Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chimera @ 2011 06 17, 10:00)
Nu galbūt... Bet man kažkaip atrodo, kad lengviausia fotkint gamtą, nejuda biggrin.gif gražu, kaip nori prieini ir nufotkini, o dėl idomumo tai nesusimasčiau  g.gif  Įsisvaizduoju, kad gražu, nes man gražu  blush2.gif

Oi ne, nemanau... Išvis dabar galvojau ir galvojau, ką fotografuoti lengva kas nors pasakykit biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 16, 23:34)
Žaidimui Dvi spalvos

Patiko, o žiogo norėčiau daaaaaaaaar arčiau, turėtų būti tikras gražuolis:)

QUOTE(chimera @ 2011 06 17, 10:39)
Gal galiu ir aš parodyt vieną foto? Suprantu, kad čia nėra ką komentuot, o beto aš kokas esu gėlyčių ir žolyčių foto lygmeny biggrin.gif

Tamsu man, horizonto linija tikrai erzina, nes toks jausmas, kad pumpurai nepatogiai ant jos padėti.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 09:41)
Sunku pasakyti, vika, nes per mažos nuotraukos.

Refresh, aš nemėgstu kačių, bet šis fainas, toks liūūūūdnas. Pasturgalio gaila smile.gif

va...

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Egzo @ 2011 06 17, 10:54)
smile.gif  laukia smagi patirtis. Manau tiesiog gaudyk momentus, nuotaikas, ir bus gerai. Imetu nuoroda vieno fotografo, kuris gyvunelius fotografuoja, gali pasizvalgyti  mirksiukas.gif
http://www.shinepetphotos.com/

4u.gif aciu. Bandysim issunkt viska ka galima, su mano patirtim ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 17, 11:36)
Jei netycia pamatytum sita ponia tai paprasyk kokiu nors kontaktu ok?

butinai smile.gif
Atsakyti
Ale, rimtai, kai pasakėt, tai sutinku su viskuo, bet šiaip reiškia mano akis dar visiškai žabala ... doh.gif
Atsakyti
aš dabar irgi augalus fotkinu kol su vaiku ant adialo voliojuosi- nebelieka daugiau su juo ką man fotkint biggrin.gif tai bent jau taip patenkinu savo aistrą fotografijai smile.gif žodžiu, vis dėl to ruošiu seriją, tikiuosi kitą savaitę galėsiu parodyt, nes noriu pateikt visiškai kitaip nei įprasta, tai teks fotoshopą prievartaut biggrin.gif ir dar texturų noriu pati pasidaryti, nes kažkaip man ranka nebekyla naudot iš intero nemokamų teksturų, nes po to man toks jausmas būna, kad pusė nuotraukos ne mano yra daryta biggrin.gif
radau juostelę kuri išfotkinta nežinau kiek dešimtmečių gulėjo, tai nešiu ryškint biggrin.gif jei nieko nesigaus, tai sakau gal teksturom išeis ten iš tos juostos panaudot smile.gif žodžiu- neturiu galimybės lakstyt po fotosesijas žmonių fotografuot, tai vakar nusprendžiau, kad eksperimentais užsiiminėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 11:01)
Oi ne, nemanau... Išvis dabar galvojau ir galvojau,  ką fotografuoti lengva kas nors pasakykit biggrin.gif  lotuliukas.gif

NIEKO biggrin.gif
Atsakyti
Svajone Mūsų, Žydraake ačiū smile.gif Kai turėsiu makro žiedus, bus žiogas ir arčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vika, pažiūrėjau su PS, negerai abu, trūksta

Atsidarau nuotrauką photoshope, tada spaudi ant šito ženklo user posted image
tada spaudi ant spalvos nuotraukoje baltos
ir žiūri skaičiukus štai čia user posted image

Jie pas tave net 200 nesiekia, o turi būti apie 250-255, nepamenu tiksliai. pas mane rodo 255 nuotraukoj vienoj, matosi, kad spalva balta, nešviesinta.

Čia patikslins kitos, šviesinau, net ne tame esmė, t. y. ne tamsume, o kitų spalvų nesusigaudau, t.y. kaip suprasti ar mėlynuoja ar žaliuoja ir pan.

Lauk kitų komentarų, nes bijau, kad klystu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 birželio 2011 - 10:11
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 09:57)
Na, sunku fotografuoti, kad būtų įdomu. Jei neįdomu, tai bent kokybiška turėtų būti 4u.gif  Nežinau, man nufotografuoti įdomiai augalą yra labai sunku.

tikrai nėra lengva doh.gif nes turi kokybiška būt, ir kompoziciškai žiūrėtis turi.. aišku, jei kas kliūna, gali apravėt, bet kokybę išgaut - tai man didžiausia mistika doh.gif aš makro obj neturiu, tai su close up +2 filtru ant 50-tuko fotkinu, nu kas gaunasi, tas gaunasi... doh.gif užknisa, kai vėjas pučia, ir augalas juda, tada ryškumą sunku pagaut doh.gif nepasakysi- augalėli- nemaskatuok biggrin.gif čia panašiai tada gaunasi, kaip su vaikų fotogtrafavimu, tik iš paskos nereikia lakstyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 10:01)
Oi ne, nemanau... Išvis dabar galvojau ir galvojau,  ką fotografuoti lengva kas nors pasakykit biggrin.gif  lotuliukas.gif

gal nuotraukas pasui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 10:12)
tikrai nėra lengva  doh.gif  nes turi kokybiška būt, ir kompoziciškai žiūrėtis turi.. aišku, jei kas kliūna, gali apravėt, bet kokybę išgaut - tai man didžiausia mistika  doh.gif  aš makro obj neturiu, tai su close up +2 filtru ant 50-tuko fotkinu, nu kas gaunasi, tas gaunasi...  doh.gif  užknisa, kai vėjas pučia, ir augalas juda, tada ryškumą sunku pagaut  doh.gif  nepasakysi- augalėli- nemaskatuok biggrin.gif čia panašiai tada gaunasi, kaip su vaikų fotogtrafavimu, tik iš paskos nereikia lakstyt  lotuliukas.gif

Aš tai kažkaip IMHO (biggrin.gif ) nemanau, kad macro gali gelbėti. Kai neturi akies, tai neturi. Kai pagauni tai pagauni. Kalbu ne apie žiedų faktūras ir t. t. čia jau be abejo, objektyvą keist reikia.

O dėl vėjo, taip, dažnai man taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 10:01)

Galiu pasakyt, kad man vaikus fotografuot yra NEREALIAI sunku. fotografavau savo facebook konkurso nugaletoja- 1.7men berniuka. jis turbut ne sekundei nebuvo sustojes, visur lakste, duko, apsikarstydavo kazkokiais pagaliais ir ant zemes besimetanciom siukslem, nuolat nusisukdavo nuo saules, o jei ir atsisukdavo, tai jam ta saule lb nepatikdavo, visas susiraukdavo. Pamates mane su fotoparatu keistai ziuredavo, kazko jam nepatiko mano pentax'as biggrin.gif zodziu, nuotykiu apturejau iki soties. tik speju sufokusuot, o jis jau kitam gale kazkur laksto biggrin.gif baisiausia, kad tevai labai laukia super nuotrauku is fotosesijos. lotuliukas.gif oi baisu man, baisu biggrin.gif
Atsakyti
Jetau... nu man tai atrodė, kad bent jau mokytis ant žolyčių geriausia, tai ant ko tada mokytis? doh.gif biggrin.gif Vaikai juda, nors ir gražūs, žolytės ir juda ir neidomu biggrin.gif kas lieka... g.gif Suaugę gali ir nejudėt, ale ne visi gražūs biggrin.gif
Atsakyti