Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 10:13)
gal nuotraukas pasui? biggrin.gif

nu jo, nes žmonės šiaip ar taip jomis patenkinti nebus, o nuotraukos reikia biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, ziogas lb patiko smile.gif ta zalia spalva tokia sodri ir tikrai atrodo, akd fotografuota juodam fone drinks_cheers.gif

Kaciukas taip pat lb meilas, bet aisku uzpakalio tai irgi noretusi smile.gif

Vsio, einu krautis daiktus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 17, 10:14)
Galiu pasakyt, kad man vaikus fotografuot yra NEREALIAI sunku. f
na, taip, man to gali nesakyti biggrin.gif Man širdį skauda, kad mano vaikas lieka dažnai nenufotografuotas ar be fokuso, nes variklis uodegoj, ne kitaip doh.gif

QUOTE(chimera @ 2011 06 17, 10:15)
Jetau... nu man tai atrodė, kad bent jau mokytis ant žolyčių geriausia, tai ant ko tada mokytis?  doh.gif biggrin.gif  Vaikai juda, nors ir gražūs, žolytės ir juda ir neidomu biggrin.gif kas lieka...  g.gif Suaugę gali ir nejudėt, ale ne visi gražūs  biggrin.gif
O kam tau žinot ką lengviausia. Imi ir fotografuoji, rodai čia, gauni kritikos, padėkoji, išanalizuoji klaidas, ir toliau fotografuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 11:17)
O kam tau žinot ką lengviausia. Imi ir fotografuoji, rodai čia, gauni kritikos, padėkoji, išanalizuoji klaidas, ir toliau fotografuoji biggrin.gif

Ne nu.... čia šiaip retoriškai susimačiau... biggrin.gif Užtai kad paneigėt mano isivaizduojamus mitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 10:17)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

fotografuoji tai kas tau arčiausiai širdies smile.gif kiekvienas žanras turi savų niuansų, ir neįmanoma pasakyt, ką fotografuot lengva/sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 17, 11:14)
Galiu pasakyt, kad man vaikus fotografuot yra NEREALIAI sunku.

Aš galvoju, kad galbūt klaidingai pradėjau nuo savų vaikų, nes jų energija, mano nesugebėjimas nufotografuoti...nusviro rankos...

QUOTE(chimera @ 2011 06 17, 11:15)
Jetau... nu man tai atrodė, kad bent jau mokytis ant žolyčių geriausia, tai ant ko tada mokytis?  doh.gif biggrin.gif  Vaikai juda, nors ir gražūs, žolytės ir juda ir neidomu biggrin.gif kas lieka...  g.gif Suaugę gali ir nejudėt, ale ne visi gražūs  biggrin.gif

Suaugę dar manau gali būti bais įnoringi biggrin.gif Ir aš pvz. bijau prašytis ką nors fotografuoti ax.gif

Atsakyti
Labos 4u.gif

taip niekas ir nepasisakė apie trečią ND, tai keliu dar kartą
user posted image

Beje, kaip įkelti čia foto iš flicr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 17, 10:32)
Labos 4u.gif

taip niekas ir nepasisakė apie trečią ND, tai keliu dar kartą

Beje, kaip įkelti čia foto iš flicr? 4u.gif

viskas gerai thumbup.gif

o dėl flickr- spaudi su dešiniu, copy img adress, ir spaudi tada čia rašanr žinutę img ikoną, ir įkopijuoji nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Plumerija nemačiau anskčiau mastau.gif
Viskas ok.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 17, 10:25)
Aš galvoju, kad galbūt klaidingai pradėjau nuo savų vaikų, nes jų energija, mano nesugebėjimas nufotografuoti...nusviro rankos...
Suaugę dar manau gali būti bais įnoringi biggrin.gif Ir aš pvz. bijau prašytis ką nors fotografuoti ax.gif

Aš irgi. Nei matau klaidų kai ją nufotografuoju, o net ir įsivaizduodama niekaip nesugebu prikalbinti, sugalvoti ką nors (ribotos galimybės daug kame). Tai visai buvau nusivylus, nu konkrečiai. Maniau, esu nevykėlė pati didžiausia biggrin.gif

Dabar manau, kad tiesiog nemoku fotografuot mažo vaiko ir dzin. Yra kitų kelių.

Ir dabar pamačius gerą vaizdą, net pagalvoju apsimoka čia traukti tą fotiką ar ne biggrin.gif Ir nors žinau,kad neapsimoka, ištraukiu doh.gif Ai, maža kas, o gal bus gražiai. Tik liūdna būna kai gražus kadras, o fokusas išbėgo. Gal kada išeis.

Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 11:36)
viskas gerai  thumbup.gif

o dėl flickr- spaudi su dešiniu, copy img adress, ir spaudi tada čia rašanr žinutę img ikoną, ir įkopijuoji nuorodą  4u.gif

Ačiū, bandau 4 ND kelt iš flicr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 17, 11:32)

Mano nuomone, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 17, 10:38)
Ačiū, bandau 4 ND kelt iš flicr

gerai 4u.gif
Atsakyti