Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 10:58)
nieko nenusistačiau smile.gif jei būčiau kažką ne taip nustačius, tai visada AF grybautų, o čia kartais sufokusuoja, kartais nušoka fokusas- tiesiog negaliu AF pasitikėti, nes 50/50 patiako arba nepataiko...

tai gal mazas f buna, gal islaikymas ilgas. as tai judanciu nemoku fotkint ir jei prietema.. va tada man nusoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 21, 10:18)
tai gal mazas f buna, gal islaikymas ilgas. as tai judanciu nemoku fotkint ir jei prietema.. va tada man nusoka smile.gif

ne dėl to, galiu prie f5.6 fokusuot šviesią dieną, prie normalaus išlaikymo, ir fokusas nušoka, kažkas grybauja ten..
Atsakyti
Dalyja, be reikalo taip nuogąstavai dėl fotosesijos - visumoj šauniai susitvarkei. Puikiausiai gali fotografuoti ir žmones, ne tik augalėlius wink.gif

Alabama, jeigu teisingai įsivaizduoju, tai tos gėlės vadinasi eustomos.
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 21, 10:28)

Alabama, jeigu teisingai įsivaizduoju, tai tos gėlės vadinasi eustomos.

Ot tau aciu dideliausias:*
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 20, 22:28)
na taip tolokai  rolleyes.gif  bet mes bunam gn daznai Osle sveciuojames pas draugu  ax.gif

isiskaityk gerai,nes  jau aiskiau ir but negali  mirksiukas.gif

O tai tada gal ir sumeetinsim kadanors wink.gif

Taip bandysiu dar siandien pastudijuot naudojimosi vadova ir isiskaityti ka ten paraset apie ta perkadravima ax.gif

Laba diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enara: 21 birželio 2011 - 10:40
sveikos smile.gif

jau antra diena bandau susipažinti su savo naujuoju fotoaparatu. ir bandžiau mokintis pagal jūsų namų darbus. bet va bėdelė, kad nesigauna. paskaičiau kokius turit fotoaparatus, tai kilo mintis gal čia man net neįmanoma, nes mano ne veidrodinis... turiu Canon PowerShot S5 IS. jei galit padėkit ir paaiškinkit ar čia aš gerai galvoju ar man toliau bandyt jį perprast ir įveikt namų darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 10:45)
sveikos  smile.gif

jau antra diena bandau susipažinti su savo naujuoju fotoaparatu. ir bandžiau mokintis pagal jūsų namų darbus. bet va bėdelė, kad nesigauna. paskaičiau kokius turit fotoaparatus, tai kilo mintis gal čia man net neįmanoma, nes mano ne veidrodinis... turiu Canon PowerShot S5 IS. jei galit padėkit ir paaiškinkit ar čia aš gerai galvoju ar man toliau bandyt jį perprast ir įveikt namų darbus  4u.gif

Viskas gerai, gali bandyti. Turi gautis visi namų darbai (tik nežinau kaip su lašeliais).
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 10:45)
sveikos  smile.gif

jau antra diena bandau susipažinti su savo naujuoju fotoaparatu. ir bandžiau mokintis pagal jūsų namų darbus. bet va bėdelė, kad nesigauna. paskaičiau kokius turit fotoaparatus, tai kilo mintis gal čia man net neįmanoma, nes mano ne veidrodinis... turiu Canon PowerShot S5 IS. jei galit padėkit ir paaiškinkit ar čia aš gerai galvoju ar man toliau bandyt jį perprast ir įveikt namų darbus  4u.gif

labas smile.gif

šis fotoparatas turi visas galimybes 4u.gif
Atsakyti
Nors pamenu, lašeliai ne krintantys išeina kuo puikiausiai (super macro). O kaip krintantys bijau pasakyti.
Atsakyti
oo didelis ačiū, pradžiuginot 4u.gif tai bandysiu tad toliau, matyt dar neperkandu ką reikia keist ir kaip, kad man skirtusi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 11:53)
Nors pamenu, lašeliai ne krintantys išeina kuo puikiausiai (super macro). O kaip krintantys bijau pasakyti.

na kiek internete žiūrinėjau turėtų gautis, bet turbūt ką jau fotoaparatas sugeba dar nereiškia, kad ir man tai pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 10:54)
oo didelis ačiū, pradžiuginot 4u.gif  tai bandysiu tad toliau, matyt dar neperkandu ką reikia keist ir kaip, kad man skirtusi  blink.gif

Kas skirtųsi? Šiaip ten tikrai paprastas valdymas, su veidrodiniu nėra ką lyginti. Instrukcija tikrai padės Tau. Bandyk, žaisk ir pavyks. Dvi dienas tik teturi.
Papildyta:
QUOTE(RKriste @ 2011 06 21, 10:56)

na kiek internete žiūrinėjau turėtų gautis, bet turbūt ką jau fotoaparatas sugeba dar nereiškia, kad ir man tai pavyks  biggrin.gif
Na, Tu klausei ar apskritai su šiuo fotoaparatu pavyks, va pati žinojai, kad gali pavykti biggrin.gif Tai tiek žinių, nuo tamstos priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 11:56)
Kas skirtųsi? Šiaip ten tikrai paprastas valdymas, su veidrodiniu nėra ką lyginti. Instrukcija tikrai padės Tau. Bandyk, žaisk ir pavyks. Dvi dienas tik teturi.

na skirtųsi fokusavimo vietos kaip pirmam nd. na bet bandysiu toliau, teks stiprinti savo kantrybę biggrin.gif
Atsakyti