Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 08:14)
šis objektyvas yra specifinis, ir nereikia kaltinti nei fotiko, nei pačio objetyvo, suka tiek ant canon, tiek ant pentax, tiek ant sony, tiek ant nikon.. tiesiog reikia su juo mokėti fotografuoti, jis susuka antrą planą tik tam tikromis sąlygomis, t.y. kai antrame plane yra daug smulkių detalių (pvz medžių lapai), arba fonas yra labai margas.. efektas stipresnis ant pilno kadro, arba ant juostos..
o dėl fokusavimo atstumo, tai taip, jis tik nuo tam tikro atstumo fokusuoja smile.gif

Aš nieko ir nekaltinu. tik bandau išsiaiškint. be to, buvau iškart įspėta, kad būtent šitas konkretus, kurį turiu užsisukus dabar, veikia ne puikiausiai ir ožiuojasi.
O apie nuotolį, tai jis man kaip tik į tolį nefokusuoja, t.y. nuo tam tikro atstumo (kokių 2-3 m) negaliu sufokusuot į jokį toliau esantį daiktą.
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 06 21, 08:26)
Aš nieko ir nekaltinu. tik bandau išsiaiškint. be to, buvau iškart įspėta, kad būtent šitas konkretus, kurį turiu užsisukus dabar, veikia ne puikiausiai ir ožiuojasi.
O apie nuotolį, tai jis man kaip tik į tolį nefokusuoja, t.y. nuo tam tikro atstumo (kokių 2-3 m) negaliu sufokusuot į jokį toliau esantį daiktą.

hm.. tada ko gero sugedęs .. įtariu fokusavimo žiedas iki galo neatsisuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 07:53)
labos,

Papildyta:
VSIO, zenito su idealiu heliosu nebebėr biggrin.gif

Kuriai pasiūst dilgėlių puokštę? mad.gif Čia mūsiškė?

Kas yra mamka?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 09:17)
nori keistis? biggrin.gif

as gebejimus tik mazus turiu, tai tikrai noriu keistis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 21, 08:30)

Kas yra mamka?

ne Jūsiškė tongue.gif

mamiya smile.gif

brumbrumai, ai ai ai, kokios mes kuklios biggrin.gif rolleyes.gif
aš esu tinginė. nėra įkvėpimo - geriau visai nebefotkinu. idėjų nulis. rankos nekyla. vis dar nori keistis? aš tai noriu darbštumo ir ypač entuziazmo iš ko nors nusipirkti. nes technikos turiu pakankamai. reikėtų man jos truputį gal išsiparduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 birželio 2011 - 08:33
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 21, 08:30)

Kas yra mamka?

Mamiya wink.gif vidutinio formato juostinis tongue.gif

ot reiktų man... kažkada tikrai įsigysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 birželio 2011 - 08:32
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 08:28)
hm.. tada ko gero sugedęs .. įtariu fokusavimo žiedas iki galo neatsisuka  g.gif

Hm... nu gali visko būti. Nieko, vistiek jau nusprendžiau, kad pirksiu - patinka man taip ramiai su juo pavarlinėt, mažiau skubėjimo, daugiau kantrybės smile.gif
Tik reiks gerai apžiūrėt prieš perkant.
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 06 21, 08:32)
Hm... nu gali visko būti. Nieko, vistiek jau nusprendžiau, kad pirksiu - patinka man taip ramiai su juo pavarlinėt, mažiau skubėjimo, daugiau kantrybės smile.gif
Tik reiks gerai apžiūrėt prieš perkant.

jo, kai jie tokie nebrangūs, na tikrai jie verti kiekvieno savo cento , aš irgi kartais mėgstu pasižaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 21, 09:08)
o klausykit, mergaites reflektoriu daugiau uzsisakyt negalima?

Jei pirksit kas nors gal ir aš prisidėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 06 21, 06:32)
Tiesa, ar gali būti taip, kad tas heliosas fokusuoja tik kokius 2 m į priekį? Nes į priešais esantį namą (už kokių 20 m) sufokusuot tai be šansų. Brokas čia ar aš blondinė kažko nesuprantu?

ir mano nefokusuoja i toly smile.gif galvojau ir as kame reikalas , bet jis vistiek man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Labryt, sapnavau šiąnakt, kad ėjau fotkinti Laukinę...daryt jos asmeninę FS, tai dievoooo kokia baisi boba atėjo, su bulvine nosim ir Merės Popins oldskūlinais rūbais blink.gif doh.gif lotuliukas.gif sapne tai buvau šoke, nes tikėjausi gražios jaunos ir protingos panois, o atėjo bobela blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 07:31)
reikėtų man jos truputį gal išsiparduoti biggrin.gif

ka gero isparduodi biggrin.gif
Atsakyti