Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 06 17, 00:57)
Man labai patinka 4u.gif Sviesa labai grazi, atrodo kaip lempom susviestas smile.gif

Ačiū biggrin.gif

Papildyta:
Gotte, ant žiogelio vakarinė saulytė švietė, o fone tamsus miškas buvo, tai taip netikėtinai ir gavos juodam fone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 16, 22:11)
blyn, minimum purchase 42,50 EUR, gal netyčia dar kam nors ko nors iš čia reikia?

http://www_macodirec...ets-p-1324.html

Svajone, aš namie, man rodos, turiu krūvą nenaudojamų įmaučių siaurai. bet pas mane tos nenaudojamos ne pergamentinės kaip šioje nuorodoje, o storesnės, nu tos, kaip jos.. permatomos ir kaip maišeliai..biggrin.gif jei nori, galiu atiduoti, jei rasiu. vis tiek nenaudoju. aišku, pergamentinės geriau, bet jei skubiai reik, tai tiks ir tokios. pas mane dalis juostų tokiose, dalis pregamentinėse guli.
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 16, 23:09)
Merginos, kaip malonu jus skaityti... as kazkaip visur, su kuo susiduriu visur zveriska konkurencija, pas jus ilindau taip atsargiai...ir likau maloniai nustebinta smile.gif saunuoles jus, kad negailit kritikos (jos deka tobulejama) ir priimat ja...ir taip puikiai bendraujat dziaugiates, palaikot viena kita...super
savaitgali dalyvauju sunu parodoje galvoju paimti savo fotika... gal kas turit kokiu straipsniu ar siaip patarimu kaip/ i ka atkreipt demesi...

šunų fotkinimui žinau tik vieną taisyklę- kad reikia stengtis fotografuoti iš jų akių aukščio smile.gif tai va, teks paropinėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dziustik @ 2011 06 16, 22:34)
Žaidimui Dvi spalvos

oij koks žiogas, ar kas čia bigsmile.gif fainai 4u.gif šviesa graži..
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 06 17, 07:24)
Kad nebūtų vien tuščios kalbos vieną kadrą atnešiu. Bet palyginus su jūsų, tai čia nieko įspūdingo. Biški pasturgalį nukapojau sad.gif

o jau kačiuko gražumas........
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 06 17, 08:25)
Svajone, aš namie, man rodos, turiu krūvą nenaudojamų įmaučių siaurai. bet pas mane tos nenaudojamos ne pergamentinės kaip šioje nuorodoje, o storesnės, nu tos, kaip jos.. permatomos ir kaip maišeliai..biggrin.gif jei nori, galiu atiduoti, jei rasiu. vis tiek nenaudoju. aišku, pergamentinės geriau, bet jei skubiai reik, tai tiks ir tokios. pas mane dalis juostų tokiose, dalis pregamentinėse guli.

neįsivaizduoju kas tas pergamentinės, bet - reikia biggrin.gif svarbu būtų kur įdėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 17, 00:09)
savaitgali dalyvauju sunu parodoje galvoju paimti savo fotika... gal kas turit kokiu straipsniu ar siaip patarimu kaip/ i ka atkreipt demesi...

smile.gif laukia smagi patirtis. Manau tiesiog gaudyk momentus, nuotaikas, ir bus gerai. Imetu nuoroda vieno fotografo, kuris gyvunelius fotografuoja, gali pasizvalgyti mirksiukas.gif
http://www.shinepetphotos.com/
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 06 17, 08:54)
smile.gif  laukia smagi patirtis. Manau tiesiog gaudyk momentus, nuotaikas, ir bus gerai. Imetu nuoroda vieno fotografo, kuris gyvunelius fotografuoja, gali pasizvalgyti  mirksiukas.gif
http://www.shinepetphotos.com/

man širdis plyšta , kaip aš noriu šunssssssssssssss ........ doh.gif ale neturiu kur jo dėt bigsmile.gif tiksliau poros šunų reikia biggrin.gif

gražūs kadrai..
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 17, 00:09)

Jei netycia pamatytum sita ponia tai paprasyk kokiu nors kontaktu ok?
Atsakyti
labas rytas,

Vandeninė Vanilla man tokia super, kad fonas negadina wub.gif

Gal galiu ir aš parodyt vieną foto? Suprantu, kad čia nėra ką komentuot, o beto aš kokas esu gėlyčių ir žolyčių foto lygmeny biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Per tamsu.

O vertindama gėlyčių ir žolyčių lygmenį truputį suklydai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 06 17, 09:39)
labas rytas,

Vandeninė Vanilla man tokia super, kad fonas negadina  wub.gif

Gal galiu ir aš parodyt vieną foto? Suprantu, kad čia nėra ką komentuot, o beto aš kokas esu gėlyčių ir žolyčių foto lygmeny biggrin.gif

aš būčiau kitų kampų ieškojusi , nes čia erzina horizonto linija 4u.gif
Atsakyti
O, pasirodo yr ką komentuot, malonu rolleyes.gif Nu aš čia kai fotkinau, tai nieko neieškojau, tiesiog ėmiau ir nufotkinau biggrin.gif blush2.gif

rG - kuria prasme suklydau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 06 17, 09:55)
rG - kuria prasme suklydau? smile.gif
Na, sunku fotografuoti, kad būtų įdomu. Jei neįdomu, tai bent kokybiška turėtų būti 4u.gif Nežinau, man nufotografuoti įdomiai augalą yra labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 10:57)
Na, sunku fotografuoti, kad būtų įdomu. Jei neįdomu, tai bent kokybiška turėtų būti 4u.gif  Nežinau, man nufotografuoti įdomiai augalą yra labai sunku.

Nu galbūt... Bet man kažkaip atrodo, kad lengviausia fotkint gamtą, nejuda biggrin.gif gražu, kaip nori prieini ir nufotkini, o dėl idomumo tai nesusimasčiau g.gif Įsisvaizduoju, kad gražu, nes man gražu blush2.gif
Atsakyti