RKriste, mano Canon PowerShot SX110 IS tai ND iveikiau. ir sedziu cia, skaitau, kai ka parodau kartais
QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 11:29)
Šiaip šis fotikas turi pakankamai daug galimybių ir išspausti iš jo tikrai įmanoma nemažai bet man su juo nikaip nepavyko, kai reikėjo tris skirtingus objektus sufokusuot ir nežinau ar įmanoma tai padaryti...gal kažkaip ir įmanoma..geriausiai bokeh gaudavosi kai už objekto būdavo daug erdvės fotkinant prizoominus.
padidii ryškumo zoną- skaičių esantį prie F, ir susifokusuoja nebent nori sufokusuot kažkaip kitaip su siaura ryškumo zona, kas prieštarauja fizikos dėsniams
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 12:55)
padidii ryškumo zoną- skaičių esantį prie F, ir susifokusuoja nebent nori sufokusuot kažkaip kitaip su siaura ryškumo zona, kas prieštarauja fizikos dėsniams
Taip, bet tokio efekto kaip su veidrodiniu niekaip neišgausi ir tokio ryškaus skirtumo tarp to objekto, kuris ryškumo zonoje yra ir neryškumo, nėra
Ką manot?
Baltas megztinis matosi, gerai būtų nuklonuot, bet greitai nespėjau...
Baltas megztinis matosi, gerai būtų nuklonuot, bet greitai nespėjau...
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 13:11)
norėtųsi daugiau skrybelės "brylių", nes matosi, kad jie itin gražiai turi riestis. šiaip gražu, man asmeniškai, vintage inspired dvasia tokia
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 12:11)
KUR rasti tokia skrybele?As kaip tik tokia nuotrauka galvoju daryt ryt.Megstinis kliuna siek tiek, bet siaip like:)
QUOTE(Almost @ 2011 06 21, 12:12)
norėtųsi daugiau skrybelės "brylių", nes matosi, kad jie itin gražiai turi riestis. šiaip gražu, man asmeniškai, vintage inspired dvasia tokia
Gali būt toks variantas, dariau, atrodo visai gražiai, daug detalių tik.
Bet va šis irgi įdomu. Nes truputį paslaptingiau nukirptas.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 12:13)
KUR rasti tokia skrybele?As kaip tik tokia nuotrauka galvoju daryt ryt.Megstinis kliuna siek tiek, bet siaip like:)
Neįsivaizduoju, aš jos nelabai pažįstu
gerai, merginos, bus ačiū jei kas pakomentuos, turiu bėgti
kaip mano burbuliukas
QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 13:13)
gi ju dabar pilna ir rimi yra, ir jauciu kokiam turguj rastum. dabar gi ju bumas
QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 12:04)
Taip, bet tokio efekto kaip su veidrodiniu niekaip neišgausi ir tokio ryškaus skirtumo tarp to objekto, kuris ryškumo zonoje yra ir neryškumo, nėra
čia labiau gal ne nuo veidrodžio priklauso, o nuo objektyvo, kuris uždėtas ant fotiko..