Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 08:53)
VSIO, zenito su idealiu heliosu nebebėr biggrin.gif

Dar ką nors pasiūlyk .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 07:55)
Dar ką nors pasiūlyk ..  biggrin.gif

aaaa.... galiu vaikiškus batus išparduot,. šitoj temoj žiūriu prekyba gerai einasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 08:56)
aaaa.... galiu vaikiškus batus išparduot,. šitoj temoj žiūriu prekyba gerai einasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Geriau kokią mamką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 20, 23:11)
Cia keli mano nuklydimai i gamta, laukiu komentaru jei kas ka galetu pasakyti  4u.gif
Nuotraukos nieko netvarkytos, nes neturiu dar PS (o laaaaabai noriu)  biggrin.gif  bet pirmiausia bandau gerai susipazinti su savo "draugo" funkcijomis ir galimybemis, o tada jau gilinsiuos i PS gerybes  biggrin.gif

pirmoji nuotrauka apie nieką.. nesuprantu ką norėjai parodyti.. trūksta pagrindinio obekto, jei ten ant tos malkos (ar kas ten) stovėtų koks vabaliukas, varlytė, sraigė ar dar kas nors, tai tada būtų gerai smile.gif
antrojo visai gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 birželio 2011 - 08:00
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 08:56)

parduok savo gebejimus man, ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 20, 22:39)
fotkinat kelis daiktus irnorint padaryt kuolabiau issiliejusi fona, bet tuos daiktus ryskius, kaip fokustuot? gi fokuuojasi vienas daiktas...
arba pavyzdziuikap padaryt kad fokusas butu korizantalus...o visakita issilieja? ar cia tik su ps galima?

privėrus diafragmą (nustačius didesnį F), galima sufokusuoti kelis daiktus.. bet tada antras planas nebus labai stipriai išplaukęs..

šiaip , kad suprastum kas tas fokusas, patarčiau čia paskaityti

http://www.efoto.lt/...i/fokusavimas_0

http://www.efoto.lt/...m_ryskumo_gylis

http://www.efoto.lt/...ragma_jautrumas
Atsakyti
o klausykit, mergaites reflektoriu daugiau uzsisakyt negalima?
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 07:53)
VSIO, zenito su idealiu heliosu nebebėr biggrin.gif

Nu bet tai kaip vėpla. Pražiopsojau...

QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 07:54)
su nikonais heliosas apskritai prasčiau veikia..smile.gif ne kartą tai aptarinėjom. canoną reik naudot tongue.gif

Nu ne, ačiū biggrin.gif aš taip lengvai vien dėl helioso neparsiduodu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 21 birželio 2011 - 08:10
QUOTE(hazelnut @ 2011 06 21, 07:32)
deja, ne pilnakadris  cry.gif
bet labai ačiū už patarimą  notworthy.gif kažkaip nebuvau užtikus niekur tokios gudrybės arba neatkreipiau dėmesio tiesiog.

Nors dama iš kurios trumpam pasiskolinau pabandyt ir sakė, kad nelabai suka tas jos heliosas, pastebėjau, kad nėr taip jau blogai - nes visai gražiai piešia daiktą padėju ant (arba prieš) kokį įdomios tekstūros bet vienspalvį paviršių. Nu žodžiu sušnekėjau čia  lotuliukas.gif

bandysiu prieš saulę. Ačiū.

Tiesa, ar gali būti taip, kad tas heliosas fokusuoja tik kokius 2 m į priekį? Nes į priešais esantį namą (už kokių 20 m) sufokusuot tai be šansų. Brokas čia ar aš blondinė kažko nesuprantu?

šis objektyvas yra specifinis, ir nereikia kaltinti nei fotiko, nei pačio objetyvo, suka tiek ant canon, tiek ant pentax, tiek ant sony, tiek ant nikon.. tiesiog reikia su juo mokėti fotografuoti, jis susuka antrą planą tik tam tikromis sąlygomis, t.y. kai antrame plane yra daug smulkių detalių (pvz medžių lapai), arba fonas yra labai margas.. efektas stipresnis ant pilno kadro, arba ant juostos..
o dėl fokusavimo atstumo, tai taip, jis tik nuo tam tikro atstumo fokusuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2011 06 21, 07:59)
Geriau kokią mamką  biggrin.gif

cha! neparduodama schmoll.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 21, 08:07)
parduok savo gebejimus man, ka biggrin.gif

nori keistis? biggrin.gif

QUOTE(hazelnut @ 2011 06 21, 08:10)
Nu bet tai kaip vėpla. Pražiopsojau...
Nu ne, ačiū  biggrin.gif aš taip lengvai vien dėl helioso neparsiduodu smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 21, 08:08)

čia galima
Atsakyti