Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 10:58)
na skirtųsi fokusavimo vietos kaip pirmam nd. na bet bandysiu toliau, teks stiprinti savo kantrybę  biggrin.gif

Pastaruosius šios temos puslapius perskaityk 4u.gif
Atsakyti
na rG aš žiūrinėjau kaip ten kas, tai mačiau, kad tikrai daug galima biggrin.gif bet kai pačiai nesisekė, tai išgaravo iš galvos matyti pavyzdžiai, tai sunerimus ir klaust ėjau biggrin.gif na nieko išmoksiu, daug laiko dar turiu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 12:00)
Pastaruosius šios temos puslapius perskaityk  4u.gif

didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 11:01)
na rG aš žiūrinėjau kaip ten kas, tai mačiau, kad tikrai daug galima  biggrin.gif  bet kai pačiai nesisekė, tai išgaravo iš galvos matyti pavyzdžiai, tai sunerimus ir klaust ėjau  biggrin.gif  na nieko išmoksiu, daug laiko dar turiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, šioje temoje, pastaruosiuose puslapiuose kalba apie perkadravimą, kaip tik to paties klausė naujokės smile.gif

Matau, susigaudei biggrin.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 birželio 2011 - 11:03
bet kiek naujų merginų atsirado bigsmile.gif kokis kelis mėnesius nebuvo naujų, ir paskutinę savaitę kaip pasipylė, taip pasipylė bigsmile.gif kokių 10 ko gero biggrin.gif smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 12:05)
bet kiek naujų merginų atsirado  bigsmile.gif  kokis kelis mėnesius nebuvo naujų, ir paskutinę savaitę kaip pasipylė, taip pasipylė  bigsmile.gif  kokių 10 ko gero  biggrin.gif  smagu smile.gif

o paskui visos nubyra biggrin.gif
Atsakyti
Labukas blush2.gif

As vel neduosiu ramybes su raw konvertavimu i jpg neprarandant kokybes doh.gif savaitgali buvau vestuvese tai fotografo uzklausiau kokia programa tai padaryti, sako jei canonas tai su Digital Photo Professional konvertuoja, tik dar biski pazaist reikia po konvertavimo. Nu taip ir yra, jei fotkes ziuriu per sia programa kokybe super, nu bet jei atsidarau per picasa ar windows photo viewer tai kokybes neberasta g.gif Pagalvojau, o gal cia su tais mano nuotraukiu vieweriais kazkas negerai? g.gif Kazkokia neviltis apima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 06 21, 11:15)
Labukas  blush2.gif

As vel neduosiu ramybes su raw konvertavimu i jpg neprarandant kokybes  doh.gif  savaitgali buvau vestuvese tai fotografo uzklausiau kokia programa tai padaryti, sako jei canonas tai su Digital Photo Professional konvertuoja, tik dar biski pazaist reikia po konvertavimo. Nu taip ir yra, jei fotkes ziuriu per sia programa kokybe super, nu bet jei atsidarau per picasa ar windows photo viewer tai kokybes neberasta  g.gif  Pagalvojau, o gal cia su tais mano nuotraukiu vieweriais kazkas negerai?  g.gif Kazkokia neviltis apima  doh.gif

taip tikrai, view'eris grybauja, aš irgi vargau, kol daėjo kame kampas, naudoju FSViewer ir gerai rodo dabar wink.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 21, 11:14)

aha, kantrybės neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 11:20)
taip tikrai, view'eris grybauja, aš irgi vargau, kol daėjo kame kampas, naudoju  FSViewer ir gerai rodo dabar wink.gif
Papildyta:
aha, kantrybės neturi biggrin.gif

Nu aciu D visa nakti pragalvojus ir galva pralauziuas daejos kas gali buti biggrin.gif Aciu 4u.gif
Per savaitgali bandysim persikraustyti, tai gal kita savaite ir prie ND prisesiu bigsmile.gif taip rankos dabar jau niezti, ale ner kada dar ax.gif
Atsakyti

Aha, net aš pastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 11:45)
sveikos  smile.gif

jau antra diena bandau susipažinti su savo naujuoju fotoaparatu. ir bandžiau mokintis pagal jūsų namų darbus. bet va bėdelė, kad nesigauna. paskaičiau kokius turit fotoaparatus, tai kilo mintis gal čia man net neįmanoma, nes mano ne veidrodinis... turiu Canon PowerShot S5 IS. jei galit padėkit ir paaiškinkit ar čia aš gerai galvoju ar man toliau bandyt jį perprast ir įveikt namų darbus  4u.gif

Šiaip šis fotikas turi pakankamai daug galimybių ir išspausti iš jo tikrai įmanoma nemažai biggrin.gif bet man su juo nikaip nepavyko, kai reikėjo tris skirtingus objektus sufokusuot biggrin.gif ir nežinau ar įmanoma tai padaryti...gal kažkaip ir įmanoma..geriausiai bokeh gaudavosi kai už objekto būdavo daug erdvės fotkinant prizoominus.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 21, 12:14)

Nenubyra, tik atostogaut isvaziuoja, bet grizta ir skaito, skaito, ziuri, grozisi lotuliukas.gif bet nubyret cia lengva pas jus doh.gif kai pamatai kai kuriu darbus tai suvoki, kad greiciausiai tik kitam gyvenime gal pasieksi toki lygi lotuliukas.gif
Atsakyti

Aga, mazai kuri lieka. smile.gif
Atsakyti