QUOTE(Čyzzz @ 2011 06 16, 22:31)
as tai is lietuviskos Vernito medvilnes tokiems maziukams neriu ir mezgu - jie minksti, svelnus, lengvi ir labai labai balti. Maxi man siek tiek kietesni ir siurkstoki (labiau tinka, kai nori pusta suknele padaryti). Dar panasus i Vernito yra italiski tokie siuliukai, bet nebepamenu pavadinimo tiksliai - plonuciai ir irgi tokie pat minksti ir balti.

Stai sitos virsusmegztas virbalais is Vernito, o apacia nerta is tu italisku (virsus storesniais siulais, nes mezgimui siek tiek reikia storesniu, o apacia nerta vaseliu is plonesniu). baltumas ir siulas visiskai nesiskiria - atrodo, kaip tie patys siulai
sita taip pat is Vernito, tik skraiste ir skrybelaite is Maxi (baltumas labai panasus), nes reikejo stangresniu siulu skraistei ir skrybelei
O cia berniukui is tu paciu Vernito virbalais
O cia is Summer siulai megzta virbalais (vaseliu nerti man jie per stori), bet siulas su viskoze, graziai krenta ir blizgesi turi
O cia dar tokie rusiski "Malva" siuliukai man labai faini - medvilne su viskoze ir sukimas toks siek tiek "garbanotas", tai tokie sventiski su blizgesiu atrodo, kai nusineria
Va cia is Maxi, kai noreta pustuma isgauti