Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

RKriste, mano Canon PowerShot SX110 IS 4u.gif tai ND iveikiau. ir sedziu cia, skaitau, kai ka parodau bigsmile.gif kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 11:29)
Šiaip šis fotikas turi pakankamai daug galimybių ir išspausti iš jo tikrai įmanoma nemažai  biggrin.gif bet man su juo nikaip nepavyko, kai reikėjo tris skirtingus objektus sufokusuot  biggrin.gif  ir nežinau ar įmanoma tai padaryti...gal kažkaip ir įmanoma..geriausiai bokeh gaudavosi kai už objekto būdavo daug erdvės  fotkinant prizoominus.

padidii ryškumo zoną- skaičių esantį prie F, ir susifokusuoja smile.gif nebent nori sufokusuot kažkaip kitaip su siaura ryškumo zona, kas prieštarauja fizikos dėsniams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 12:55)
padidii ryškumo zoną- skaičių esantį prie F, ir susifokusuoja smile.gif  nebent nori sufokusuot kažkaip kitaip su siaura ryškumo zona, kas prieštarauja fizikos dėsniams biggrin.gif

Taip, bet tokio efekto kaip su veidrodiniu niekaip neišgausi ir tokio ryškaus skirtumo tarp to objekto, kuris ryškumo zonoje yra ir neryškumo, nėra smile.gif
Atsakyti
Ar esat kuri nors per dvi dienas tris krikstynas turejusios? Gyvos likot? ar bent dvi krikstynas per viena diena?
Atsakyti
Ką manot?

user posted image

Baltas megztinis matosi, gerai būtų nuklonuot, bet greitai nespėjau...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 13:11)
Ką manot?

norėtųsi daugiau skrybelės "brylių", nes matosi, kad jie itin gražiai turi riestis. šiaip gražu, man asmeniškai, vintage inspired dvasia tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 12:11)
Ką manot?
user posted image

Baltas megztinis matosi, gerai būtų nuklonuot, bet greitai nespėjau...

KUR rasti tokia skrybele?As kaip tik tokia nuotrauka galvoju daryt ryt.Megstinis kliuna siek tiek, bet siaip like:)
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 21, 12:12)
norėtųsi daugiau skrybelės "brylių", nes matosi, kad jie itin gražiai turi riestis. šiaip gražu, man asmeniškai, vintage inspired dvasia tokia  smile.gif

Gali būt toks variantas, dariau, atrodo visai gražiai, daug detalių tik.
Bet va šis irgi įdomu. Nes truputį paslaptingiau nukirptas.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 12:13)
KUR rasti tokia skrybele?As kaip tik tokia nuotrauka galvoju daryt ryt.Megstinis kliuna siek tiek, bet siaip like:)

Neįsivaizduoju, aš jos nelabai pažįstu biggrin.gif

gerai, merginos, bus ačiū jei kas pakomentuos, turiu bėgti 4u.gif
Atsakyti
kaip mano burbuliukas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 13:13)

gi ju dabar pilna wink.gif ir rimi yra, ir jauciu kokiam turguj rastum. dabar gi ju bumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 12:04)
Taip, bet tokio efekto kaip su veidrodiniu niekaip neišgausi ir tokio ryškaus skirtumo tarp to objekto, kuris ryškumo zonoje yra ir neryškumo, nėra  smile.gif

čia labiau gal ne nuo veidrodžio priklauso, o nuo objektyvo, kuris uždėtas ant fotiko..
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 13:11)
Ką manot?

Man gražu smile.gif
Atsakyti