Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Daug čia pripliurpėt, nesėsiu jau paksiatyti, visa savaitgali tualeta gasdinau doh.gif
Ačiū diev jau beveik sveika tai bandysiu enatitrūkt smile.gif
Neiliuke tavo reflektorius pas mane atsiliepk susitarsim kaip paisimt gali
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 06 21, 08:36)
ka gero isparduodi  biggrin.gif

reik inventorizuot per atostogas.. visko pas mane prikaupta.. doh.gif kai ko tikrai norėčiau atsisakyti, nes per kelis metus nė karto nepanaudojau, tik kaip chamiakas kišau į žandus, kaupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 08:31)

aš esu tinginė. nėra įkvėpimo - geriau visai nebefotkinu. idėjų nulis. rankos nekyla. vis dar nori keistis? aš tai noriu darbštumo ir ypač entuziazmo iš ko nors nusipirkti. nes technikos turiu pakankamai. reikėtų man jos truputį gal išsiparduoti biggrin.gif

Tai o kokie ten tie vaikiski batai, smulkiau prasyciau biggrin.gif
Parduok mamke:)arba liubiteli, jei turi rolleyes.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 21, 08:36)
Labryt, sapnavau šiąnakt, kad ėjau fotkinti Laukinę...daryt jos asmeninę FS, tai dievoooo kokia baisi boba atėjo, su bulvine nosim ir Merės Popins oldskūlinais rūbais  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  sapne tai buvau šoke, nes tikėjausi gražios jaunos ir protingos panois, o atėjo bobela  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 07:42)
reik inventorizuot per atostogas.. visko pas mane prikaupta.. doh.gif kai ko tikrai norėčiau atsisakyti, nes per kelis metus nė karto nepanaudojau, tik kaip chamiakas kišau į žandus, kaupiau biggrin.gif

ko noreciau tai skanerio epson uz 500 lt biggrin.gif jauciu drambliuko svajones uz tokia kaina gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 16:46)
Na o čia įkeliu kelias foto iš naujagimio FS  ax.gif

Pirmoji patiko, bet daryčiau kvadratą.

QUOTE(gotte @ 2011 06 20, 19:43)
Noriu paklausti, kuri geriau poza, šviesa ir apskritai nuotrauka:

user posted image

user posted image

Poza man gražesnė pirmoj foto, bet veidukas gražiau apšviestas antroje, bet antroje neskaniai žiūrisi poza ir tas lietvamzdis...toks be ryšio jo galas...

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 20, 20:05)
Jungiuos su pirmu ND.
Laukiu vertinimų ax.gif

Gerai.

QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 20, 22:35)

Gerai.
Atsakyti
aš tai svajoju apie vidutinio formato kamerą, o šiaip dar norėčiau, kad mano fotikas normaliai fokusuotų, tai naujo veidrodinio fotiko tada nenorėčiau biggrin.gif nes dabar žinokit, tokia šikna- fokusuoju dažniausiai su MF sad.gif nedaeina, ar objektyvas grybą pjauna, ar fotikas..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 09:42)

Matai..visos čia išsižiojusios laukiam inventorizacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 08:57)
aš tai svajoju apie vidutinio formato kamerą, o šiaip dar norėčiau, kad mano fotikas normaliai fokusuotų, tai naujo veidrodinio fotiko tada nenorėčiau biggrin.gif nes dabar žinokit, tokia šikna- fokusuoju dažniausiai su MF sad.gif nedaeina, ar objektyvas grybą pjauna, ar fotikas..

Tai pasireguliuokite fokusą.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 08:53)

VSIO, zenito su idealiu heliosu nebebėr biggrin.gif

ėėė, nu žioplys aš, mažiau miegot man reikia biggrin.gif jeigu dar kada būtų, tai pranešk, aš gal visai norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 06 21, 09:00)
Tai pasireguliuokite fokusą.

kaip jį pasireguliuot??
Atsakyti
Jus tikrai zinosit-kaip vadinasi tokios geles, panasios i roziu ir bijunu misini?Radau va paveiksliuka, ten kur tokios baltos

http://www_jovita_lt..._...&sessionId=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 21 birželio 2011 - 09:11
QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 08:49)
Tai o kokie ten tie vaikiski batai, smulkiau prasyciau
Parduok mamke:)arba liubiteli, jei turi

biggrin.gif nu turim visokių sūnaus batukų biggrin.gif biggrin.gif
mamkė neliečiama, liubiteliaus neturiu, turiu rankose pusbrolio yashica senutę, bet jis tikriausiai irgi nenorės parduoti. dar turiu vidutinio formato kiev'ą, bet aš jo nenoriu parduot smile.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 06 21, 08:50)
ko noreciau tai skanerio epson uz 500 lt . jauciu drambliuko svajones uz tokia kaina gaut

nu už 500 lt sunkiai..biggrin.gif o Tau siaurai ar siaurai ir plačiai reik?

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 08:57)
aš tai svajoju apie vidutinio formato kamerą, o šiaip dar norėčiau, kad mano fotikas normaliai fokusuotų, tai naujo veidrodinio fotiko tada nenorėčiau biggrin.gif nes dabar žinokit, tokia šikna- fokusuoju dažniausiai su MF . nedaeina, ar objektyvas grybą pjauna, ar fotikas..

jo, vidutinis formatas yra gerai. aš net muilinę turiu vidutinio formato, agfa isolette, labai elegantiška biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 08:59)
Matai..visos čia išsižiojusios laukiam inventorizacijos 

aha, jau matau lotuliukas.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 21, 09:05)
ėėė, nu žioplys aš, mažiau miegot man reikia. jeigu dar kada būtų, tai pranešk, aš gal visai norėčiau smile.gif

gerai smile.gif
Atsakyti