Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

padėkit gi kas nors paaiškint kas tas perkadravimas biggrin.gif nu tikrai nežinau kaip paaiškint, vat parodyt, tai parodyčiau, brumbrum padėk man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 22:43)
Nelabai supratau kaip ta fotika paslink i sona  rolleyes.gif
Tai kaip mano tas 1-as ND ?Gal galit ka pakomentuot ,ivertint ir uzskaityti ? biggrin.gif

As pagalvojau, o kiek pas tave tasku fokusuoja? Mano draugei vis nesiseke 1 ND, paskui pamatem, kad ten daug tasku fokusuoja. Padarem, kad butu 1 ir is kart pavyko smile.gif Gal ir pas tave tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 21:40)
Labai gerai  mirksiukas.gif

Dekui mirksiukas.gif Jau galiu antra ND daryti ar turiu dar kitu ivertinimu palaukti?

Enara, mana atrodo 3-ioje nuotraukoje truksta ryskumo, bet kaip kitos sake pati matai kaip kas, supranti kaip reikia fokusuoti tai manau svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
perkadravimas.... sufokusuoji i daikta siektiek pakreipdama fotoaparata, o kai jau sufokusuoji ir laikai per puse nuspausta mygtuka pasuki fotoaparata i ta pacia pozicija, kaip nori kad butu nuotrauka ir spaudi iki galo ir fotografuoji smile.gif beja rankiniu budu fokusavau 1ND ,kiek skaiciau ryskumo gylis geresnis buna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 06 20, 21:49)
As pagalvojau, o kiek pas tave tasku fokusuoja? Mano draugei vis nesiseke 1 ND, paskui pamatem, kad ten daug tasku fokusuoja. Padarem, kad butu 1 ir is kart pavyko  smile.gif  Gal ir pas tave tas pats?

Na tu tasku 11 ,bet as statau rankini fokusavima ir paskui man jau po viena taska fokusuoja g.gif Na net nezinau ar dar kaipnors galima perjunkti ..
Tai taip suprantu vis dar negerai tas mano 1ND ? Nes ziurejau i 2-a ND ,tai ten man isvis pieva nieko nesuprantu bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 06 20, 22:49)
As pagalvojau, o kiek pas tave tasku fokusuoja? Mano draugei vis nesiseke 1 ND, paskui pamatem, kad ten daug tasku fokusuoja. Padarem, kad butu 1 ir is kart pavyko  smile.gif  Gal ir pas tave tas pats?

man su taskais irgi ne kas gavos soninias ,kai perkadravau su centriniu viskas liuks pavyko ,kol dasuto viskas doh.gif

naujoms merginoms pavyks,bandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 20, 21:53)
perkadravimas.... sufokusuoji i daikta siektiek pakreipdama fotoaparata, o kai jau sufokusuoji ir laikai per puse nuspausta  mygtuka pasuki fotoaparata i ta pacia pozicija, kaip nori kad butu  nuotrauka ir spaudi iki galo ir fotografuoji  smile.gif  beja rankiniu budu fokusavau 1ND ,kiek skaiciau ryskumo gylis geresnis buna... unsure.gif

Viskas aisku ,bandysiu dar karta daryti ta 1-a ND rytoj ..
Kuriam mieste gyveni NO jei nepaslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enara: 20 birželio 2011 - 21:57
QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 22:57)
Kuriam mieste gyveni NO jei nepaslaptis?  rolleyes.gif

Kai perkadruoji svarbiausia nepastumk fotoaparato pirmyn arba atgal, tik i sonus galima, aukstyn arba zemyn, o jei pajudesi pirmyn arba atgal - fokusas dings. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 06 20, 22:01)
Kai perkadruoji svarbiausia nepastumk fotoaparato pirmyn arba atgal, tik i sonus galima, aukstyn arba zemyn, o jei pajudesi pirmyn arba atgal - fokusas dings.  4u.gif

Dekui ,bandysiu 4u.gif
Atsakyti
nu fokusavimo taskas tik viduri tarkim yra. bet ne visad gi centre esantis daiktas turi buti fokuse. tarkim sone esanti obuoli norim sufokusuot. atsukam i ji centrini taska, ispaudziam iki puses mygtuka, taip sufokusuodami. o tada fotika fiziskai pasukam atgal i tokia padeti, kokios kompozicijos norim (tarkim su sone esanciu fokusuotu obuoliu)
Atsakyti
QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 22:57)
Kuriam mieste gyveni NO jei nepaslaptis?  rolleyes.gif

netoli Bergeno kiek cia km kokia 40km bigsmile.gif gal ir tu NO?

pavyks pavyks,as kai dariau sakiau,viskas metu si reikala biggrin.gif po 1val vel imdavau bandydavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 20, 22:04)
nu fokusavimo taskas tik viduri tarkim yra. bet ne visad gi centre esantis daiktas turi buti fokuse. tarkim sone esanti obuoli norim sufokusuot. atsukam i ji centrini taska, ispaudziam iki puses mygtuka, taip sufokusuodami. o tada fotika fiziskai pasukam atgal i tokia padeti, kokios kompozicijos norim (tarkim su sone esanciu fokusuotu obuoliu)

g.gif Nors nelabai ka supratau ,bet ryt bandysiu pabandyti biggrin.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 20, 22:06)
netoli Bergeno kiek cia km kokia 40km   bigsmile.gif gal ir tu  NO?

pavyks pavyks,as kai dariau sakiau,viskas metu si reikala  biggrin.gif  po 1val vel imdavau bandydavau  biggrin.gif

Taip smile.gif Tik as netoli Oslo tongue.gif O gaila ..nes truputi tolokai rolleyes.gif

Didelis dekui uz patarimus visoms ,ryt bandysiu daryti dar karteli ta 1-a ND ,o db visom labos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enara: 20 birželio 2011 - 22:12