Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 10:38)
Kai as pernai atejau i tema-sulaukiau tylos.Pasisveikinau-tyla, ikeliau ND-tyla.Po kurio laiko, kai emiau siaip nuotraukas kelt, prasidejo komentarai.Pirma laika su manim kalbejo tik viena naujoke.Taigi suprantu tave, bet is kitos puses-jei nori ismokti, viska padarysi pati.Pati surasi literaturos, pati ziuresi nuotrauku galerijas, pati pramoksi PS.Kiek turesi noro ideti darbo-tiek ir ismoksi.

Va, suprato kazkas smile.gif . Siaip jo, pati stengiuosi daugiau, kiek jau turiu galimybiu, nedaug ju siuo metu.
Atsakyti
Nepykit, kad nepakomentuoju, nu tiesiog fiziškai nėr kada, ryt vakare prisėsiu, aptarsiu ką parašėt (tik dėl megztinio, jo, bandysiu klonuot, man jis maišo).

O čia, ką manot? Kai pažiūrėsit apačioj parašysiu komentarus biggrin.gif

user posted image

na, va pažiūrėjot biggrin.gif Jei nepažiūrėjot, dar pažiūrėkit biggrin.gif

Ar nekrinta į akis, nukirpta apačia? Ar nekrinta į akis žiauriai nuklonuotas viršus? Buvo baltas dangus.

Klausiu taip, nes užduodama prieš tai klausimus automatiškai verčiu mąstyt šita linkme. O man tiesiog žvilgsnio užtenka smile.gif Ačiū, mergaitės :*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 birželio 2011 - 12:43
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 21, 12:25)
is as zaidziau su lasiukais... dziaugiausi lietumi smile.gif

gražu smile.gif pirmoji graži smile.gif kitose kadravimas užkliuvo..
Atsakyti
pritariu Alabamai, jei ateini ir tikiesi kad visi puls ir rodys kaip ka daryt tai to net nereikia. Reikia paciai biski sikna zeme paraizyt tada iskart visai kitaip tas supratimas ateina... ir nereikia dar pamirst atkaklumo smile.gif
vistiek anksciau ar veliau pastebes tavo postus smile.gif
jei yra rimtas noras fotkint tai sioks toks ignoras tikrai neatpurtys, o jie to noro didelio nera tai kam kazkam svaistyt savo energija ir mokyt fotkint zmogu, kuris ne pakankamai motyvuotas...

netaikau niekam konkreciai ir neperetenduoju i tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 21, 12:17)
kaip mano burbuliukas  biggrin.gif

ryškumo trūksta ax.gif
Atsakyti
Ne nu ir pliurpaliukai jus... Pavargau skaityt ties 44p ir pasakiau gana... smile.gif Retokai parasau, bet ziuriu pasisuko tema apie spintu kratymus... o as kaip tik siuo metu kaiko ieskau smile.gif
Sayonara, Iskart i tave kreipiuosi, gal koki canona 85mm turi ir nori atsikratyt?

Nervas ima dabar... Kai jau apsisprendziau, kad noriu ir man reikia 85mm tai apskambinau visas LT pardes ir niekas jo neturi.... cool.gif Nesazininga taip.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 12:43)

As dar kirpciau:)Mergaites zvilgsnis:)
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 21, 12:44)

jei yra rimtas noras fotkint tai sioks toks ignoras tikrai neatpurtys, o jie to noro didelio nera tai kam kazkam svaistyt savo energija ir mokyt fotkint zmogu, kuris ne pakankamai motyvuotas...

Nuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 21, 12:41)
Vel pasikartosiu, jog rasau tik savo nuomone, bet kai as dariau ir rodziau namu darbus tai gal tik viena mergina kazka parase. Rodziau keleta nuotraukyciu savo, i pora kazkas reagavo kazkaip, bet i kita tai pasoliuc jokio zodelio. Juk kritikuojat ir prastesnes nuotraukas cia, juk taip ir mokomes is savo ir kitu klaidu. Bet paskutiniu metu naujokems matau padedat  smile.gif . Ai, bet cia tik siaip tapt kitko as, demesio matyt truksta  lotuliukas.gif

namų darbams- vieno komentaro sočiai smile.gif aš jei pamatau, kad kažkas pakomentavo nd- daugiau nebekomentuoju, koks tikslas tą patį rašyt? jei kažkas praleido ir nepakomentavo, reikia priminti, ar dar kartą paprašyti kad kas pakomentuotų smile.gif

aš stengiuosi komnetuoti, bet būna nekalbadienių, ir nekomentuoju.. kaip sakant, niekas čia nėra įpareigotas smile.gif

šiaip reikia nesidrovvėt pakartotinai paprašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 21, 12:48)
Ne nu ir pliurpaliukai jus... Pavargau skaityt ties 44p ir pasakiau gana... smile.gif Retokai parasau, bet ziuriu pasisuko tema apie spintu kratymus... o as kaip tik siuo metu kaiko ieskau smile.gif
Sayonara, Iskart i tave kreipiuosi, gal koki canona 85mm turi ir nori atsikratyt?

Nervas ima dabar... Kai jau apsisprendziau, kad noriu ir man reikia 85mm tai apskambinau visas LT pardes ir niekas jo neturi....  cool.gif  Nesazininga taip.... schmoll.gif

bijau, kad jei turėčiau, tai nebūtų tas daiktas, kurio skubėčiau atsikratyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 21, 12:29)
Aha, ziuri, grozisi, stebiesi profesionalumu. Jei ir istrauki kokia fotke savo drebanciom rankom ir sirdim, ikeli cia ir nesulauki jokio komentaro...tai ir pasidarai atitinkamas isvadas...Siaip mazokai naujokems pagalbos ir patarimu cia, as kalbu is savo varpines jei ka  rolleyes.gif

ju atsiras su laiku daugiau. Tiesiog buna ideda namu darbus ir paskui dingsta po savaites, man gaila laiko komentuot kol zmogus neaisku ar ne vienadienis. Beto kartais tyla irgi kazka reiskia. Arba gerai, arba taip blogai kad tiesiog nesinori sakyt kad suduka idejo blush2.gif O dabar butent siuo momentu tiesiog truksta laiko...

rG, o tu skrybelta moteri nebandeti grynai JB daryti? Butu idomu paziuret smile.gif Siaip fainai:) Kaip ir antroji, graziai nuklonavai, nepasistebi wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti