Zydraake - tikslas grazhiai, tvarkingai nufotografuoti SAVO (tavo I mean) vaikus i seimos albuma - seniai pasiektas. ziurint ko pati nori? eiti toliau? pirmyn. bet jei jauti spaudima ir pasimetei, neverta del to sielvartauti. as pati save prie meninkiu "rasau", bet ilgainiui pamaciau, kad esu visishkai nevykele, kuo toliau, tuo lengviau, nebesiparinu, yra kaip yra, nesipleshau, negrauziu saves, kad i rankas fotiku nepaemiau menesius (kas anksciau buvo dazhnai, esdavau tiesiog save, kad stoviu vietoj), be to, jauciu, kaip reikia tobulesnes technikos, kuriai man paprasciausiai gaila pinigu, prioritetai kitokie, nors, patikek, kaip svajoju apie 50mm 1.4, 60d.. bet matau, kad visko gyvenime turet negaliu. todel as manau, kad jei yra talentas, jis atsiskleis, pamazhu, visko ishmokstama, as nebelenktyniauju pati su savim.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 16, 19:08)
Bizyte, labai fainą suknelė, juodai baltose foto gražiai atrodo. Šita būtent foto kur įkėlei patiko
man patiko Bizytes sie kadrai, jau matosi savotishkas stiliukas. nors retai, bet Bizyte vis maloniai nustebina, patinka man Tavo darbai.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 17, 12:07)
Va cituoju-
nuostabi citata. zinok as ja priemiau ir ne tik kaip apie fotografavima. kazhkaip labai man tinka.
QUOTE(rG @ 2011 06 16, 20:37)
O aš po eilinio egzamino, liko paskutinis kitą savaitę. Gyvensiu Gero vakarėlio.
laikykis, nebedaug liko