamius atsakymus
Komplektukas krikštynoms su skraistele
QUOTE(villyte @ 2011 06 17, 09:23)
O cia is Summer siulai megzta virbalais (vaseliu nerti man jie per stori), bet siulas su viskoze, graziai krenta ir blizgesi turi
villyte - visi darbeliai neapsakomai gražūs
o sakykit, gal galėtumėt pasidalinti kaip šitą komplektuką mezgėt? Schema ar aprašymą... Aš savo pipirui noriu nusimegzti/nusinerti rūbelius krikštynoms, bet niekaip neišsirenku. O va šitas Jūsų darbas man LAAAAABAAI patiko...
Ir dar, kaip Jūs klynuką darot? Išimat kažkiek akių? Gal galit parašyti, pavyzdžiui kiek sakykim užsidedat klešnytei ir paskui kiek/kaip išleidžiat.
Iš anksto dėkoju!!!!